Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

сенсо строй еоод /img/frontend/nomap.png"

сенсо строй еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е възможно най-измамническата, нелегитимна и некоректна фирма. Поръчахме кухненско обзавеждане и електрически уреди за вграждане на стойност 2000 лв, но формата фалира и ни присвои парите. Завеждаме дело за измама и който е измамен и недоволен от фирмата да се свърже с нас и да се обади на GSM : 0898767804. Пишете или се обадете !


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

наемат хора за дадени длъжности и всеки ден им сервират нови и нови неща, които нямат нищо общо с това, за което са те наели. искат да работиш постоянно и да вършиш работата на колкото се може повече хора, за да пестят средства с по-оскъден персонал. магазинът даже не е приветлив. там освен продавачите, другия персонал надали е доволен. постояно има рекламации по мебелите. направо се побъркваш от звъненето на недоволни клиенти. така наречените "офиси" на секретарките и управителя е сред самите мебели-така не може да се работи спокойно никога. така работих няколко месеца и за щастие се махнах. момичето, което се излъга да дойде на моята длъжност имаше късмет, че случайно ми се обади и разбра що за пародия на работа ще върши и се спаси навреме. не се лъжете и вие-привидно високи заплати 500-600лв.-осигуровка върху цялата сума, но нямате капка свободно време и експлоатацията е голяма. магазинът се намира в софия ж.к. банишора ул. скопие 6.в бургас имат още магазини,както имагазини за врати в софия и др. градове. разрастват се, но за сметка на персонала си.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?