Общинска Банка АД /img/frontend/nomap.png"

Общинска Банка АД

клиент

В потрес съм от служителят който ме обслужи. Явно за него съществува само съпругата му на съответния пост в тази банка и никой друг. Съпругата ми та съпругата ми. Ми като съпругата ти е тоооооооооооооолкова важна стой си при нея, не стига че нямаш съответния ценз да си на тази позиция

Приятели, ето наччин как може да си изкарате малко странични доходи от този сайт чрез гледане на реклами: https://faucetcrypto.com/r/173594
Плащат в Bitcoin, най-хубавото нещо в него е че има програма за лоялност и колото повече го развиваш повече печелиш. Аз го развивам от 2019г. и си докарвам доста прилична сума на месец.

клиент

Със съпругата сме клиенти на банката от над 15 години. Много доборо обслужване - момичетата в офиса на центъра са винаги услужливи

Като бивш служител на Общинска банка искам да изкажа потрес от ф-л Варна по повод ужаса който изживях при започване на 09.24г. Бях наричана дебил от други служители пред директора, какво съм правела там като не съм била касиер, не ме обучаваха умишлено и системно бях
обиждана.Супервайзорката ме набеди и нападна вместо да търсим сума която не излизаше по система буквално ми бе
зададен въпрос-Натамани ли си парите ааа?Поводи да ми се каже лъжкиня също не й избягваха, а за компетентността й относно работа не желая да коме
тирам защото е равна с дете в детска градина.Начело с интриги които
спретва по цял ден заставаше и
директора за да прави впечатление
(докато мине изпатателния му
срок),когато се върнеше обаче в
кабинета мнението му рязко се
променяше с придружаващи псувни за въпросните служители. Обидите и напатките които понесох не съм ги изпитвала и чула за годините в които работя.Не пожелавам това място на никой!

се реже с нож там, а войните с нов директор и стар персонал не стихват.Не пожелавам на никой това място с придружаваща заплата 1200лв.

Работил съм там преди години, беше като навсякъде. Сега чувам от бивши колеги, че доста напредват. Имало доста привилегии и заплататите се индексирали често. Много от колегите работят там от 15-20 години, което би ттябвало да говорои добре за Общинска банка

Прекарах 14 години в банката, но заминахме лятото с мъжа ми да живеем в чужбина. Имаше и готини и трудни моменти, но добрите бяха повече. Последно време (с идването на новото ръководство) нещата значително се подобриха. Заплатите станаха по-високи, а придобивките повече.
Колективът също не беше лош, е имаше и някоя друга гнила ябълка, но като цяло къде няма. Ако трябва да оценя от 1 до 10, бих дала 9

Не е лоша фирмата! . Някога работех там, после се преместих другъде но условията си бяха пак същите, няма голяма разлика; Тук - Там или където и да е у нас . Като цяло в България е така: трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 66 г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Поради тази причина преди 7 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент % от скромната си заплата и депозирах в "BITCOIN ". Тъй като откакто е създаден в дългосрочен план цената му винаги върви нагоре. Идеята ми беше някой ден, като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в "BITCOIN" за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия. Приятели не искам да изглежда самохвално в момента съм на 35г. и живея в красивата тихоокеанска страна Таити (Френска Полинезия) и май няма да трябва да чакам 50г. за да се пенсионирам, тъй като дори и в най-големите си мечти не съм и санувал че цената на " BITCOIN " ще нрасне толкова много. " BITCOIN" е най-доброто решение за съхранение на стойност.!!!!!!
Вие също може да направите така и със сигурност в дългосрочен план няма да съжалявате.
Ето линк как може да си купите от най-голямата бораса за крипто в света: https://accounts.binance.info/register?ref=L7ZP0VQK

След близо 17 години прекарани в банката е време за ново начало в небанкова институция. Колегите ще ми липсват много- особено Петя и Яна. Обичам ви душици.
За банката- нищо лошо не мога да каца. Както някой бе писал в предните ревюта, в последните години е много добре откъм заплати, привилегии, ваучери и т.н

Работих няколко години в клона в Пловдив. Бих казала, че последните години банката върви само нагоре. Има доста преференции за служителите и заплатата е прилична.

Колегите са отзивчиви и приветливи. Можеш бързо да получиш одобрение на идеите си и да стартираш работа по тях. Комуникацията върви леко. Материалната база има необходимост от обновяване, но са предприети действия в тази посока. Нямам информация за заплащането на останалите колеги, но аз съм доволна. Има и допълнителни социални придобивки като ваучери за храна, допълнително здравно, карта за спорт, отстъпки от големи вериги магазини. Местоположението е ТОП.