Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ "Вог и Фешън - Славко Панчев" /img/frontend/nomap.png"

ЕТ "Вог и Фешън - Славко Панчев"

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте на всички, които са писали досега. Казвам се Мирослав и работя във фирмата от декември 2008 година като не съм на постоянна работа , а на повикване, когато обемът на работата е по-голям и има нужда от допълнителна помощ. За периода от декември 2008 година до днешна дата - 9 май 2011 година съм работил на около 10 -ина обекта и съм общувал с шефа (Слави Панчев)постоянно, на базата на което мога да кажа , че го познавам много добре и сме станали близки приятели. Още в началото,когато започнах работа на първия обект през 2008 година (Казино "Конти" намиращо се на пресечна на булевард "Сливница" улица, в близост до Женския пазар)и аз влязох в този форум и четох мненията, защото искам да съм предварително осведомен за бъдещия си работодател(дали не е някой мошеник или гадняр)и ако има много негативни мнения изобщо да не ходя да си губя времето. Прочетох мненията и никак не ми харесаха, но реших да започна работа и сам да видя какво е положението (бях безработен и нямах избор. Бях женен с дете на 1 годинка тогава). Оказа се , че нещата не стоят така,както повечето от хората тук ги описват. Затова реших, че би било да споделя и моето скромно мнение. И то е следното:
1. Заплащане -4- за позицията на, която работех е добро- 30-50 лева на ден в зависимост от работното време и мястото на обекта, както разбира се и от тежестта на работата, която в интерес на истината изобщо не е тежка(работил съм на места на,които са ме скъсвали от работа), а съвсем в границите на възможностите ми. И ВИНАГИ НАВРЕМЕ.
2. Уважение- 5- Бих писал и 6 по шестобалната система. Слави (шефът)е шегаджия (често се майтапи) много често черпи всички служители с обяд(каквото си пожелаят), а за кафе или чай е излишно да говорим - те са почти винаги от него. Изключително търпелив към служителите си- много пъти съм го вбесявал, защото си позволявах да го критикувам изключително остроза детайли относно работата, тъй като съм перфекционист и досега трябваше да ме е уволнил поне 3 пъти. Относно намеците,за които пишат някои служителки - това са пълни глупости. Никога не е правил никакви намеци на колежки освен, понякога на шега. Това,че някое 18-20 годишно момиче си е внушило ,че е сваля е друг въпрос. Виждал съм как се държи с жена си и как я уважава и мога да кажа ,че много я обича и че едва ли би и изневерил, въпреки че никога не се знае- човекът е слабо и грешно същество.
3. Привилегии-4 - можеш да научиш полезни неща за рекламата АКО ИСКАШ да се научиш. Най- важното в случая е да имаш желание, а не да си всезнайко.
4. Фирмена сигурност-3- писал съм 3,защото фирмата е МАЛКА и съответно обемът на работата е малък, а оттам и работата е непостоянна освен ако не си рекламен мениджър, който е нужен почти постоянно. ЗА ДА ИМА МНОГО РАБОТА Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ РАБОТИ УСИЛЕНО ПО ВЪПРОСА С НАБИРАНЕТО НА ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ, КОЕТО Е РАБОТА НА РЕКЛАМНИЯТ/ ТЕ МЕНИДЖЪР/И. Тоест зависи от самите служители, които пишат тук.
5. Ангажираност- 2 защото съм на повикване. Ще пиша 5, когато ме назначат на постоянен трудов договор(ако стане).
6. Потенциал за развитие- 3- Честно казано не бих могъл да дам обективна оценка, тъй като развитието зависи от най-различни фактори, като:
- реклама на самата фирма (от страна на шефа или неговите клиенти);
-рекламните мениджъри;
- обема на търсенето на реклама от фирмите на българския пазар;
Според мен обаче с реклама не могат да се правят много пари освен ако не си голяма рекламна агенция.
7. Местоположение-2 защото макар да е разположен в центъра офиса е в безистена на една кооперация или точно зад сградата на НОИ.
8. Колеги- 4 -не мога да се оплача от никой.
9. Работна среда-5 нямам оплаквания,а относно възмутените колежки, които искат чистачка да им чисти тоалетната след тях -нека да слязат на земята-повтарям се ТОВА Е МНОГО МАЛКА ФИРМА , А НЕ ОГРОМНА РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ и съответно наемането на чистачка за един малък офис е нерентабилно. Скъпи колежки щом не ви се чисти тоалетната,след като сте ходили по нужда отидете в голяма фирма,където има не една ,а няколко чистачки. Защо не сте в такава фирма? Защото ТАМ НЕ СА ВИ ВЗЕЛИ ВИЖДАЙКИ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ.  Защото там изискват хора с опит, а не само с визия. Но както и да е . Накрая моля всички, които пишат във форумите за някоя фирма преди да седнат пред компютъра да си зададдат въпроса - Защо ще пиша? От какви подбуди съм воден- да помогна на други търсещи си работа хора да не се прецакат или да оплюя човека,който ме е ядосал с някое свое изказване или действие и да преувелича многократно нещата опитвайки се да съсипа бизнеса му, защото ме е ядосал. Защото аз искам да знам истината, а не преекспонирани мнения. Уви четейки мненията за повечето фирми установявам, че те са изпълнени с много гняв и преувеличение. Разбира се в някои случаи почвайки работа установяваш,че хората са прави да пишат така, но в други не е така. Затова бъдете коректни към другите,които ще четат и недейте да ги заблуждавате. А най-добре е всеки сам да се убеди в дадени твърдения. Успех на всички търсещи си работа мои братя и сестри- безработни. С уважение Мирослав.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-5

*няколко пъти се опитвам да постна това, но нещо не се получава, така, че ако видите постя няколко пути, моля да ме извините!
Г-жо Върбанова (ако ткака се казвате) хората крият имената си, защото Слави ги заплашва и децата се притесняват!
Работех във фирмата преди години. За три месеца труд не получих нито обещания надник, нито процента, който ми се полагаше. Koгато започнах да търся правата си г-н Панчев ми се обади не веднъж да ме заплашва.
След консултация с адвокат се оказа, че договора, който имам е законово неизправен. Потърсих правата си пред съответните органи- Изпълнителна Агенция "Главна инспекциа по труда" и разполагам с документи, които бих могла да предоствя на всеки, който мисли да започне работа там.
Ако има други пострадали нека да се свържат с мен на [email protected]
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Жалко за този форум - преди известно време човек можеше да сподели истинското си мнение и опит от дадена фирма.
Сега явно такива като собственика на тази дупка намират начин да не попада такава информация тук - (веднага след като дадено отрицателно мнение е публикувано мистериозно изчезва) и си пишат сами някакъв коментар, който уж е от настоящ служител в опит да замажат нещата и да подлъжат още някой да им побачка без пари...
Жалко, много се кефех на този форум :(


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Видях какво се пише тук и не мога да не взема отношение.

Хора, един разумен човек винаги проверява едно нещо дали е така, както се горови и след това сам си прави заключение. Ако прочетеш някъде, че слънцето изгрява от запад (напр.), ще повярваш ли ей така сляпо или ще станеш някоя сутрин рано, за да в разбереш сам за себе си?
Работя във въпросната фирма от достатъчно дълго, за да мога да потвърдя с двете си ръце оценките, които давам, както и всяка една дума, която казвам.
Работата е интересна, добре заплатена (дори малко повече от другите фирми, в които съм работила). Работната атмосфера е спокойна и от време на време много динамична, но всеки знае че навсякъде е така. Някои българи трудно разбират, че собствената им професионална и финансова сигурност пряко зависи от отношението им към работодателя си.
Да си търговски мениджър не е за всеки, защото освен много добра теоретична подготовка, са нужни и много качества като психология, общителност, култура и т.н
Всичко това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА УСПЕХ НЕ САМО В ТАЗИ ФИРМА, а където и да отидете.


Сега искам да кажа няколко думи на ДВЕТЕ МОМИЧЕТА (на които знам имената и че са единствените, които са на нивото да оплюват и обиждат не само фирмата, а и СОБСТВЕНИТЕ СИ КОЛЕЖКИ).
ДРАГИ МОМИЧЕТА, престанете да се представяте като МНОГО ХОРА и ВСЕ С ИЗМИСЛЕНИ И ГЛУПАВИ ПСЕВДОНИМИ! Един ДОСТОЕН човек няма за какво да си крие името, ако всичко което казва е истина!
Аз съм вярващ човек и затова не бих посмяла да ви обидя по никакъв начин, както правите вие като ме обиждате, че работя в измислена фирмичка и т.н. Нека Бог ви съди за постъпките ви.
Аз мога да кажа само това, което знам със сигурност и което не ме е срам или страх да потвърдя пред всеки.
То е следното:
1. Вие сте две приятелки студентки 1-ви/2-ри курс, които не бяха работили нищо до преди да се появите при нас.
2. ВИЕ НЕ БЯХТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ТАЗИ ФИРМА, ЗАЩОТО НЯМАХТЕ НИКАКВИ ПОЗНАНИЯ ВЪОБЩЕ. ВРЕМЕТО (5-6 часа за няколко дни), КОЕТО ШЕФЪТ ВИ ОТДЕЛЯШЕ, ЗА ДА ВИ ОБУЧИ И ДА ВИ ДАДЕ СТАРТ, НЕ СЕ НАРИЧА РАБОТЕНЕ И ЗА ТАКОВА НЕ СЕ ДАВА ТРУДОВ ДОГОВОР.
3. Присъствието ви особено пречеше на работата ни, понеже постоянно скучаехте и нямахте други интереси освен да ходите да пушите, да ядете и до тоалетната. Затова и толкова много пишете за тази ТОАЛЕТНА, ЛЮБИМОТО ВИ МЯСТО! Освен това е прието обичащия хигиената човек да почиства около себе си елементарните неща, но в случая се налагаше ние (колежките, които представяте че сме на ваша страна) да го правим. ИНАЧЕ ТЪРГОВСКИЯ МЕНИДЖЪР НЕ ЧИСТИ ТОАЛЕТНАТА, А ВЪРШИ КУП ДРУГИ НЕЩА, КОИТО Е ОЧЕВИДНО ЧЕ НЕ НАУЧИХТЕ И КОЕТО СИ ЛИЧИ ОТ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО СТЕ ПИСАЛИ!

Специално искам да ви пожелая успех с намирането на ИДЕАЛНАТА РАБОТА, която уви още не сте намерили (съдейки от времето, отделено да оплювате в този форум)!

Със сигурност ме познавате и аз ви познавам! Имайте малко достойнство и престанете да се излагате! Ако толкова се считате за ощетени, направете нещо! Нали има реални свидетели на случилото се!

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ВСИЧКИ Е МОЕТО НЕ-АНОНИМНО МНЕНИЕ!

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО УСПЕХИ НА ВСИЧКИ!бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Как не ни било срам да очакваме "договор още на първия месец"?
Трудовият договор по закон трябва да е в сила от датата на постъпване на работа. Славко даже не дава истински трудов договор, а някаква хартийка, с която да заблуди момичетата, защото си ги избира такива, на които това им е първа или втора работа и месец-два им замазва очите с глупости.
На края на месеца не плаща нищо, след това пак нищо. Разказва някаква трогателна история, как в началото работел без пари само за да се научи, все едно всички трябва да почнат да бачкат на аванта. Така е най-готино, 4-5 човека да ти идват всеки ден на работа и да се стараят, а като дойде края на месеца да се покриеш. Те сами да мислят как да си покрият разходите.
А това, че ги кара да обикалят целия град без да им осигурява карта за транспорта е съвсем отделно - аз и колейките сме си плащали от джоба и глобите, които са ни писани отивайки по негови задачи. След като си работил там си само с пари назад и огромна доза раздразнение.
На промоутърките може пък да им плаща, както е написала девойката преди мен, но ми звучи много недостоверно.


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

От около 3 години работя за ЕТ "Вог и Фешън - Славко Панчев" като промоутър. До сега не съм имала проблеми нито за заплащането, нито за каквито и да било други недоразумения. Бих искала да добавя, че фирмата се разраства, клиентите й действително са много и с всяка година се увеличават, а сайта се обновява и в момента изглежда доста добре по мое скромно мнение. За мен Слави, както го наричаме във фирмата, е един изискващ шеф, който винаги е насреща да ти помогне, ако имаш нужда (закъсвала съм с парите и ми е плащал предварително). В замяна иска единствено лоялност и изпълнителност (говоря от позицията на промоутър, не от позицията на мениджър). Неведнъж сме си говорили по въпроса с персонала, който наема и знам, че има проблем със задържането на кадрите и също така смятам, че доста често ги сменя, но за това си има причина. Някои от момичетата са безумно глупави и несхватливи. Жалко е, че този форум е пълен с мнения на недодялани студентки, които са очаквали първоначална заплата 1000 лева, договор на първия месец и може би... частен самолет? Считам, че ако някой покаже достатъчно иновативност, способност за работа в екип и схватливост, би могъл да изкарва добри пари във фирмата. Освен това работата дава и добри знания за рекламата като бизнес и тесреща с много хора от различни сфери. Успех нагоре по стълбата на кариерата!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
0

Това е една измислена фирма. Г-н Панчев лъже и манекени и мениджъри наред. Той и съпругата му са много сладкодумни и са способни да подведат и досата интелигентни хора!ТЕ СА КРАДЦИ НА ВРЕМЕ И ПАРИ! НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ТАМ!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изобщо не ви трябва да си губите времето там!
Шефа само лъже и маже и накрая нищо не плаща.
Само вижте колко им е некадърен сайта и ще добиете малка представа, за повече просто не си заслужава изгубеното време и скъсаните нерви...и огромната доза демотивация накрая.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-3

При никакви положения не си губете времето в тази измислена фирма!
Пиша това, за да помогна на хората, които виждат обявата на тази фирмичка (в момента има актуална обява и пак набират служители) по сайтовете и мислят да започват работа там - повярвайте ми, това си е чисто губене на време.
Започва се със сладки приказки - какви сериозни клиенти има фирмата, колко яки пари ще си правиш от процент от сключени сделки,...още милион глупости, които управителят непрекъснато обяснява на служителите, за да ги омае да му бачкат известно време. Но точно за по-малко от месец виждаш, че нещата изобщо не са така. Уж фирмата си произвежда всичко което предлага - не само че нищо не произвежда, но няма и никакви други служители, освен заблудените души, които си губят там по 1-2 месеца в очакване срещу работата си да получат някакво възнаграждение.
Като стане дума за плащане управителя се прави на ударен, измъква се, спотайва се...и накрая почти нищо не плаща. Така наречения офис трябва да си го чистят служителите, щото не може да се плати на чистачка и "рекламните мениджъри" сами си чистят пода и тоалетната..
и после от тях се очаква да ходят по срещи и да сключват сделки за хиляди.
Просто нямам дуни! Ако не ми вярвате отидете и вижте с подробности за какво говоря, със сигурност нещата не са се променили.
Дано мнението, което споделям помогне мотивирани хора да не си хвърлят времето и труда на вятъра и да тъпчат гушите на такива шарлатани.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?