Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Био Дентина ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Средец, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 41&markers=София, Средец, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 41

Био Дентина ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

"БиоДентина ООД" не заслужава уважението на никои,работната атмосфера е кошмар-мухъл и плесен ,в едно мазе.Това е офиса-работиш сам.Уважавах управителя до момента в които не издържах и реших да напусна-такова отношение не вярвах ,че може да има-обиждаха ме счетоводителите и ми задържаха трудовата книжка месец ,не са ме назначили по закон,без медицинско и длъжносна характеристика.Не пожелавам на никои да започва там-ще си вкара голям автогол .Това което ми беше обещано като започвах работа не се случи-увеличение на заплатата след изпиталния срок,какво включва длъжността,работни условия,нищо не се спазва,един голяяяям хаос.Не мога с думи да опиша какъв парадокс е тази фирма.А заплашането е направо смешно,вършиш работа за 10 човека екип-като капак на всичко не вършиш само това за което си нает,а и чистачка,разнасяш поща ,плащаш ток..и еи такива абсурдни неща.Просто речника ми е беден да опиша фирмата,просто накратко-не си заслужава.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?