Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

“ЕЛЕКС ГРУП-ХОЛДИНГ” ООД /img/frontend/nomap.png"

“ЕЛЕКС ГРУП-ХОЛДИНГ” ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-4

Работих във фирмата около 2 години и честно казано съм раздвоен в мнението си за нея. Нещата стоят така - отиваш на интервю, говорят ти разни неща от сорта колко е прекрасна фирмата, ти се навиваш и ставаш техен служител. 2 месеца по късно, когато трябва да си вземеш заплатата се оказва, че тя е доста по ниска от тази на която си почнал, защото са пропуснали да ти кажат, че тази заплата за която сте се договорили всъщност е брутна. На всичкото отгоре сте отначало на 3 месечен срок , след който заплатата би трябвало да бъде увеличена, но личния състав пропуска този факт и продължавате да си работите на първоначалната заплата, докато не ви писне и не напомните за себе си.Що се отнася до колектива, срещат се и свестни хора , но са рядкост. Като цяло пробиват тези, които се подмазват на съотвтния си началник. Непрекъснато има прединфаркти ситуации, непрекъснато има скандали и всички се правят на шефове, дори и чистачките.
Хубавото в тази фирма е че те осигуряват на реалната ти заплата , т.е. тази която е написана в трудовия ти договор, имаш право на платен отпуск без да ти правят проблеми(2 седмици са задължителни да са през лятото), ползваш болнични ако ти се налага.
Като цяло фирмата дава добър старт , научават се доста неща, но не може да се издържи дълго в нея, освен ако не си лицемер и подмазвач.


настоящ служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Не се набутвайте, много хубави приказки, горе-долу нормална работна среда и до тук. Ако кандидатствате за работа имайте на ум че заплатата обявена е БРУТНА т.е. след оддръжките ще разберете колко вземате. Ще чуете много обещания от шефовете си но най-вероятно няма да получите това което ви е обещано. Ако обаче споделяте неща за колегите може и да имате успех. Ако ли пък Ви търсят за технически персонал - във фирмата технически грамотни хора с лупа да ги търсиш ето един пример: Пуска ес 3ф ел мотор но той върти на обратно, от офиса пищат писмо до производителя в Чехия, получава се отговор - обадете се в енергото да завъртят генераторите наобратно....
Социални придобивки ако може така да се каже са телефон с лимит около 30лв. Кола която седи в фирмата и след 20 години работа и компютър.
Лимит за нощувка в командировка и разни други интересни изненади. Ако пък си мислите да работите в пройзводството - там няма глоби щото ако Ви глобят няма да ви останат пари за хляб.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?