Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Гарант Консулт ООД /img/frontend/nomap.png"

Гарант Консулт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 10 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 10


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дълго време се коментира това „УЖАСНО“ работно място, наречено ГАРАНТ КОНСУЛТ, където всички си изгледахте децата, научихте Дебит и Кредит и как да пишете на компютър.

Всеки счетоводител, който е работил или работи в счетоводната кантора, следва да понася негатив от написаното до момента от „колегите“ – бивши служители на ГАРАНТ КОНСУЛТ. Поради тази причина, ще се включа и аз, като счетоводител, който е работи там повече от 6 години. Да не говорим, че по-голямата част от колегите работят тук повече от 15 години.

1. Заплатата се получава ТОЧНО на датата, уточнена предварително – БЕЗ изключение. Всеки получава пълната си заплата, без да се взима предвид, дали ангажиментите и задачите на всеки счетоводител са изпълнени в определения срок. Дали клиентите са си платили или НЕ, счетоводните такси, заплатата се дава в пълния си размер. Възнагражденията в бранша за Бургас са два пъти по-ниски от тези в ГАРАНТ КОНСУЛТ. Както моят стандарт на живот е доста приличен, така считам, че и на останалите служители също е такъв. При нужда парични средства, при проблем от личен характер, управителите са насреща – без условия.

2. Колко болничен ми се „полага“ точно на година ????
Полага????
Абсолютно винаги, когато съм имала нужда, съм срещала разбиране и съм се лекувала у дома. Всеки служител е ползвал при нужда болничен, както за самия него, така и при болно детенце, липса на бавачка, карантини, затворена ясла или детска градина по време на пандемия.
Винаги са насреща и здравословни проблеми, както с разбиране щом се налага болничен, така и при нужда от парични средства.
Относно здравето на служителите си, управителите на ГАРАНТ са повече от КОРЕКТНИ.

3. Не се толерира излизане в майчинство.??? Какво значи това ????
Забременяването НЕ Е процес, при който Ваня и Елена Кръстеви УЧАСТВАТ или имат отношение. Аз лично забременях БЕЗ тяхното участие. Не съм ги питала.
Дори напротив, не само, че твърдението, че не толерират излизане в майчинство НЕ Е ВЯРНО, но и повечето майки излизат в болничен, раждат едно, после второ бебче (да са живи и здрави) и се връщат след 5 години.

4. Всеки човек си има характер. Управителите на фирмата НЕ СИ позволяват да повишават тон. И размахване на пръсти не съм виждала. Работният процес не се контролира пряко от тях, поради което всеки в счетоводната къща има възможността да е свободен да избира начина си на работа и как ще протече работният му ден. В крайна сметка в счетоводната професия, всичко е срокове и глоби.

5. Приключването на финансовата година е тежък процес, а в ГАРАНТ КОНСУЛТ е малко по-тежък, и то само защото фирмите се приключват данъчно коректно. Всяка счетоводна сметка и салдо се анализират и проверяват в детайли. Но въпреки това, аз не съм виждала да се търкалят спящи хора с моливи в косата из офиса на кантората по цели нощи.

6. Екипът се състои предимно от млади хора. Въпреки непрестанните текущи проверки от НАП, Инспекция на труда, изискващи клиенти и кратките срокове, атмосферата в кантората е особено позитивна. Никой от служителите на ГАРАНТ КОНСУЛТ, НЕ НОСИ самостоятелно каквато и да е отговорност за счетоводните си творчества, НЕ полага подписи на документи. Отговорността за оправянето на счетоводни простотии, оставени за решаване от управителите и колегите, лежи на раменете на управителите, докато „счетоводният бандит“ пали сандала, като е освободен по „взаимно съгласие“, сърди се, че не става и се излива в подобни форуми.

7. Аз не зная каква е цената на осветителните тела в помещенията. Субективно е дали цената е висока или ниска. Лично за мен биха били доста скъпи. Светят УЖАСНО? Как една лампа може да свети ужасно! Ако не ти се занимава с документи, сигурно би било УЖАСНО, да ти е светло и да ги ВИЖДАШ.

8. За съжаление, често се дава шанс за работа на лица, които нямат необходимата мотивация, опит, енергия и желание за работа. А подобни коментари на „колеги“ отказват читави счетоводители, да кандидатстват там. Че кой би работил в ГАРАНТ години наред, ако всичко това е вярно ? ? ?

За съжаление пазара на труда в района повръща хора, без „бъбреци“, без стаж, с кухи дипломи, със самочувствие, които излагат професията, а после коментират колко са неоценени, навикани и измъчени. Финансовата принуда е голяма работа.

Сигурно и аз бих работила на друго място, където да е спокойно и тихо, където няма стрес, където се работи до 15:30 ч., където също така безотговорно не полагам подпис, където работодателите ми се усмихват, посрещат ме с кафе и позитивно ми прощават грешките и всичко това под страхотно скъпи счетоводни лампи. Няма такова работно място.

Професията не го позволява. Сори.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

1.Заплатата се получава на два пъти - осигуряват Ви на минималната за бранша и каквото остане след облагането, Ви го превеждат по банков път. За останалото (другата половина, че и по-малко) висите на опашка след внасяне на ДДС след края на работното си време с останалите 30 човека от фирмата.
2.Не се полага ползване на болнични при нужда.
3.Всеки месец има минимум една събота, в която Ви викат на работа и за това не Ви се плаща, а по годишно приключване може и да се наложи да спите там.
4.Не се толерира излизане в майчинство.
5. Ако си тръгнете точно след края на работното време, Ви гледат на кръв.
6. Ако не сте мултифункционален и мазен, има опасност след изпитателния срок да Ви уволнят.
7. Липса на уважение. Управителите на фирмата си позволяват да повишават тон и да размахват пръст.
8. Ако сте завършили филология на някой език обезателно ще ви използват за преводач при срещи и договори с клиенти, където ще се наложи да поставите подписа си под превода на договора, който сте направили, носейки отговорност за преведеното. Всичко това, разбира се, безвъзмездно от ваша страна.
9. Системно претоварват служителите си.
10. Работното помещение е малко за толкова много персонал и се налага на едно ъглово бюро да работят двама служители едновременно. Освен това лампите са от евтините, светят ужасно и адски натоварват очите.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-3

Познайте защо имат обяви за работа всяка седмица в jobs. Търсят си идиоти да им търпят мизериите. Не търсят знаещи и можещи. Важните качества за тях са да сте търпелив и да се подмазвате на шефовете и останалите. Истинското име на фирмата е Гарант Инсулт. Нормативи за условия на труд, осигуровки, извънреден труд, работно време са напълно несъвместими в тази фирма.


настоящ служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Осигуровки на минималната заплата, мижава заплата - на фона на работното ви време. Не се отчитат никакви извънредни часове. Работи се до 19 + часа, работи се събота и неделя. Ако идеш в неделя за 4 часа ти се карат, че само отбиваш номера !“Екип от професионалисти“ – има 2-3, които са толкова заети, изнервени и стресирани, че на тях самите им трябва помощ. Ще слушате от тях, какви сте идиоти и как им е писнало да ви помагат. Всеки реве и разправя под сурдинка, как му е писнало и ще се маха, но не смее защото е под някаква зависимост. Вие сте идеален кандидат, ако сте от село, на квартира сте, нямате никакви пари за оцеляване и нямате никакъв избор. Ако имате и психични проблеми още по-добре. Перфектните работници се хвалят как не са почивали по 4-5 месеца- няма неделя, няма празник.


шубе го/я е и не казва!

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Положителна страна ... само една е! - добър колектив с който можеш да намериш решение на даден казус. 
Отрицателни СТРАНИ!
1.Осигуряват служителите си на половината получено възнаграждение, че даже и по-малко. (взимаш 800, а осигуровка за 350лв.)
2.Не се полага ползване на болнични при нужда.
3.Събота е официален работен ден за над 50% от персонала ... по време на годишно процента се покачва.
4.Не се толерира излизане в майчинство (след като Кръстеви могат БЕЗ, това се отнася и за всички други)
5.Рибата се вмирисва от главата ... т.е. когато работата зависи само от един човек и тои НЕ Е в състояние да се справи физически, всичко изостава ... и затова ще бъдеш виновен ТИ евентуално!
 


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
2

Ако нямате никакъв опит и сте с висше образование "Счетоводство и контрол",английски и компютърна грамотност, нямате никакви познания в данъчно и трудово законодателство, не сте семейни , нямате деца и сте готови да работите неограничено без подобаващо заплащане и уважение към вашия труд, ако просто не ви взимат в никоя друга фирма на работа като счетоводител, то тази счетоводна къща е за вас.Успех!Тогава търсете обява за работа на "Гарант консулт"


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
0

Учудвам се,че коментарите са толкова малко.За тази СК може да се каже толково много,и то само негативи.Нито заплащанато е на ниво, съпоставено с обема работа,нито отношението на Управителките е коректно.И когато напуснеш си охарактеризиран с най-черни краски.Защо не уважавате решението на избор на подчинените си,госпожици Кръстеви?


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Побъркани експлоататори.
Въобще нямат връзка със сивия бъбррек!!!!!
ПОТРЕСЕН СЪМ!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Ако да работиш в събота е нормално то за тази фирма би следвало и да не очакваш съответното заплащане. Винаги има много изоставаща работа, винаги работниците са виновни, ако желаеш да научиш нещо повече нямаш шанс! С една дума - ЕКСПЛОТАЦИЯ


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Злоупотребяват като претоварват системно служителите си.
Живота, не е само работа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?