Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джи Ти Ес (К и Б Груп ООД) /img/frontend/nomap.png"

Джи Ти Ес (К и Б Груп ООД)

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
0

Аз съм служител във фирмата и много ме обиждат измислените коментари за заплащане над средното ниво,добро отношение към персонала и тн.Това е фирма в която не се ценят резултатте на продавачите а само се търсят техните грешки и недостатъци,за да може да се глобят и да се спестя парички за нечий гъзове.Имало е месеци в които съм се скъсвал от работа и съм правил страшно много оборот и съм взимал най-ниската заплата,а в седващия месец без никакви продажби съм взимал супер заплата.Това е фирмата на ХАОСА с никакво уважение към продавач-консултантите(коио според шефовете са виновни за всичко)А всеки нормален клиент знае ,че обслужването в Ритони е с класи над това в ТЕХНОМАРКЕТ и ТЕХНОПОЛИС.Буквално аз нямам колега който да не си търси работа на друго място,което е много показателно за фирмата.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Заплащането във фирмата е над средното за страната,всичко което е договорено по време на интервюто се спазва в работния процес,уважение не липсва , работодателите умеят да ценят качествата на персонала си ,като цяло фирмата е с големи амбиции и хората работещи в нея са мотивирани личности.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?