За времето, в което работих там всичко беше супер позитивно: баба шефка, която си менеше мнението и го изграждаше не на база на постиженията на хората, а на влиянието което й оказваха Мъжете около нея, които се бяха забили като кърлежи и й смучеха парите и силите, а те по цял ден редяха пасианси..
Заплащането беше сериозно, от време на време...калкулира си го жената и накрая "Еми нямаме"... То за това и хората бяха такива- някои от 20 г., правещи по сто грешки в един документ... Работната среда беше двупотопна...Не си губете времето и енергията дори да ходите на интервю там. Привилегия е дори, че работите там. Нали знаете, че някои шефове вменяват допълнителни задължения извън договорените в трудовия договор: плевене на градинката, ако работата ви е на бюро, плевене по къщи, гробища и тн., допълнителни дейности, понеже имате привилегията да работите там. Уникална работна среда, горещо препоръчвам Работодателят.
Подробна оценка от Пламен
За една година напусна 70% от персонала. Заплатите не са се актуализирали може би 3 години.