Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Частно основно училище Джани РоДари https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Гео Милев 158&markers=София,ул. Гео Милев 158

Частно основно училище Джани РоДари

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 118 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 118


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Казвам се Детелина Христова и съм настоящ учител в учебен център "Джани РоДари". Работя от 2013 г. и мисля, че това красноречиво говори каква е обстановката, и какви са условията за работа. Пиша за да опровергая нападките и негативите, които са са отправени относно "Джани РоДари" и Г-жа Йосифова. Много е лесно от анонимен профил да сипеш критики. Мисля,че това е непристойно и некоректно. Относно обстановката в "Джани РоДари" искам да кажа, че тук децата учат, творят и се забавляват заедно със своите
преподаватели. За това говори и факта,че броят на учениците расте постоянно.
Относно нападките към Г-жа Йосифова казвам, че това са пълни измислици с цел уронване на авторитета. Тя е квалифициран специалист с много опит в тази област. Еродирана дама, която кипи от енергия и идеи за работа. Обича децата и те нея също. Доказателство за това са прекрасната база и условията, които непрекъснато се обновяват.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Частно основно училише "Джани РоДари" не е пародия. Методите на преподаване не са пародия. Преподавателите не са пародия. Директорката не е пародия. Родителите не са пародия.
Атмосферата е спокойна и подходяща, както за качествено обучение на децата, така и за нормална работна среда на служителите.
Директорката не злоупотребява с алкохола и не прави измислени скандали. Аз съм от 2010г. служител в училището и детската градина и досега не съм чула обидна дума от директорката. Служителите винаги и навреме си получават заплащането, за което са се договорили.
Децата се чувстват добре и спокойни. Фактът, че вечер, когато родителите ги взимат от училище---не искат да си тръгват, може да говори много само по себе си. Обожават преподавателите си и училището. Тържествата в Частно основно училище "Джани РоДари" винаги са били прекрасни и на много високо ниво. Учениците участват в различни конкурси и състезания, на които печелят грамоти, първи места и златни медали. Икономии не се правят нито с обучението, нито с храната, нито със заплатите на учителите. Всичко се дава за децата и за тяхното нормално и качествено развитие. Постоянно се влагат средства в закупуването на нови игри за децата, оборудват се стаите с нови мебели и модули за учене чрез правене и преживяване, музикални инструменти, проектори. Само за последните няколко месеца се оборудваха две дигитални класни стаи с 30 таблета. Нямало е случай, в който да е поискано закупуването на определен материал за работа с децата и той да бъде отказан.
Всяко работно място (училище, банка, магазин, детска градина, ресторант) има правила за работа. В "Джани РоДари" също има правила, както за служителите, така за учениците и директорката. Спазването на тези правила допринася за спокойната атмосфера и развитието на децата и учениците като достойни граждани на света.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От няколко години вече работя в ЧЦДГ "Джани РоДари". Атмосферата е напълно нормална, за едно работно място. С г-жа Йосифова се работи много лесно,винаги спазва обещанията си и откликва на всяка една молба на служителите си. Винаги се старае да балансира и всеки да се чувства добре. Всеки служител излиза отпуска, аз съм била и в болнични два пъти- проблем не е имало. Човек, който си позволява да нарече едно учебно заведение пародия- значи не осъзнава важността от това което прави и не влага нищо в изпълнението на работата си. Децата са изключително щастливи и доволни, имат много занимания и всеки учител прави и невъзможното да ги радва ежеминутно. Икономии никога не са правени, винаги се е давало нужното на децата, материалната база постоянно се обновява от г-жа Йосифова, която лично закупува новите материали, играчки и т.н..
Това да се коментират лични взаимоотношения и то на работодател- за мен е много долна постъпка, както и да се дават определения за човек, който не познаваш.
Никой не може да ни накара да пишем каквото и да е. Изказвам мнението си, защото държа на фирмата в която работя, защото не искам да се афишират лъжи и едно прекрасно изградено място да бъде унижавано.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм настоящ служител в ЧОУ "Джани РоДари". Работя в училището от няколко години и през това време не съм забелязала г-жа Йосифова да употребява алкохол. Тя е човек, който държи на думата си и спазва обещанията, които е дала. През тези няколко години съм излизала болиничен и съм ползвала отпуск. Налагало ми се е да отсъствам и по лични причини. Единствено мога да благодаря за проявеното разбиране! Заплатата си я получавам точно на датата всеки месец, а това е много важно за мен.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Долното е класическа реакция на озлобен, комплексиран, не особено възпитан и нелоялен служител, който освен това не е особено умен, за да разбере, че писанието му по-скоро ще има обратен ефект. Явно човек завистлив и обичащ интригите. Късмет за всеки един бизнес е да се освобождава от подобни хора. Те никога не биха си намерили подходящо място за работа. Остава им единствено да обиждат, манипулират и клеветят.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Бягайте далече от тази пародия на учебно заведение.Отнася се както за кандидатите за работа ,така и за клиентите.Атмосферата и работната среда са ужасни,нетърпими.Ежедневието е постоянни скандали и крясъци от страна на директорката(тази жена трябва да се лекува в по-специализирано заведение,както нервите, така и алкохолизма).В продължение на последните два месеца успя да прогони 9 служители(това ако е нормално текучество...)постоянно назначава и гони и така до безкрай.Децата винаги са ощетени от недостига на персонал.Прави го целенасочено по две причини:
Първо- за да плаща по-малко заплати,а същевременно да има оправдание като натоварва останалия персонал допълнително(за справка вижте отзиви няколко години назад..-едно и също до безкрай).
Второ-за да не се сдружат двама или трима и да я разкатаят пред институциите(НАП,Инспекция по труда, ХЕИ и не на последно място Полиция)- затова са постоянни размествания ,назначения за по няколко месеца и разгонване със скандал.
Там не можеш да излизаш болнични -не се приемат болничните листове,ако изпратиш някой да го донесе -няма на кой да го предаде(тя е забранила на всички да приемат каквото и да било,а самата тя се крие постоянно от някого).
Дори да искаш да напуснеш няма как да си входиш предизвестието -тя ги къса и хвърля(за варианта с препоръчана поща обясних по горе,че не се допуска никой да достави нещо).Когато нарочи някой не го допуска до работното място и след това му пише самоотлъчки и после .. съответно дисциплинарно и без обещетение. Абе въобще луда работа.В крайна сметка от всичко това страдат децата,а вие уважаеми родители получавате изключително лош продукт за парите си(понякога съм се чудила,хора Вие слепи ли сте та не виждате ,че децата Ви само се отглеждат и то лошо.Защо никой не влезе през деня-имате право, да види с какви буламачи ги хранят и те предпочитат само с хляб да се засищат- да госпожата прави икономии от продуктите, и персонала се чуди как да приготви от нищо- нещо).Прогонва учители с опит и авторитет като последните имекяри.Празненствата и са пълен провал ,защото е скъперник и не иска да наема аниматори професионалисти и т.н. и т.н.,мога да продължа с безброй примери още ,но искам да забравя вече тази излъчваща тъмна енергия личност.
Пиша анонимно защото съм изплашена от приличащия на бивш пандизчия приятел на уважаемата директорка,когото тя използва за сплашване на беззащитни жени служителки,осмелили се да потърсят правата си.То тия двамцата са си класически криминален тандем и ако имахме институции в тая наша държавица...
ПП
А на Вас мили колежки(Иваванови,Милеви или както там се измислите),които (по паническо разпореждане от шефката чрез изкрещяване),се втурнете да пишете опровержение на моето мнение,ще ви кажа да не забравяте ,че вие сте следващите.Сега сте добри(докато ви използва срещу някоя сама колежка за отстрел-винаги няколко срещу един), но една по една и на вас ще се случи същото,ще станете "курви,проститутки" и т.н.Както знаете никой не си е тръгнал от там по нормален човешки начин-и за вас ще е така.
Знам ,че ще пишете под натиск и вътрешно против съвестта си,затова ви прощавам,но вие много добре знаете ,че всичко това е самата истина, а има и още много и дано още някой се осмели да напише малко истина.
Ащо се отнася до директорката въпреки успешната досега тактика от десетилетие накрая и тя ще си намери майстора,ще попадне на някой не толкова беззащитен, с възможности и познати и за нула време да стане медийна "звезда".
На кандидатите за работа още веднъж- бягайте не припарвайте.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В правилата на сайта пише : "Уважавайте себе си, за да ви уважаваме и ние". Интересно ми е коя е госпожа Иванова, която държи на представянето? Госпожата по математика, която на целия свят разгласи,че си подава оставката ли?


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, хич не обичам тези работи с писането и форумите, но вече не издържах.
Хубаво , не ви харесва, ама що стоите и пишете, аз си стоя, щото ме устройва, харесва ми работата и плащането - редовно и точно.Досега не знам някой да не му е плащано така.Ако нещо не се е разбрал или иска повече по-късно си е негова работа, но да не петни комплекса ,щото всички се храним от него и ни е добре.
Ако има проблем, просто казваш на Йосифова и се решава, ама да дрънкаш глупости и да злословиш.
Тук всички са готини - и учители и лелки, всички се разбираме, ама ти явно си от друга порода, тая дето все ти е кисело и малко.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Училището спазва държавните образователни стандарти, всички наредби и закони свързани с образованието в България.Ръководството и екипът е от професионалисти. Работи се в спокойна атмосфера, организират се тържества за всички празници, на които децата показват своите таланти и наученото до момента.Признак на лошо възпитание е да коментираш нещо,с което не си запознат.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като обиждате, си напишете фамилията и не говорете от името на всички колеги.Може би, Ви бива повече за държавно, а и защо не си седяхте там? Просто е - оттам Ви изгониха,защото Ви паднаха паралелките, а и в предишното частно се случи същото.Тук Ви дадоха шанс.Явно сте сбъркали професията си изобщо.Учител, който не го интересува тържеството на децата, защото му е скучно такова нещо, и 2 лева са му много, уважаема колежке.
По-добре помислете за отношението си към учениците - не е ли то, Вашето,безобразно и неадекватно.Какво заплащане трябва да получите за такава класа?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?