Транс Електроникс Трейдинг ООД /img/frontend/nomap.png"

Транс Електроникс Трейдинг ООД

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

КРАЙНО НЕДОВОЛЕН КАНДИДАТ КЛИЕНТ
Опитах се да направя поръчка на точния модел кана, която е за моя робот. Като задавах въпроси за да съм сигурна, че е това което ми трябва. и крайно невъзпитания персонал ми отговори виждаш ли ножове на снимката, няма тях си ги прехвърляш от предишната ( даже не ме попита дали аз имам ножове). И след това ми се каза ще поръчвате или не (всичко това ми беше написано с главни букви). Аз отговорих, че я искам, но искам и имената на отворения персонал с който разговарям. След това ми се звънна и аз обясних че персонала е некомпетентен и непрофесионален, и аз като клиент, мога да задавам въпроси. Господина отсреща ми обясни, че не е длъжен да ми отговаря и с такива проблемни клиенти като мен няма да се занимава и поръчката няма да бъде изпълнена, намерете си друг. и ми затвориха телефона.

клиент

Изключително некоректни! Не заменят стока, която току-що си закупил, защото всичко, закупенонот магазина не можело да се връща! Чудесно, поне да се държаха нормално, обяснявайки, а не с арогантен тон и без дори да ме погледнат в очите, смеейки се да казват - "Ми продай си го като втора ръка! Нищо не връщаме! ".

Благодаря за отделеното време на професионалистите, които работят там!

Просто няма смисъл да се захваща човек с тях, защото като Клиент печели подигравки и ядове.

клиент

Два пъти опитах да стана клиент на фирмата и съм изключително недоволна.
Първия път ми отговориха ,че вътрешното им IP не работи и не могат да ми приемат поръчката , сякаш не могат да пишат на ръка и след отстраняване на проблема да я добавят.
Втория път ми обясниха ,че не могат да ми издадат фактура , въпреки че имам касова бележка .Ако съм искала да им върна стоката ,ще направят сторно и ще ми я изпратят още веднъж.Сякаш са спедиторска фирма.
При телефонните ми разговори мъжът , с който разговарях беше изключително нелюбезен.
Не бих пазарувала повече от тази фирма. Не ценят клиентите си.

клиент

Мен също ме излъгаха от Тrans Elrktronik преди година закупих от тях импулсно захранване с инверор за телевизор Crown,изпратиха ми пратката по еконт, като заплатих 80 лв и се оказа, че ми пробутаха повредено импулсно захранване ,след това им писах по имейл и им звънях по телефон, обади ми се някаква жена и ми говорят по Английсйи и се смеят,отговорих им, че по вече от тях нищо няма да купя,и дори разказвам за случая на колрги и познати , и ще се постарая цялото интернет пространство да ги научи, какви са измамници.ясно е за какво фалират от ден на ден.
Бъдете живи и здрави!

Напуснах тази фирма след почти 4 години работа, причините за което са: никакъв шанс за израстване във фирмата, никакъв стимул за работа-което ще рече че дохода ви не е обвързан с постигнатите резултати. Тъй като фирмата е семейна имах постоянни проблеми със собствениците от лично естество,някои от тези проблеми се базираха на това че някои от тях не разбират нищо от сервизиране на електроника. Работната среда варира от нормална до много изнервена. От настоящ служител,не се лъжете ,не уважават нищо освен парите и гледат да експлотират максимално. Кекто се изразява "Реалист" тази фирма също се подиграва с хората, търсещи работа, като си ТЕСТВА пазара на труда, както правят почти всички фирми напоследък.

Сега е дъното на кризата!А тази фирма също се подиграва с хората, търсещи работа, като си ТЕСТВА пазара на труда !
Който влиза ТУК сам ще се убеди, че е истина! Вижте от колко време пускат обяви...

perfektno