Виабел /img/frontend/nomap.png"

Високо ниво на стрес, породено от бързо сменящите се изисквания на управителя и грубото му отношение към служителите.

Във фирма Виабел се налага психически тормоз над работещите. Съветът ми е ако сте човек, който уважава себе си, има самочувствие и не иска да свежда глава пред комплексирани шефове да си потърси другаде работа.

Аз също съм недоволна от отношението на Управителя и Търговския директор. Самото отношение е некоректно и без покритие .Постоянно режат бонусите и не дават така обещаните ваучери.Няма благодарност от свъшената работа, а само критики.Правят се забележки и за най малките и дребни неща. Не бях попадала на по заядливи хора... Непрепоръчвам фирмата за работа на каквато и да е позиция.
Много съм разочарована!!!!!!!!!!!!!!!

клиент

Светльо стига сам си се хвалил. Остави служителите да те похвалят. Ама има да чакаш !!! Възмутен съм от отношенито на управителя и вече съм при Меню.

шубе го/я е и не казва!

Правилно си усетил,управителят се държи надмено и дамата също,На търговските постоянно намира кусури и ги режи от бонуси,Има 2-3 свестни  жени които постоянно обижда а няма никакви оплаквания от клиенти,работят 2-3 по ниски заплати , вдруга фирма вземам двойно заплата и бонуси,Как мислите фирма за ваучери за храна служители те не са взимали от 5-6месеца и въпреки кризата напускат доброволно, Белгийците не виждат ли,,,,,,,,,

Днес бях на интервю за длъжност търговски представител. Още в самото начало усетих някаква враждебност или предубеденост у двамата интервюиращи. Бяха една недружелюбна и студена дама, която през цялото време ме гледаше студено и изпитателно в очите и един надут господин, който си цъкаше небрежно на компютъра и дори не ми отвърна, когато го поздравих. Явно дори не бяха погледнали CV-то ми преди това, поискаха да им разкажа за себе си, което е доста обширно понятие. От там започна заяждането. Искаха да им кажа като какъв се виждам след 3 години(което явно е някакъв стандартен HR въпрос), казах им, че не знам и това би било гадаене. Беше им чудно защо, ако съм можел да избирам какво да уча и то не е СК преди 13 години съм избрал да уча точно това, а пък дефакто от началото на трудовия ми стаж съм бил все търговец. Как да им обясня, че на 18 години човек не е съвсем наясно какъв иска да стане и често това се определя от родителите както беше и в моя случай. Решиха, че казаното от мен е някаква велика глупост и въпреки успешния ми стаж в доста сериозни и престижни компании решиха, че не се представям добре като кандидат-търговец(защо ли са ме държали на другите места по 2-3-4 години). Попитаха ме дали съм бил изграден търговец - аз им отговорих, че това не го определям аз, а резултатите, които евентуално бих постигнал. Както и да е, явно не ни беше писано да се разберем. Факт е едно нещо обаче - за първи път някой се държи толкова надменно и грубо и за първи път и аз си позволих да бъда леко груб на интервю. Шефовете ня фирми в БГ трябва да се научат, че ние, кандидатстващите за работа не сме хора втора класа и заслужаваме уважение въпреки кризата и безизходицата застигнала голяма част от населението. Това, че голяма част от нас са изправени до стената не означава, че ще се оставим да ни тъпчат разни псевдо професионалисти и разбирковци.

УПРАВИТЕЛЯ НАИСТИНА Е СТРОГ, НО ОПРЕДЕЛЕНО Е СПРАВЕДЛИВ. ТОВА КОЕТО ИЗИСКВА ОТ НАС Е ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РАБОТАТА. НАИСТИНА НЕ ТЪРПИ НЕСЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ. А ОЩЕ ПО-МАЛКО Е СКЛОНЕН ДА ТОЛЕРИРА НЕКАДЪРНИЦИ.
ТАКА, ЧЕ ПО-МОЕ МНЕНИЕ ОТНОШЕНИЕТО ВЪВ ФИРМАТА Е ПРЕМЕРЕНО СПОРЕД КОМПЕТЕНТНОСТТА НИ И  РАБОТАТА НИ.
А НАЙ ИНТЕРЕСНО СЕ ПОЛУЧАВА КОГАТО ИМАМЕ КОНТАКТ С ЛИЦЕ СЪС СУПЕР ВИСОКИ ПРЕТЕНЦИИ И ИЗИСКВАНИЯ, НО БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ, КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН ЧОВЕКА СИ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ, ТОГАВА ПРОСТИЧКО - ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОСТАВЕН НА МЯСТОТО МУ. И ПРЕДПОЛАГАМ ТОВА НИКАК НЕ МУ ХАРЕСВА.
В КРАЙНА СМЕТКА МОЕТО МНЕНИЕ Е, ЧЕ ФИРМАТА Е ОК И ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ТОВА КОЕТО СИ Е ЗАСЛУЖИЛ.
А УПРАВИТЕЛЯ - АМИ НЕ МУ Е ОСНОВНА ЦЕЛ ДА СЕ ХАРЕСВА НА ХОРАТА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С РАБОТАТА ИЛИ СА ПРОСТО ВЪЗДУХАРИ.

Много съм възмутена от непрофесионалното отношение на служителите и управителя на фирмата. Бях поканена за интервю, което се оказа, че е отменено за друга дата, но никой служител, не благоволи да се обади по телефона и да ни каже за промяната. На следващия ден управителя се появявя с половин час закъснение и дори не се извинява. Държи се арогантно и високомерно. Много съм разочаровата и възмутена от цялата наглост.

Хубавото е, че в тази фирма всичко е легално- договорите и бонусните системи към тях са реални и от тази гледна точка заплащането на служителя е гарантирано. Поемат се напълно транспортните разходи и тези за служебен телефон, освен това всеки месец служителите получават и ваучери за храна. За колегите не мога да кажа- има твърде голямо текучество. Фирмата е млада и има голям потенциал на развитие. Заплащането е добро, но работата ограбва и личното време.

Аз работих миналата година във Виабел, бях човекът, който се грижеше в офиса всичко да е безупречно, а времето в което не бях заета с офис делата, го уплътнявах в ролята на търговски представител, работещ по телефона.

Аз (както и мои вече бивши колеги) напуснах, не заради работата, а заради Управителя. Но ситуацията може за няколко месеца да се е променила към по-добро, така че пробвайте, може с вас да е различно, успех на всички настоящи и бъдещи служители във Виабел!

някой ще ми даде ли информация за търговски представител как стоят нещата във фирмата?