Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фантастико-Супермаркети ЕООД

Напишете мнение
2 точки от 283 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 283


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Sega osobenno kakto izlugaxa che shte vdignat zaplatite i personala oshte poveche se naduxa za napuskane. Te se podigravat sus slujitelite si, mislqt si che personala im e dlujen postoqnno. Da, ama ne. Bqgaite dalech ot tozi konclager. Kato doidat na proverka ot ofisa postoqnno za neshto magazina e v izdunka, postoqnno plashat che shte globqt nqkoi, zaqdat sa za nishto. Emi nqma koi da gi izdurja poveche. Za vsqko neshto, dali moje da qdesh i da pushish trqbva da pitash upravitela. Nakraq sha si rabotqt te


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте!
Преди всичко искам да кажа , че FF вкус означава Fucken Faggot ( превод е*ан пед*растки) вкус. Работих точно два месеца във Фантастико 25, а за тези 2 месеца ме командироваха в още два магазина от веригата и то без да те питат искаш или не. Никога ама никога не започвайте да работите в ТВ Фантастико, защото там няма нищо хубаво. Отношението на управителите на магазин Ф25 Кирил Радков, Венелина Димитрова и Панчо Чолаков е меко казано безобразно. Постоянно те заплашват с глоби, позволяват си да ти крещят в търговска зала пред персонала и няма и ден, в който да не искат да оставате след края на смяната. Що се отнася до магазина където аз работих Фантастико 25 - намира се близо до НДК и през лятото на 2016 му правиха ремонт. След ремонтните дейности там стана ужасно за работа, защото освен както вече казах безобразното отношение на споменатите от мен с имена управители, складът стана супер тесен.Забравете за почивки и то след като имате право на тях. Хладилните камери са много малки и редовно се препълват, и е невъзможно да се влезне вътре и да заредиш витрината в търговска зала. Презарежда се склада и е толкова тясно, че няма как две колички или двама души да се разминат. Стока седи по земята и дори в съблекалнята и тоалетната на магазина. Досещате се , че от това презапасяване много артикули клиентите не ги купуват и като им изтече срока на годност управата иска персоналът да ги заплати след като никой от тях не е материално отговорен. Отделно идват и някакви проверяващи от ръководството на веригата и само недостатъци намират, и те плашат с уволнение.
Ежедневна практика е във Ф25 зам. - управител Венелина Димитрова ( понастоящем тя е бременна , но въпреки това през 30 минути е навън на по кафе и да пуши цигара) да крещи на всеки от персонала и да оставят по един човек да зарежда 1/3 от магазина и така не може да се смогне да се заредят рафтовете и заради това управата ти крещи.
Самите управители не са от най - грамотните, защото пишат заповеди с по две - три на дума правописни грешки и без да ги е срам се подписват собственоръчно с име, фамилия и подпис на тях и ги разлепват из склада и двора на обекта. Да не говорим, че нямат право да те глобяват каквото и да си направил. Обекта затваря в 22 часа, но забравете да си тръгнете преди 22:30 и никой не се интересува как ще се приберете, ако изпуснете последната кола на градския транспорт.

Накратко - ако мразите себе си и искате да сте без вина виновни за чуждите грешки и да плащате (бракуваната стока) за тях, започнете работа във фирма ДАР ГН ООД и по - конкретно във Фантастико - 13, 23, 24, 25, 29 и 35.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Единствените вериги, в които касиерът от сутрин до вечер стои прав и прибира покупките в торбите са 'Фантастико' и 'Дар' /на един и същ собственик са /, та да му окапят и ръцете, и краката,
в 'Дар' няма и движещи ленти, та скапването да е пълно, текучеството е голямо- нормални хора не се задържат, средата е силно простовата,

отношението е лощо и хокащо- все нещо си в нарушение, все нещо не си направил както трябва, все едно си някакъв престъпник, от тях да мине, че са ти дали работа,
дребни монети и банкноти не ти дават, защото ги мързи и се чудиш как да работиш, защото опашката е голяма и хората не искат да ровят за монети,

заплатата уж е добра, но ако си вземеш болнични/ което е неизбежно при тези условия/ ти режат ваучерите, режат и от заплатата редовно, така си прецакан и по тази линия- трябва да си един роб, който вечно е на разположение,
по-добре пробвайте някоя друга верига, най-добре сотйте далеч от хран. стоки- големи обороти за малки печалби и затова персоналът се дои здраво, докато издържи физически и психически.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Веригата Фантастико е най- ужасната и некоректна верига където съм работила. За 5 месеца -бях командирована в 5 магазина -Ф21, Ф32, Ф30, Ф5, Ф36. Никой от офиса не го интересува искаш ли или не, удобно ли ти ,нареждат ти и ако не искаш си уволнен.
Последният в който работих 10 дни беше Ф36--Управителя Любо е най-отвратителния и подъл човек. Въобще не ме познаваше, но реши че не съм подходяща за работата и ме отстрани. Нямаше смелоста и доблеста да ме повика и да ми го каже в очитe, а го направи по заобиколен начин без причина.
А аргумента му беше, че съм си тръгвала в 17,30ч. Е такова ми беше работното време по договор --9,30- 17,30 но не -те обичат да оставаш след раб. време да им се подмазваш и др такива ---иначе им ставаш неудобен и хайде навън си.
Искам да ви кажа, че съм много доволна, че вече не работя в тази помия особено с определени хора.
Напускащите са прекалено много и има за какво.
Хора не започвайте работа там!!!!!!
Оставам с страшно лоши впечатления от цялата компания.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Концлагер.


-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Работех във "Фантастико" 2 месеца и това бяха най- отвратителните ми такива в целия ми живот.
Работех като касиер и най- големият плюс ми беше, че местоположението на магазина ми беше на 2 минути от вкъщи, а по договор заплатата беше 600 лева първия месец, в който се водиш "стажант- касиер", а след това става 700. Което ме устройваше. И до там...
По цял ден стоиш прав на касата, нямаш право да седнеш на стола, който е до теб и го ползваш да си слагаш торбичките на него. Нямаш право да отидеш до тоалетна или да пиеш вода- задължително трябва да попиташ някого.
Управителите и заместник- управителите се държат просто отвратително със служителите си. Управителят беше неграмотен и прост, не можеше да каже 2 думи на кръст и пишеше неграмотно. Държат се с теб супер подигравателно и надменно. Карат те да чистиш тоалетните на посетителите, защото чистачката е в командировка в друг обект и двамата управители стоят срещу теб и ти се присмиват, скръстили ръце, докато ти чистиш мръсотиите. Главните касиери също се държат ужасно с касиерите- викат им, обиждат ги пред 30 души, които чакат на опашка и се държат така, все едно си намерен на пътя и имах чувството, че им е кеф да те унижават.
Спират доста пари от брак и липси и реално получаваш минус 40, 50 лева от заплатата, която е в договора. Ако касата ти излезе на минус, трябва да бръкнеш в твоя си джоб и да възстановиш съответната липса, а ако евентуално си на плюс- паричките остават за фирмата.
Постоянно има някакви проверки и те глобяват, ако не предлагаш флаерите и билетите за трибют концерти и т.н. Абсолютно забранено е да търсиш стотинки от клиентите и ти крещят, ако случайно разберат, че си го направил.
За колегите да не говорим- страшни интриги се създават, постоянно клюки се нищят. А бе, пълен ужас. Трябва да нямаш никаква перспектива и възможност за развитие, за да започнеш там.
Наложи ми се да ползвам болничен и когато отидох да си занеса болничния лист в централния офис ми заявиха, че съм с предизвестие за напускане, което аз не бях давала, а управителят го е направил вместо мен без да си направи труда да ме предупреди. А реално ми беше направил услуга...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ВИЗИРАМ ВИ МАГАЗИН ФАНТАСТИКО В ДРУЖБА 1 (31) !!!! Хора , не се лъжете да започвате работа в тази верига , това си е един вид самоубийство...Не те приемат за човек , ами за техен роб ! Замесник - управителите се мислят за по-големи шефове от самите управители. Разни селяни дошли от ЧУКАРИТЕ и вече са много велики. Обиждат персонала без грам да ги интересува...заплашват както персонала си , така и техните семейства. Когато си им казал нещо ,което не им изнася те заключват в офиса , изключват камерите и започват да те обиждат...заплашват...да те блъскат...кажете ми това нормално ли е ?!?!?! Къде го има това отношение и това държание ?!?!?!?!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Dobur den!
Izvinqvam se che pisha na latinica.
Znachi, kato cheta komentarite i mneniqta na mnogo bivshi slujiteli vuv fantastiko, mnogo ot vas sa pravi za rabotata i natovarvaneto (nai-veche psihichesko).
No pari nikoi nqma da ti dade darom ei taka za nishto. Az v momenta rabotq vuv tazi firma i trqbva da vi kaja zashtoto sum si dovolen. Zaplatata pochti nqmam udrajki ot neq, poluchavame bonusi che oborota e visok, vaucheri za hrana poluchavame. Emi kakvo poveche moje da iska edin chovek? Da, zaplatite ne sa mnogo golemi, no v sravnenie s drugi verigi, fantastiko davat moje bi edni ot nai-visokite zaplati. Izvinqvaite mnogo, no nie bulgarite sme sviknali vse neshto da ne ni xaresva. Vqrno che ima proverki ot ofisa pochti vseki den, no kato si vursish rabotata nikoi ne se zakacha s teb. Da, upravitela i zamesnicite mu te karat nqkoi put da vursish neshta, koito ne sa ti zaduljenie, no pak kazvam PARI ZA PODPIRANE I PRIKRIVANE NIKOI NE DAVA.
LEK DEN VI JELAIA.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих 3 месеца в магазина. Не само лошото отношение на управата- пълна диктатура, а и постоянни удръжки за бракове- влизат с 2 дена срок, уж договорки за помощ на фирми, да им се изчити залежалата стока, а после се пишат на персонала, беше причина да напусна. Последваха заплахи за задълженията към мен- нямало да ми дадат и 1ст, защото не съм дала предизвестие! Та аз съм на непостоянен договор първите 6 месеца, а съм работила 3!!! След като направих проблем се оказа, че са ми удържали близо 400лв за брак!!!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да работиш във Фантастико - още един начин да отнемеш живота си сам.
Но, сега ще пиша като клиент. Та, тръгвам аз в командировка за два дни и влизам във Фантастико, да си купя някои неща. Питам една женица откъде да си взема една ролка тоалетна хартия, а тя ми казва: "Аааа, продаваме ги само на стекове!" Взех стоки, които не се продаваха на стекове и отидох на касата да плащам. Гледам, нареден кибрит. Реших да взема една кутийка за всеки случай, обачеееее... "Продаваме го само на пачки!" Та така. Намерих едно сладко денонощно семейно магазинче и сега парите ми отиват там срещу много добро отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?