Подробна оценка от Stoyanov
Някой ако може да ме насочи за тази фирма. Заплатите редовно ли се дават? Как са с осигуровките и условията за работа? Има ли смисъл да се захваща човек с тях в инженерният състав?
Подробна оценка от Nikolay
Лично за мен Нола7,беше добър учител и не толкова добър работодател.
Заплащането беше добро в началото, но след 2-3 смени на мениджери на офиси се влоши.Почнаха да се бавят или въбоще да не се дават премии, режеха се командировъчни ( и то защото си отишъл и на друг обект,който е под 50 км, и то за да свършиш още работа).Все беше с цел икономии ,но от това пострада много мотивацията. Отделно за 1 година работа ,ми бяха платени осигуровките само за 2 месеца,а работата си е рискова,все пак работиш по сроежи.
Натоварването е СТРАХОТНО.Няма такова нещо ,като работно време( а и няма как да има) .Работи се и събота и неделя,от сутрин до мрак.(лятото е просто ужас,но тогава е и активния сезон)
Кадрова политика просто липсва.Растеш или ако си удобен ,или просто ако няма кой друг. Текучеството беше огромно,10-тина човека за 1 година,при положение ,че целия офис + монтажници наброявахме 15 човека
Иначе колегите от всички офиси са мног свястни ,много отзивчиви и готови да помагат със съвети,Още са събираме на по биричка .Говоря за монтажниците,с администрацията гледах да си нямам много разправии,там си змииско гнездо.
Назначаваха се много паразитни служители(пак администрация), но това си е решение на шефа
Напуснах по лично желание,заради по-добра работа, но не бих се върнал пак
Подробна оценка от Владо
Комисията за защита на конкуренцията разби картел на Wellness и SPA центрове.
Имуществена санкция в размер на 200 000 лв. е наложена на НОЛА 7 ЕООД, гр. София, 80 000 лв. на СД ЛЮТО – Георгиев и сие, гр. София, 60 000 лв. на ЕТ ВЕБАКОМ – Едуард Тодоров, гр. София и 5 000 лв. на сдружение Национална асоциация СПА и уелнес центрове, гр. София.
Производството срещу изброените дружества е образувано по молба на Спа Дизайн ООД, гр. Бургас, което проектира, изгражда, оборудва и облицова СПА центрове. Според жалбоподателя НОЛА 7 ЕООД, ЕТ ВЕБАКОМ – Едуард Тодоров и СД ЛЮТО-Георгиев и сие са конкуренти на молителя на пазара за изграждане и поддръжка на съоръжения за воден отдих.
Проучването на КЗК установи, че предприятията са провеждали серия от срещи под формата на заседания на УС на Сдружението, в което членуват. В периода февруари 2002 г. – юни 2008 година. фирмите са извършвали антиконкурентно съгласуване на стопанското си поведение под различни форми. Създали са и са прилагали механизъм за антиконкурентно сътрудничество чрез система от етични правила, вземали са решения за съгласувано определяне на цени и търговски условия, създавали са условия за разпределяне на пазари чрез бойкотиране на клиенти и манипулиране на търгове. В допълнение, участниците в картела са предоставили възможност на Сдружението да упражнява контрол по изпълнението на тези антиконкурентни решения и уговорки, вкл. и чрез събиране и обмен на „чувствителна информация” относно предприятия - длъжници, некоректни платци.
Подробна оценка от aneli
Аз работих във фирмата преди 3години тогава бях доволна, имаше страшно много работа, но и заплатите не бяха никак лоши, даваха премии за всеки празник и то никак малки. Според мен почти всичко зависи от регионалния управител дали е дошъл да работи или само да си взима заплатата и от организацията, която ще се създаде във всеки офис.
Подробна оценка от Куку
Бях на интервю, мога да кажа че хората ми направиха добро впечатление. Има потенциал за развите за тези, които могат да продават добре.Отказах, защото парите ми и в момента са толкова (далеч над средното).
Офиса изглеждаше малко кофти, но като цяло ситуацията е ОК от птичи поглед.
Подробна оценка от Весела Димитрова
Мнението ми е от гледна точка на бивш служител като Финансов сътрудник за гр. Бургас. Под Финансов сътрудник в Нола 7 разбират длъжността Касиер и Офис мениджър, просто там всички длъжности се именоват с големи имена.
Заплащане – Като бивша касиерка мога да кажа много. Заплащенето е ОК, като под ОК разбирам средно за страната ниво. Аз лично работя от 4 месеца в друга фирма, където заплатата ми за третия месец беше по-висока от най-високата, която Нола 7 ми даде след близо две години работа, а работата сега не ми е толкова отговорна и имам нормално работно време. Докато работих в Нола 7, а и след това съм разговаряла с много служители и никои не е удовлетворен от заплащането си, но човек колкото и да получава никога не са му достатъчни...
Уважение – Какво е това нещо? Там почти всички са лицемерни. Пред теб какзват колко си невероятен, а зад гърба ти можеш да чуеш много неща, за които даже не си си и представял че болният им мозък може да измисли.
Привилегии – В Нола 7 ти дават GSM-карта и автомобил, но по-добре да си от късметлиите, които не получават. На GSM-карта, си плащаш всички лични разговори, никъде го няма това нещо. Ако караш пък автомобил, отново плащаш личните си километри, като за лични се смятат и тези че се прибираш с колата и ходиш с нея на работа.
Фирмена сигурност – Има един черен списък в които влизат доста от служителите, просто защото някои не ги е харесал. Положението е днеска си там, но може да ти звъннат и да ти кажат: „ Довършиши си работата и си свободен”, това няма как да го коментирам.
Натоварване – Фирмата е голяма и с много лоша структура и се получава така че, някои се чудят по цял ден какво да правят и все им е време за цигара, а на други им се разказва играта и работят и по 14 часа.
Потенциал за развитие – Има потенциал, за най-лицемерните и за тези с големи езици.
Местоположение – Някои офиси са на перфектни места, други точно обратното.
Колеги – Много интриганти - има хора които ако пропуснат да обсъдят някои няма да могат да спят. Постоянни конспирации, дори три месеца след като напуснах получих обаждане с въпроса: „Ще участваш ли в една конспирация?”.... За мен лично имаше един двама човека, заради които и работих в тази фирма толкова време, но те си го знаят и сега ми липсват, но повече не ми се оставаше там.
Работна среда – Всеки сам си я изгражда.
Центарлният офис - една пълна дезорганизация, в която всеки прави нещо без видим, камо ли положителен ефект. А и всички са мениджъри (даже 20-годишни хлапета без никаква представа за света).
Общо мнение: една типична агресивна голяма мултинационална компания с нищожи възможости за индивидуално развитие !!!
Но опитайте - струва си поне, за да натрупаш опит и ... авторитет на трудовия пазар.
Подробна оценка от Николов
Регионалният за София напусна тази седмица- прави фирма във Варна
Подробна оценка от аз аз
Заплатите вместо да растат нещо взеха да намалят, да не би на някои да му се видяха много високи, вземете пример от другите фирми където запалатите дори и сега в период на криза се увеличават и работодателите разбира се ценят и уважават персонала си. Все пак персонала прави фирмата и образува печалбите, кога най-накрая и Вие ще го разберете това, а не само да го мачкате. За какви привилегии въобще може да се говори в тая фирма? А за фирмена сигурност - те ако нямаха с това качество което предлагат до сега да ги няма....А за свободно време няма да коментирам, работиш като луд и накрая някои ти казва кои те е карал....Относно развитието в Нола 7 - Развиват се най-добрите лизачи и лъжци. Местоположението може сами да го прецените...Колегите се чудят каква интрига да завъртят и какво да правят само и само да не си свършат работата за която са наети. За каква работна среда може да става дума при постоянните интриги.....Е това е истината за Нола 7, Вие преценете дали да започните там, едно е хубаво че е чудесен трамплин за бъдещето- започнете, нека Ви обучат, откраднете каквото можете и бягайте.....
Подробна оценка от Никола Мушанов
във Варна закриваме офиса през Септември
Подробна оценка от
е как ще е на загуба, не е. братята китайци са се погрижили.
ще продаваме докато има такива които не смятат че "горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена" :)