Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Bamboo health bar /img/frontend/nomap.png"

Bamboo health bar

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
0

За господин Ангелов нямам думи!До сега не съм познавала по-дребнав и скръндзав човек от него,та той ако може ще сцепи стотинката на две...Заплащането горе-долу бива,но поради безотговорността на Сашето заплатите се бавят с по 6-7 дни всеки път!Тъпото е,че той изисква точност,но от негова страна липсва изцяло такава...Да не говорим,че единствената работа на "НИЕ"-то е да се разкарва насам-натам и да заплашва с нереални глоби!Въобще за уважение от негова страна изобщо и илюзия нетрябва да има,но то и за това му бяга целия качествен персонал...представете си за какво говорим щом сега и мениджъра му си заминава...явно е,че не е хич стока!Сами можете да разберете от написаното до тук,че във фирмичката на "господина" сигурност и привилегии са думи,за които могат да те разпанат на кръст и да те линчуват!Ако говорим за работата да много е,тежко е и на моменти много напечено,но все пак при добри условия имаш по 2 дни почивка,но за сметка на това 13 часови смени!Потенциал за развитие няма никакъв...но за сметка на това мястото е добро!Колегите са си добре,пак и с тях отношенията са си такива каквито си ги направиш,нищо че Сашенка нищо не прави за да сплоти екипа си!!!За работната среда има много да се каже:никаква безопастност,щом на 3-4 пъти хора от екипа едва не си отрязаха пръстите...за какво да говорим ?!?!? А пък хлебарки има бол...с лопати да ги ринеш!!!А ние до къде стигнахме питам аз,че вече даже да не ни превят никакво впечатление ?!?!В по-вечето случай пък се използват главно плодове 2-3 качество!В общи линий за Александър Ангелов всички се чудим как е възможно да е такъв...(цензура)Силно се надям всеки да си направи извод сам за себе си...но такова е положението в Bamboo health bar!


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Така, ако средно интелигентен човек бе написал по-горния коментар щеше да знае, че в сайта се пише на кирилица и не се дават максимално ниски или максимално високи оценки. И щеше да се аргументира много по-ясно и категорично , а не противоречиво. Аз също съм служителка във фирмата и мисля, че това да си помощник управител не е лошо. Даже е много хубаво. Много странно, но от по-горния коментар се разбира точно обратното и от него прозира злоба, не обективно мнение и слаба интелигентност. Отношението на работодателя ми е напълно коректно, естествено има напрежение когато е натоварено, но къде няма. Заплащането е отлично и има голям потенциал за развитие стига да не те мързи и да си вършиш съвестно работата. Глоби има - вярно- само за тези, които правят издънки (не чистят работното си място редовно, закъсняват редовно за работа, не работят с ръкавици- което е задължително и т.н) но всеки преди да започне работа, включително и аз, се запознава с правилата и условията на работа. Работи се в изключително поддържана обстановка, все пак това е заведение за здравословно хранене. На мързеливите всичко им е криво и винаги друг им е виновен, а до колкото знам клеветата е подсъдна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?