Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Логикол-България АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,жк. Дианабад ул. Крум Кюлявков 15А&markers=София,жк. Дианабад ул. Крум Кюлявков 15А

Логикол-България АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма си търси само наивни студентчета да ги експлоатира. Заплащането е някакво мизерно, и за сметка на това те карат да звъниш и да се излагаш яко! Проектите са ужасно смотани и подтискащи-звъниш да досаждаш на фирми, като всеки втори ти крещи и ти затваря телефона.
Навсичкото отгоре заплатите не се дават на време. За тази фирма 1 седмица забавяне си е чиста точност!!! И нямаш грам шанс да си засечеш парите дали са ти така. Абе яко цакат с парите.
А който реши да напуска да не чака последната си заплата! Няма такъв шанс.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-2

Тази фирма е ужасно некоректна към служителите си, особедно когато напускат. Повечето хора, които си тръгват или не си получават последната заплата, или я получават, но с 2 месеца закъснение. Така поне се случи с момичетата, които познавам. Някои си получиха парите,ама със заплахи и молби. Освен това там няма никаква толерантност и коректност от старана на ръководството.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?