СОЛАРИС 999 /img/frontend/nomap.png"

СОЛАРИС 999

Странно ми е как всички "плюят" и злословят за фирмата...НЕ съм чак толкова запозната , за да изразявам мнение , Но до момента не съм чула никакви оплаквания от страна на познати работещи в нея.
Във всяка фирма има недоразумения , неможе всичко да е идеално , да е добре изпипано и да няма трески за дялане...НЯМА идеална фирма , но поне както по-долу се беше изразил един господин , като Можете да обиждате,да се оплаквате и да недоволствате- поне си направете труда да си напишете имената

Моля, изкажете някакви мнения за заплащането към днешна дата в Пловдив ?

Тази фирма някога предлагаше добри условия и нормална обстановка на работа.През последните 1-2 години се превърна в ад.Ужасно натоварване във всяко едно звено,нулево уважение и стимул за работа.Постоянно се повтаря на хората как не вършат нищо,а в същото време изнемогват от умора.Чудят се как да съкратят персонала и ако може един човек да върши работата на трима,като същевременно намаляват заплатите.Уволняват старите и кадърни кадри с безумни обяснения.Работното време няма нищо общо с това,което се обявява,за увеличение на заплатата дори не може да се мисли.Няма да коментирам колеги,работодател и всички,които имат някакви ръководни функции,който отиде да работи там сам ще разбере за какво отношение и липса на организация става въпрос.За информация на всички,които ще прочетат това ще кажа,че бях служител на фирмата 4 години и смятам мнението си за обективно и коректно.

Много се надявах, че фирмата е оставила впечатление в служителите си, пък дори и добри. С изненада открих, че май всеки напуснал е бързал да забрави работата там и най-вече колегите - говоря за офиса в гр. София. С рабост мога да заявя, че за мен времето прекарано там беше МНОГО пълноценно откъм знания и работно време. Всеки, който реши да отиде там ще открие много работа, много нерви, не до там добри пари и понякога свестни колеги. Определено си струва ако просто и само искате да трупате опит.

клиент

Четох коментарите и се натъкнах на толкова много правописни грешки и то толкова елементарни... Първо се ограмотете, после пишете!

моля дайте ми някакво мнение за заплащането и условията на работа на търговските агенти за София.

представител на управлението

Ако искате да слезнете няколко стапала на долу като търговски представител,то това е вашата фирма!напълно неориентирана и не целенасочена в бъдещето!

Моля,ако някой има впечетления от работата на фирмата в София нека да ги сподели.

фирмата  е готина,засъжаление в Варна неоспя да се развие и се наложи да работи склада само 8-9месеца и след това беше съкратен състава в момента още съшествува но само там са управителя който е много гоотин и точен човек и шофитата,който вършат всичко заявки закарване  и така нататак.Бих работил отново там само да имаше обява :)

Здравейте всички.Колеги случайно попаднах в този сайд и оставам удивен от ВАШАТА пошлост и страх да си кажете открито кой какво мисли.ще поясня защото все ще има някой който не ме е разбрал: 1  Защо злословите за фирмата след като сте се махнали от там,ами не сте го направили открито докато работехте в нея?  2 защо поне сега нямате смелоста да си напишете  истинските имена ,а използувате псевдоними?  и тн и тн .    На  тези които не ме познават ще дам един съвет :винаги казвайте на г-н Цанов какво мислите без заобикалки и оправдания. ана другите пожелавам успех!   за г-жа Нора Генчева ще кажа само ,че е малко сприхава но не е лош човек поне така мисла аз и го казвам открито.НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО ИМА ХОРА КОИТО НА КАФЕНЕТО ГОВОРЯТ ЕДНО ,А НА СЪБРАНИЕ НА ТЪРГОВСКИЯ ОТДЕЛ СЕ ПОДМАЗВАТ НА ШЕФОВЕТЕ И ИМ КАЗВАТ САМО ТОВА КОЕТО ИСКАТ ДА ЧУЯТ