ТВ ПЛАН ТНС /img/frontend/nomap.png"

ТВ ПЛАН ТНС

Страхотен екип, много е весело да се работи с тези хора.Нормална работна среда(осигурени са известни удобства по време на работа).Отрицателните впечатления по отношение на тази фирма са следните: 1.)Ниско(смешно) заплащане; 2.)Трудно провеждане на диалог(работник - работодател)
3.)Философия на фирмата - "Всеки работник е заменим ...Ма***та му!"(мое впечатление)

Фирма с млад и амбициозен персонал, но с минимално смешно заплащане на фона на свършената работа.Пълно неуважение към персонала и работата му.Нюз мониторинг Директор който обижда подчинените си наричайки ги "крадци" и по мое лично мнение изобщо некомпетенте за изпълняването на длъжността си.Не на последно място - граждански договори, които изобщо не отговарят на критериите и в тях не е упоменато че труда на част от персонала е нощен.