Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Добруджански хляб АД /img/frontend/nomap.png"

Добруджански хляб АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-32 от общо 32


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление след напускането на Гагов фирмата тръгна здраво надолу! След него цели търг. отдел си тръгна, сега шеф е брата на Малев! Да са живи и здрави! Заплати ниски, който може да се договори за нещо повече, му се дава малко от "ч. к."! Жалко за фирмата, много жалко, кадърните си тръгнаха сами и явно Малев реши и той да си изпере парите и да си ходи! Честито на Ивелин Савов, въпреки, че си .... .... явно излезе по-умен!


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

"ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" АД ОТЧИТА 19 ХИЛ. ЛВ. ПЕЧАЛБА
2006-08-29 @ 10:16 EEST
В края на миналата седмица \"Добруджански хляб\" Ад е провело Общо събрание, съобщи вчера зам.-кметът по икономическо развитие и евроинтеграция ....... ........
По време на събранието е било отчетено, че дружеството запазва в условията на силна конкуренция лидерските си позиции в страната, каза още ........... \"Изнесена бе информация, че през миналата година е бил обновен автопарка на фирмата и е реализиран износ за над 7 млн. лв.\" - каза още зам.-кметът. Печалбата на фирмата след облагане възлиза на 19 хил. лв., която отново акционерите са гласували да бъде реинвестирана във фирмата."

Автор: Anonymous да 2006-08-31 @ 15:07 EEST
Да бяхте видели каква гордост излъчваше лицето на ...........,от факта 4е са успяли да излъжат толкова хора да вложат последните си стотинки в тяхната фирма..Пък наи новото беше,че брата на ........ сам гласува за себе си да влезе в Борда на Директорите......... не пропусна да отбележи,как някои хора са излезли от производството и сега имали големи възможности.Да и припомним,4е девера и от комарджия стана Голямата Работа.Нищо,че хората си мълчаха пред нея,никой не го е забравил.Пък тя докато се радва,че мълчат,фирмата ще продължава да затъва."

Автор: Anonymous да 2006-08-31 @ 14:54 EEST
Питали ли сте защо в \"Добруджански хляб\" текучеството е голямо? Защото ....... дава големи заплати на работниците.Там критериите за персонал се свеждат до това да си послушен, но не и да си специалист.Защо ли документите на Автотранспорта се обработват от вьншна счетоводна фирма, при наличието на цял сч.отдел и добьр гл.счетоводител?Сигурно защото не трябва да знаят маршрутите на някои важни автомобили,насочвани по специални задачи, /,изкупуване на зьрно на други фирми, носене на хляб на специални клиенти, защо не специализирана тр. дейност,чийто разходи са в АД/во, а чистите приходи на друго място, или когато продават брак хляб, а пишат галета или когато вьршат услуги без да фактурират приходи ?Да продьлжавам ли?Вие по добре от мене знаете как се работи в Хлебозавода.А колко горят и гьлтат лукс автомобилите? На ден разхода им е 180.00лв. за сметка на фирмата.А защо отдавна излезли от употреба автомобили се водят в активите на фирмата и не се бракуват?Помислете си и ако искате помощ само дайте знак.Ние ще Ви сьдействаме с информация и консултации."

вторник, 25 април 2006
"Общинските съветници поставиха въпроса за дружествата с под 50% общинско участие.Те настояват Общината да осребри своите дялове,тъй като не може да бъде фактор при вземането на решения.”Добруджански хляб” не предоставя никаква информация за състоянието на дружеството,посочи ...........Последното общо събрание там е било с данни за 2004г........... е представителят на ОС в общо събрание,тъй като Общината притежава 10% дял от”Добруджански хляб”Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?