Подробна оценка от Цвети
На никой да не му се налга да попада в тази фирма. Отношението на Управителката -Л. Милушева е меко казано ужасно. Голямо самочувствие , никакво отношение към персонала. Никога няма време за коментар на важни казуси по работата. Липават и първите седем....Голямо напрежение , което се съдава от нея и нейната подвластничка Цветелина Семкова. Последната се води за главен , но е кръгла нула и скарана с практиката, нещото което и се отдава е да учи зконите на изуст , без никва реална връзка с практика и реалност , абеее ко да кажа добра на книга , но самочувствие до небето ,за което момичето от Генерал Тошево не е виновно , отговорна за това е шефката и. Л. Милушева - една гооляма неблагодарна , вулгарна селянака .Много тъжно е че съществуват такива работодатели.От мен съвет далече от тази измислена фирма.Не се лъжете по първоначлния и мек тон на интервюто. Всичко това е илюзия , вижте само изтормозения вид на двете момичета , които все още работят за нея , но със сигурност не са удоволетворени , само са стресираниии. Горките
Подробна оценка от Клиент
Собственичката е с високо самочуствие, но с ограничено покритие. Работи се прибързано, поради което се допускат грешки. Служителите явно са подтиснати от тази прибързаност и правят допълнителни грешки. Като цяло има некомпетентност по извършваната дейност!
Подробна оценка от Лили
В тази фирма няма какво толкова да привлече човек, освен това, да се натрупа стаж.
Не се правят обучения. Шефката иска всичко да знаеш, но не дава пари, нито за семинари, нито за информационни материали.
Само повтаря "Действай по-бързо". Иска от човек да е някакво машина. Не прави никакъв толеранс ако закъснееш или ти се наложи нещо.
Очаква от хората си да водят цялостно счетоводство на фирма, но не плаща достатъчно за това.
НЕ ПОЖЕЛАВАМ ДОРИ И НА ВРАГА СИ ДА ПОПАДНЕ НА ТАКОВА МЯСТО!
Повече няма да коментирам!
Подробна оценка от Ива
И аз имах неудоволствието да мина от там. Наистина е ужасно работно място. Това, с което свързвам фирмата е излишен тормоз.
Заплащането е повече от мизерно. Осигуровки се правят върху минималния праг.
Обедна почивка няма. Ако може човек да не си губи дори 15 мин. дневно за един сандвич. Случвало се е когато сядам да ям за 10-15 мин. шефката ми висва на главата и ми крещи. Направо ми е присядало.
Бих определила това място като нещо по-гадно от ада!
Нагледах се на лошо отношение и се наслушах на обиди и тъпи коментари.
Ако все пак някой е решил да ходи там и да работи да има в предвид,че там хартията се икономисва много и когато по грешка принтираш някой лист после задължиелно трябва да използваш гръбчето. Ако човек реши да принтира някоя справка или оборотка, за да работи по нея трябва да ползва лист втора употреба.
Приемете горния съвет сериозно, защото ще си имате неприятности!!!!!!!
Подробна оценка от
Това е на най-лошата и нетолерантна шефка, на която съм попадала. Изключително е сприхава и заядлива.
Когато трябва да се консултираш с нея радко ти обръща внимание. В следващия момент ти крещи и обижда, че си сбъркал. Много е нетърпелива и груба. Сърди се котаго човек нещо не знае, сърди се като те види, че четеш, сърди се когато я питаш.
Създава допълнителен стрес. Любимата и реплика е "Увеличи темпото!". В следващия момент ти се кара, защото си сбъркал.
Всеки божи ден прекаран в тази фирма е някакъв ад. Мен лично всеки ден ме свиваше корема от нерви и напрежение, което тя създава.
Винаги се остава след работа. Това не се заплаща.
Все пак има и нещо хубаво- в следствие на преживяния терор и здраво бачкане се научават доста неща!
PS: Напълно се съгласявам с казаното от предходния потърпевш!