Подробна оценка от нн
явно фирмата е в огромна криза
защото свиват работното време и не могат да си изпълнят поръчките
Боса Филип явно трябва да бъде своевременно изгонен заедно с елегантната Милена защото това са основните хора които съсипват фирмата
Подробна оценка от Nomane
Интересен сайт-жалко че го открих толкова късно след като напуснах
Подробна оценка от един служител
Когато започвах работа във фирмата, бях много ентосиазирана. Мислех, че ще мога да се развивам и заплащането ще бъде горе-долу на ниво. Но след като започнах работа, още на 2-рия ден започнах да си мисля:"За такава работа съм учила толкова много години...".А още на 2-рия месец като ме отрязаха със заплата.... Вече съм сигурна,че във тази фирма няма никакви привилегии и развитие.Те са поредните, които идват в България заради безплатната работна ръка.
Подробна оценка от Иванка
Някой ще помисли най-после за аспирацията в цеха.В тия жеги пъхтим като локомотиви.А пък милата ни шефка как кара по командировки не я виждам.
Подробна оценка от Любо
Чакайте и ще дочакате /големи заплати/ това са думите на ръководителите на фирмата.Е, 2020 г. с този темп на покачване може и да достигнем минималната европейска заплата.Успех колеги!
Подробна оценка от доволен работник
Фирмата дойде в България със самочувствието на световен лидер в производството на лагери. Естествено и ние работещите там имахме надежда, че след като работим в голяма европейска фирма ще получаваме малко по-адекватно заплащане. В момента работим на 3 смени изаплатите за работниците средно са около 180 евро за месец. Всичко това за голямата фирма и социалните придобивки са празни приказки. Мениджърите допълнително влошават отнощенията между работещите, като дават неадекватни оценки за работата им. Мисля, че с тази фирмена политика текучеството, което за момента не е малко,ще стане още по голямо. Въпреки всичко желая на ръководството на фирмата да са живи и здрави и да продължават да си мислят, че за нас е превилегия да работим във фирма СКФ.