Fresh fashion /img/frontend/nomap.png"

Здравейте! Много искам да участвам в модна агенция    Fresh Fashion моля ви кажете ми сайта им, за да се запиша?!

шубе го/я е и не казва!

Колко хора бяха излъгани , че ще заминат в Англия като статисти във филма "Цезар"?
На колко хора им беше обещано , че ако в деня на прослушването в агенцията подпишат договор , веднага ще бъдат включени в реклама на Кока-кола , която реклама в последствие изведнъж се оказва за Нокия?

Добър вечер ,  аз съм Деян от София
Бивш клиент съм на агенцията и единственото което мога да кажа е , че хората си свършиха работата чудесно  и покриха на 100% всички мои очавания :)
Направих си фотосесията  регистрирах се :)
и останах много доволен от всичко .
Опитайте , няма да сбъркате с избора :)
Има много агенции , които само ти взимат парите , а крайният продукт  е под всякаква критика :)
Желая ви успех :)

клиент

На мен ми предлагад да ходя да снимам някъв филм. Някой да е участвал в нещо такова или е някъв номер?
Моля пишете!!!

клиент

Мнението ми е преди една година работех с тази фирма FF и никой не направи това което обеща след като им се дадоха купища пари! Освен за всички останали неща за който ти искат пари на всичкото отгоре ти искат и 60 лева да си вземеш снимките на един диск иначе няма да ги и видиш ако не си платиш......... Вярно е гримът прическата отношението всичко е на ниво естествено след като им буташ парите, че как иначе..... От 1 година чакам да ми се обадят за изява или поне да ме рекламират, но без резултат и защ? Защото не им дадох още 700 лева за да стана BEST model.... Това не е ли дискриминация? Както казват някои нищо не е безплатно, но поне да отговарят с това което обещават. Не съм доволна и съжалявам че дадох толкова пари на вятъра!!!!

клиент

Kaкто  всеки път  ние хората сме свикнали  да виждаме лошото а,хубавото остава не забелязано ,аз сум клиент на аганцията преди  2 години когато  мой  модли (аз съм фотограф)  бяха  участвали  в една  телевизионна реклама която се снимаше от турски продуценти,както е ясно  бг.пазара е  доста свит вече и  агенция ФФ подаржа и до днес договорни отношениа с турски продуценти, рекламата се снима в Родопите,екипа беше доста на ниво  от БГ страна участваха 30  учасника  и на всички тях беше платена сумата от по 250 евра! Проблема при  нас че  БГ е малка а кандидатите са много ,нормално е да бадат избрани малцина а другите който  не са сред избраните  започват с упреците,всвки  има шанс но все пак не могат всички да са избрани.Що се отнасиа доагенцията ако имате въ зможност посетете сайта на БТВ  и  изгедайте предаването такав е живота за да се убедите какво прави аганциата за деца в неравностойно положение

клиент

Здравейте на всички ! Не знам кой с какво мнение е останал като цяло, но ще ви разкажа на кратко моята история.... Самото действие беше педи няколко години, а всъщност 2007година (септември). Тогава цените все още не бяха вдигнати и загубите бяха малко по малки. Като за начален договор ми поискаха 50лв., след което трябваше да направя 3 "обучителни" сесии, всяка от които на стойност 117лв, а т.е. 99лв. фотосесия, 9лв. грим, 9лв. прическа. В рамките на месец и половина направих и трите. Заплатих 30лв. за диск със моите снимки, както и 30лв. за да ме сложат в интернет. Ноември месец получих предложение да участвам в конкурс за лице на агенцията на стойност 50лв. Изискванията им бяха да си облечен със официален костюм. От общо 40-50 човека, спечелиха едно момче и едно момиче конкуса, който бе проведен декември месец, а резултатите от класирането началото на януари (2008г.). В случая аз бях този, който спечели от момчетата конкурса... наградата беше с общ награден фонд 10 000лв., в които след това се разбра, че се включвали екскурзия до Италия с няколко фотосесии и някаква смешна сума кеш. От тогава до ден днешен нито аз, нито момичето, което спечели от "жените", не сме получили нищо!
 Но това не е всичко, в същото време, началото на декември месец получих писмо, в което пишеше, че съм одобрен кандидат за участване във филм "Цезар" в Англия. Условията там бяха само да направя още 1 сесия на стойност 117лв. и да заплатя за "БУК" 299лв., както и още 30лв. за диск със снимки, след което вече станах "Best Models" - Мъже, т.е. главното условие за участване във филма. Всичко се изпълни. В следващите 5 месеца почти не ме бяха потърсили, а аз ги потърсих за да разбера какво става. Най-накрая поискаха още 600евро. (по 300евро на човек, защото щях да бъда с майка ми) за някаква гаранция, че ще учасдтвам със сигурност, а след като се заминело парите щели да се върнат. Когато бяхме готови да внесем сумата (20дни преди "заминаването") измислиха, че не съм бил направил някаква опреснителна сесия, която се правела всяка година януари или февруари месец, отново на стойност 117лв.+..... и поради тази причина нямало как да стане, но можело да направят изключение като направя сесията и заплатя парите 600евро, тогава да заминем. След всичко през месец август-септември проведохме разговор с тях, като казаха, че нищо вече не можело да се получи от наградата и така..... А пътя, който извървявах всеки път с автобус или кола до София, бе 250км.... т.е. още много разходи, които не се оправдаха.....

САМО ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ РЕПОРТАЖ ОТ НОВИНИТЕ НА БТВ И САМИ ПРЕЦЕНЯВАЙТЕ ДАЛИ АГЕНЦИЯТА Е ЧИТАВА....

клиент

Аз съм настоящ модел в модната агенция. Искам да споделя с вас, че целият екип на модната агенция се отнесе изключително професионално с мен. Стайлинга, грима и прическите бяха уникални. Благодаря на агенцията, за това, че ми направиха уникална фотосесия. Притежавам и професионален бук, който ми отвори врати в една модна агенция в Истанбул. Одобриха ме за ангажименти и имам тази чудесна възможност благодарение на тях. Никоя друга агенция в България не прави такива неща, поне аз не съм чувала за тях. А това, че всичко се заплаща, е да, така е, но безплатен обяд няма и това на всеки здравомислещ човек му е ясно....  съгласна съм, че от всяко дърво свирка не става. Трябва си талант и голяма доза късмет! Аз имах такъв...пожелавам ви го и на вас!

Разбира се, че заплащането зависи от ролята.Аз също съм се снимала в един клип и една реклама.Модел съм от една година в тази агенция. Само съжалявам, че през август отказах едно супер яко участие , защото бях в чужбина, но се надявам скоро да съм пак на снимки.