Подробна оценка от Иво Кръстев
Така...
Заплащане:
Големите кинти са пълна илюзия, но така е на повечето места. Поне си плащат това което дължат и не се опитват да прецакат някого. Поне мен ми изплатиха повече отколкото очаквах. В това отношение, за краткия ми престой там, нямам забележки.
Държание:
Много посредствено държание от страна на шефовете! Да, интервюто за работа е все едно кандидатстваш за CEO на майкрософт, а всъщност... работата не е бог знае кво. Общо взето, идеята комфортбг е добра, но лекото високомерие на шефовете, и по-скоро липсата на покритие за повечето неща които предлагат си е голям минус. Офертите им са мн сложни, и понеже следя комфорт - станали са като сметка за изравняване за парно. Ела и обясни кво предлагаш.
Обстановката е привидно спокойна, но не е отпусната. Осеща се неприятна дистанция между старите кучета и обикновените рекламисти, което може-би не би било странно за фирма с персонал от 50+ човека, но в случая става въпрос за има няма 15 човека в един апартамент. Прекалено много посредственост и дистанция за толкова малко персонал.
Трудно признават грешки, особено пред персонала.
Не са толкова далновидни колкото първоначално изглежда че са.
Общо взето, ако си начинаещ, можеш да се научиш там, не-лоша школа е но избързват с преценките си и не ти дават достатъчно време да материализираш наученото. Не са далновидни, куриоза е за тяхна сметка щото, примерно аз там за един месец научих много неща и благодарение на наученото изкарвам добри пари в друга фирма.
В тази друга фирма не мога да науча това което съм научил в комфорт/енигма но тук са далновидни и оценяват потенциал. Имат и търпение.
В комфорт - това го няма. От това - само те са губещи.
Също така, потенциал за развитие - нулев! Фирмата е така структурирана че е абсурд да имаш потенциал за развитие.
Като цяло, фирмата има добри и относително перспективни продукти, е сега, ако поработят СЕРИОЗНО върху държанието си, може и да бъде не-лошо място за работа.
Както виждам, периодично попадат на коментарите тук, пожелавам им да се ослушат и да ги приемат не на нож, а като добра критика.
Подробна оценка от
Vijte sega....pro4etoh super polojitelnoto mnenie, na....neznam to4no koi, no v tazi f-ma ima 3 4oveka, koito biha se izkazali taka. V tova 4islo vkl. i 6efa. Rabotih v tazi f-ma i da...naistina 6efovete se opitvat da se vpisvat, no.....ako moje da lovim maimuni s tritsi 6te e super:))Tova im e mototo. Ob6to vzeto personala se 4uvstva kato reketiori:) V pove4eto slu4ai tova, koeto se predlaga na klienta e s cel da se vzemat pri4kite mu:) Sajeljavam, 4 sam tolkova iskrenna, no vse pak njakoi trjabva da kaje istinat. Ima srokove za izpulnenie na dogovorite s klientite, koito ne se spazvat i tova moje bi Vie nari4ate dobro otno6enie kum personala:) Redovno bjhme zlepostavjani pred klientite si za neto4nosti i zakusnenija, koito ne zaviseha ot nas. Taka, 4e...za kakvo govorim??????? Za aplati...izob6to njama da komentiram...Sme6na rabota, a uj e renomirana f-ma s polojenie. Kak provejdat intervutata samo:)))) Kato za piloti, a to....Pak se izvinjavam, no tova vidjah az:)
Подробна оценка от Настоящ служител
На господина от Пловдив мога да му кажа, че според мен пише абсолютни измислици. Първо не вярвам на историята за „неугледната” колежка дето нямала пари за ваучер и второ работното време тук е 8 ч. Досега (почти 2 години) на никой не се е налагало да остава извънредно на работа. Друг е въпроса, когато човек си няма друга работа и стои извън работно време в офиса. Това за глобите също не е вярно.
P.S. „вуобще” се пише „въобще”.
На настоящата служителка, дето я унижавали мога да й кажа да не си мисли, че единствената цел на работодателите е да я унижават. Също така за обострените колегиални отношения... помисли все пак дали причината не е в теб. Шефовете са коректни, приятни и симпатични хора. Досега не са ми отказвали услуга, дори са ми предлагали помощ, без да изпадам в излишни подробности. Като цяло обстановката тук е много „разчупена”, колегите са приятни, с шефовете човек си има приказка.
Сега за заплатите. Според мен, човек колкото и да получава, все ще са му малко. Аз също не бих отказала по-високо възнаграждение, но... като не ти изнася, си намираш друга работа, не стоиш по разни форуми да плюеш работодателя си.
Подробна оценка от Радо
Аз искам да изкажа мнение за Пловдив . Тук когато работех преди 3 години точно се създаваше офиса . Трагедия относно регионален мениджър - една дама изкарана от фирма където е била търговски представител и захакана да ръководи 10 човека . Пълна некомпетентност . Обещания за високи доходи - вуобще не отговаря на истината . Ходех на обучение в София - най-добрия им търговец беше една супер неугледна жена , която даже нямаше ваучер в телефона , а взимала уж 2000лв. Шефа може да умрете от смях. Човека е с тертип на работа като в западна европа . Всички да са супер точни , но по възможност да не им плаща и да работят без пари . Ем един съвет . Може да искаш точност и коректност , но при това положение като остава човек по 2 часа след работа да му ги плащаш. Пробва да ме глоби за 5 минути закъснение сутрин и му казах довиждане. НЕ ви съветвам да почвате в тази фирма - нито пари , нито уважение , нито перспектива . Вижте ги в Пловдив , за 3 години 100 обяви за работа за 3 места . Ротацията е ежедневие там . Единственото което мога да кажа за Иво е ,че поне като напусках ми плати - един коректен човек , но без знания да бъде управител.
Подробна оценка от
Само колегите са супер (поне повечето).Всичко останало е под всякаква критика.
Подробна оценка от
Лоша работна среда, занемарен офис, заплахи за глоби. Уважение никакво - хората са следени, заплашвани, някои дори унижавани. Някои от служителите са принудени да вършат неща, които не им влизат в задълженията. Заплащането варира според заеманата длъжност от крайно ниско до високо. Мениджърите са некомпетентни. Някои от колегите са много неприятни, други са готини и общителни.
Подробна оценка от бивш служител
Докато бях там поне отношенията между колегите бяха нормални и се подкрепяхме доколкото можем. Заплащане - под всякаква критика. Шансове за развитие - отрицателни. Две години вършех все повече и повече неща за почти същите пари, като почти нищо не ми влизаше в работата по принцип. За уважението нищо отрицателно не мога да кажа, биха могли малко повече да оценяват, това с което човек допринася за фирмата, но лично не съм изпитвала лошо отношение от шефовете. Това за глобите е ново 20, нямаше преди такива неща.
Подробна оценка от
Напълно съм съгласна и потвърждавам написаното по-горе. При нито един друг работодател не съм била толкова много унижавана. Потискането на работещите там е главна цел на заемащите ръководни длъжности. Работната атмосфера е много напрегната, отношенията между колегите са изключително изострени.
А заплащането изобщо не може да бъде определно като адекватно.
Подробна оценка от
Като цяло имам лошо впечатление от фирмата. Има проблеми със заплащането. Битовите условия са много зле. Колегите са свестни, но шефовете не много. Те не осъзнават какви трябва да са условията на работа, които днешните времена ги изискват. Не знаят какво е тийм билдинг, стресират служителите с глоби при закаснение с 5 минути от обедна почивка. Въобще по никакъв начин не се опитват да се грижат за хората си и по този начин да ги задържат във фирмата.