Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Polis Construction /img/frontend/nomap.png"

Polis Construction

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-2

  А бе вас още ли ви има?! За тези, които не познават фирмата,  потвърждавам, че това за Девин е абсолютно вярно.       Принципно не бих препоръчал на никой да работи там, но в сегашните условия, човек няма голям избор, а такива индиански фирми процъфтяват. Едно време заплатите, макар и скромни, поне се превеждаха навреме и въобще в това отношение гърците са изрядни. Откъм организация на работата обаче е пълен хаос и много изнервящо, повечето хора са тип попфолк-голфаджии и deep-country-underground девойки, с някои изключения - поздрави за пичовете от Пловдив (те се знаят кои са) ако четат това :)  Ако не са ви одобрили дори и за Волф, това е вашата компания!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
0

Работих там преди години, фирмата е "олеле". Ако не си от Девин, нямаш шансове за НИЩО.
Всичко се върти от една личност, бившата счетоводителка и секретарка, сега не знам как я титулуват, Красимира. По ограничено същество може да сте виждали, може и да не сте. Тя е от Девин естествено. Благодарение на нея безработицата в Девин и региона намаля - що народ от града и региона назначиха, независимо дали стават за нещо или не, включително и приятеля и плочкаджия - хайде обяснете ми ако обичате какво разбира от телекомско оборудване човек, дето до вчера е въртял мистрията и гумения чук за плочки :)
Ужким било лошо положението, изпускали срокове за обекти... и в същото време на плочкаджията му плащат премии за добре свършена работа. Работил е наравно с другите, на тях им мрънкат, че се туткат, а той взима премии.
Бих могъл много да пиша, ама няма да ми стигне мястото :(
Доколкото чувам от вътрешна информация - нямат работа и се чудят какво да правят. Вече дейността им отговаря на името - строителна фирма са станали.
Всички читави отдаавна избягаха от тая фирма, заради мениджмънта и най - вече въпросната личност Красимира, която поради определени причини е по - близка с мениджмънта на фирмата заради общи интереси.

В резюме : Ако не сте от Девин, бЕгайте надалече от тая фирма. Навремето почнахме с бивши колеги там с ентусиазъм, сега НИКОГА не бих се върнал там.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Otlichno otnoshenie kam klientite.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?