Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елфин ООД /img/frontend/nomap.png"

Елфин ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Аз съм доволен от работата си в тази фирма (винаги може и повече:)).С колегте и колежките рядко се засичаме, защото постонно си по обекти, но като цяло не сам видял лошо от тях. Заплащането не е чак 50% от горе, както е писал другия колега, по скоро 30% (с бонусите може и да стане 50% не сам го смятал точно). Развитие може да има ако се вземе голям обект, да станеш нещо като отговорник. Уважение има ако бачкаш и Управителя го вижда (не, че ако не го вижда ще те третира като куче, ама се забелязва разлика в отношението). Абе като цяло е добре, надявам се само нещата да не се променят и да почна да слагам минусчета :)


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Работя от скоро в тази фирма. Не знам дали първото впечетление е правилно но все пак ще го споделя. Заплатата е с около 30-50% над всички в този бранш. Шефа е доста разбран и се държи съвсем човешки (стига да не си го хванал след като е бил в задръстване). Привилегии - ползваш услугите на фирмата като заплащаш само раходите, като има и бонус система само, че бонус се дава на този който шефа е прицинил, че си дава повече зор от другите:(. Абе общо взето доста добре, дано само да остане така както е в началото. Ако някой друг има поглед в/у нещата нека драсне някой ред.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?