към Милионера - В този сайт който твърдиш, че изкарваш по 100$ на седмица е пълна измама. Всички го знаем и нищо не можеш да изкараш от там. Едно е сигурно можеш само яко да се Набуташ
Подробна оценка от Милионера
Пичове, вместо да се занимавате с такива фирми , които ви се подиграват по-добре играйте в https://golden-farm.biz/?r=729922 в този сайт си изкарвам по 100$ на седмица без никакъв проблем..!
Подробна оценка от НЯКОЙ ПО ЗАПОЗНАТ ОТ ВАС, завистливи идиоти
Много ви е лесно да говорите хора, но никой не разбира, че ако не са семейство Асенови, в Смолян щяхте да се намирате в далеч по-голяма немотия и да търсите работа. Арексим е най-големия работодател в града! Нека да не споменаваме, че Асенови ежедневно помагат на много хора, много от тях живеещи на ръба на мизерията. Лично съм бил свидетел на поне няколко случая в който Венера и Кирил са проявявали по-голяма човечност и доброта към хора в нужда от колкото държавата или хора като вас, който безочливо и с очевидна ненавист към по-успелите от вас, ненавиждате това което вие искате да бъдете, защото сте глупави и ви липсва оптимизъм. За тези прословути камъни- знам ,че ако е имало проблем- гн. Асенов със сигурност се е погрижил той да бъде решен. За ниската работна заплата- тя не е ниска- всеки с малко ум в главата би се сетил, че тя отговаря на компетенциите на хората. Как да дадеш висока заплата на хора който имат работната етика на ленивец и имат най-базово образование? Не/Квалифицираният труд получава подобаващо заплащане. DICKоф, не те знам кой си, но виждам, че яко те мъчи завистта- Асенови са коректни с хората- ти явно не си, щом така поставяш условия за да изпълниш задължението си и да платиш парите който трябва да платиш. Струва ми се, че се правиш на "света вода ненапита", а нямаш право- ти правиш същото в което обвиняваш хората!
Подробна оценка от Китодар Китодаров
Само заплащането да беше по-добро ....... мечтииии
Подробна оценка от СТЕФАН ДИМИТРОВ МУТАФОВ
здравеите от 2009 година от както сам заваршил провесионална гимназия по техника и технология ХР ВОТЕВ в град СМОЛЯН 6та година сам безработен иси тарся работа казахами за ва6ата вирма 4етарсите равотници кандидат за работа сам в вашата фирма иште 4акам да ми кажите кои ден 6теме поканите на интервю в ва6ата фирма за работа 0876420147 товамие телефония номер да се сваржите с мен 6те 4акам от вашата фирма да мисе обадите кога да доида за интервюто за работа в вашата фирма веднага сам сагласен да запо4на работа в вашата фирма след като ми вземите интервюто
Подробна оценка от СТЕФАН ДИМИТРОВ МУТАФОВ
Подробна оценка от диков
страхотен пич е асенов какво говориш виж по доло какво пишат малоумнико хората ! Кога асенов плати камъните на човека които е завъртял и кога си изплати заплатите на хората които са подвели с жена му тогава моята фирма ще му изплати 10хиляди лв . Боли ли ви и вас Асенови ? Боли ами питайте хората които дължите пари дали и тях ги боли .. Хайде със здраве и поздрави от мрачна Англия
Подробна оценка от диков
Подробна оценка от Toni Petrov
Кирил Асенов е страхотен бизнесмен със страхотно предприемаческо чувство и усет. Отличен професионалист !!!
Подробна оценка от Toni Petrov