димитар маджаров - ЕАД /img/frontend/nomap.png"

димитар маджаров - ЕАД

Приятели ето начин, как да си докарате малко допълнителен пасивен доход. Аз лично съм доста доволен, като си докарвам до 200$ на месец а и не изисква кой знае колко време да стоиш пред компютъра;

имам само един съвет: за нищо на света не хранете децата си и себе си с тези прподукти. материалите ги внасят от друга ЕС страна под формата на паста и тук правят прудктите от онази химия. дори куче не бих хранил с това нещо

само един съвет имам към хората - за нищо на света не си купувайте тези отпадъци. ужас и безумие е - казва Ви го човек, който участва в производството. не купувайте неща, които ще развалят здравето на Вас и децата Ви

клиент

Като чета май мненията са само от един човек.
Поне името изпиши с главна буква.

Ето начин как да си изскарате страничен доход. Аз съм супер доволен
И от доста време не работя никъде.

Здравейте, аз работя на позиция транжор. Макар и да е приемана за мъжка професията, не съм усетила никакво разделение, чудесно се разбирам с колегите. Доволна съм от димитър маджаров, нямам притеснения в тези времена на здравни кризи. Имам две деца и съм сигурна, че имам доход и че ще работя. Определено това ми е най-важното. Работата си има своите специфики, но то си е от самата професия. Хубаво е да се разбираш с колегите и да си сигурен в дохода всеки месец.

Здравейте, настояща служителка съм в димитър маджаров. Реших да споделя мнението си като ориентир за бъдещи служители. Работя на поточна линия за прясно мляко в гр. Стамболийски. Работата не е нито трудна нито и лесна, просто се изисква добра работа в екип и лична отговорност. Хигиената е на много високо ниво и всички спазваме правилата за безопасност. За екипът и колегите бих казала, че стига да си вършим съвестно работата всички се разбираме. Никой не обича скатавки. Възнаграждението е много високо спрямо останалите в града. Това е определено ключово предимство.

Работя като шофьор във фирмата и съм доволен. Има си стрес, но то като шофьор навсякъде си го има. Има много човешко отношение, не съм претоварен от към работа. Всичко е подредено и организирано, явно е че човекът си разбира от работата. Радвам се, че имам честта да работя при димитър маджаров. Бих препоръчал работата на всеки, който има желание да работи. Един познат наскоро започна и той, но в друг отдел, но е много доволен.

Аз мога да изкажа само добри впечатления. Работил съм в чужбина, който е бил на гурбет знае как е, не е никак лесно. По стечение на обстоятелствата като се прибрах в България започнах работа при димитър маджаров. Да ви кажа честно не съм очаквал толкова добри условия. Преди, когато съм бил на работа тук в България не съм виждал подобно нещо. Отношението е добро към всеки, има си бонуси. Аз съм доволен и в сравнение в чужбина не отстъпва.

Дългогодишна служителка съм. Преди да започна работа в димитър маджаров съм била в няколко фирми в промишлеността. Условията на труд в маджаров нямат нищо общо с тези фирми преди това. В деня в който прекрачих портала осъзнах, че нещата са коренно различни. Изключително внимание се отделя на чистотата и хигиената като редовно се следи за това. От самото ми начало многократно са правени подобрения в работния процес. Било то нови машини, практики или технологии свързани с продуктите, които произвеждаме. Фирмата се разраства през годините и редовно забелязвам, че се набира нов персонал.