Подробна оценка от клиент от 2 години
Далко Моторс ООД е една прекрасна фирма на българският пазар.Тя е вонсител на няколко световни марки за автомобилни гуми, автосервизно оборудване и инструменти. В работната среда, която тя създава служителите се чувстват спокойни, подкрепени, разбрани и обгрижени с необходимото внимание и коректност. Всички работещи в това дружество се стремят да задоволят изискванията на клиента за качество, цена и обслужване.Според мен всички служители се чувстват много добре на работните си места и със желание идват на работа. Те са един страхотен екип от професионалисти оценени от най-висшата институция - тяхните клиенти.
Подробна оценка от @@@@.COM
Много готина фирма.Страхотни колеги.Особено някой дори и те да са вече бивши.Шансове за развитие не особено големи.Свобоно време винаги ще се намери.Заплащане-относително добро без възможности за развитие.
Екстрите са само за връзкарите както е във всички малки фирми.В повечето случаи зад непоклатимите винаги има по един шеф.
Подробна оценка от stars_line_6
Работя с тяази фирма като клиент.Доволен съм от компетентността на служителите,който пряко работят с нас клиентите.Много спокойна работна среда и екип.Забялязал съм,че разчитат предимно на стари и добре подготвени кадри.Според мен добър бизнес правят и с малко,но добре подготвени кадри.Един съвет:"Пазете кадрите си!Те са вашият потенциал".Успешен бизнес!
Подробна оценка от Бивш
Всъщност оцених фирмата положително, едва след като я напуснах, за което продължавам да съжалявам. Свястна колегиална атмосфера. Много разбрани шефове, културно отношение към служителите. Напуснах в търсене на по-високо заплащане. Не искам да коментирам сегашната си работа, но си признавам, че разбрах: цифрите не винаги са най-важното.