Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

община Ихтиман /img/frontend/nomap.png"

община Ихтиман

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

изцяло заставам зад мнението на колегата, който и да е той. Тук атмосфелата е ужасна и всички колеги непрекъснато гледат и се ослушват за нова работа. Всичко написано е вярно!


шубе го/я е и не казва!

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Ето това е пример за комунизъм и управление на база приближени на кметицата и родители-членове на БСП. Просто ако можете да усетите атмосферата на работа тук-ще избягате и никога няма да помислите да започнете работа. Работите следно натоварено, но винаги това което не ви е работа, получавате непрекъснати заплахи, крясъци, обиди и похотливи предложения от секретара Пешо Янински. Заместниците са се скрили в миша дупка,у все едно от тях никаква файда въпреки че Колев наистина се опитва да направи нещо, но....е доста неизгоден и спиран съответно. Абе просто...увеличение на заплатите в максимален процент получават само приближените на главната, кметицата, пешо и още малко други. Не идвайте тук, ние всячески се опитваме да бягаме. Егати далаверите и интригите.Няма интрига без участието на пешо и главната.НЯМА. Да му мисли кметицата с тези хора..не се ли усеща или няма сили да промени поне нечовешкото отношение към администрацията.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?