Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЕК-ЕАД, Предприятие "Язовири и каскади" /img/frontend/nomap.png"

НЕК-ЕАД, Предприятие "Язовири и каскади"

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 30


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди години започнах работа в това предприятие. Нещото което като всеки новопостъпил се опитвах да направя е да оправдая очакванията които ръководството имаше към мен назначавайки ме на работа. Да това си е един определен период от време, през който давах всичко от себе си, но за това време бях мачкан и унижаван от ръководството – като започнем от прекия си началник, който си е просто послушен и до там … той може и да е кадърен и компетентен, но това е без значение, нали е в услуга на Управителя – това го правеше велик, такъв е и до сега …. но някак с годините стана по умерен, защото и той самия е мачкан от „висшестоящото величество” достатъчно много и по един доста нечовешки начин независимо от верността си към него…
В това предприятие човека спира да е човек – тормози го себичността на Управителя, който не е човек, той е безмилостно същество, което с цената на ЗДРАВЕТО и достойнството на подчинените си е това което е и има всичко онова до което се е ДОМОГНАЛ.
Това същество – г-н управителя е НИЩ без колектива, които работи в това предприятие … пише се за много реален и адекватен ръководител, но цялото му ръководство се свежда до едно просто послушание от негова страна към ръководството на НЕК – той е една подлога за всеки един от политически зависимите кадри на НЕК, в услуга е на всеки който има нужда да се облекчи … дори и това да му коства някакво лично неудобства, но никога не мисли за това че това е за сметка и на хората работещи и изкарващи си прехраната, даващи си душата за работата в „Язовири и каскади”.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наистина е много жалко когато фактите са болезнени. Много трудно е да приеме човек, че реалността е разрушителна – разрушителна е преди всичко за психиката на човека, разрушителна е и за здравето му. Хората са устроени да се приспособяват, но примиримостта е начин на поведение, то не е състояние на душевно равновесие и спокойствие. Наложи ли му се на човек да се примирява с нещо, той вече не е реален т.е. не е истински – не е жив. Да, можем да си премълчим едно или друго, но цената дали си заслужава? Хората наистина работят за пари в крайна сметка, но парите ли са най-важното – а и давайки всичко от себе си за просперитета на това предприятие, дали получава адекватното отношение, в чисто човешки план, а заплащането – то е доста субективно и много относително …. Хората работят за пари – преди всичко … има обаче и такива който по свой си начин влагат и душа в работата си …
Е, за съжаление едно от нещата които може да се каже за управлението на това предприятие е, че подобен подход към работата на служителите му не се цени въобще – просто е нещо маловажно, незначително, дори е нещо което им пречи на спокойствието най-вече.


настоящ служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
4

Колеги, тече интензивна проверка, кой, откъде и кога е писал. Вече има и предложение за разплата. Звяра цветанов хапе като за последно. Имаше призив за бойкот. Отдава Ви се тази възможност. БОЙКОТИРАЙТЕ ТЪПИТЕ ИЗПИТИ!!!
Всеки има право да даде грешни отговори! Не се правете на зубрачи от провинциална прогимназия. Имате право да се явите още веднъж!
На първо явяване ще преброим лакейте, куките, некадърниците, подлите души, мръсниците!
Те ще си вземат изпита.
Останалите ще понесем някакви санкции, но поне ще РАЗБЕРЕМ НА КОИ ДРЕБНИ ДУШИ ДЪЛЖИМ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ !
ИЗБИЙТЕ ТЪПИЯТ СТРАХ ОТ ГЛАВИТЕ СИ!!!
ДАВА НИ СЕ ОТЛИЧНА ВЪЗМОЖНОСТ!
Живота е хубав, особено когато тираните са далеч.



Аз не искам да съм като тях.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прекрасно предприятие,висок професионализъм, чудесе коликтив. Безумен Управител, самовлюбен „нарцис“, неуважаващ дори „собствения си екип“. Коромпиран до мозъка на костите си, не без подкрепата на г-н Славов и СИЕ от НЕК-а. Годпода Управляващи не позволявайте това безумно управление да продължи. Не виждате ли как се източват държавни пари и как се обогатяват несменяемите Управители. Къде отиде „мандатността“, морала и бог знае какво№


настоящ служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
1

Колеги, действително всички трябва да направиме нещо. Къде са ни синдикатите, защо никой нищо не прави? Незабавно трябва да отстояваме правата си, а не да ни унижават. Защо всеки се е свил и се притеснява че ще бъде уволнен? Какво от това? Предприятието ще загуби способните хора.
Трябва незабавно да поискаме:
1. Отмяна на безумните ограничения, които ни взимат дни от отпуската, само да отидеме да си платиме тока, парното, телефона.

2. Отмяна на изпитите, с които ни тормозят вече толкова време. Ние студенти ли ще бъдем или работници???

3. Всички заедно да поискаме незабавната оставка на управителя, и да се му се потърси отговорност.

И да се посъветваме с адвокати. Какви са тези издевателства над нас? Ако трябва ще съдиме управителя. Ние европейци ли ще бъдем или покорна рая, която я тъпчат и унижават.

Трябва да направиме нещо незабавно. Помнете че съединението прави силата! Всички заедно можеме!


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми Колеги, жал ми е за Вас!
Но и Вие сте инертни. Не Ви е виновен Управителя, че го търпите. Нека всеки се запита: “Какво направих аз, за да се отърва от тиранията?”.
Роптаете под сурдинка, тайно си мечтаете да го махнат, та ако ще и министър да го направят, но само да е далеч, или най-после Прокуратурата да провери безумните му сделки за милиони и какво ли не само и само това отровно “слънце” да не огрява дните Ви. Ех, мечти, мечти!
В същото време ако се срещнете някъде, гледате да станете невидими или бягате панически по стълбите за да не се засечете пред асансьора при влизането му. Аз бях същият и ме е срам от мен.
В нормалният свят ползването на служебна кола за лични нужди се счита за престъпление. Вие сте готови със зъби и нокти да вадите джиповете му от калта на Долни Богоров, както стана при наводнението.
Въвел Ви е някакви безумни правила за влизане и излизане от работа. На практика нямате право да пресечете улицата да си купите едно кафе или минерална вода. По лична работа – мин. 2 часа от отпуската. Ами ако Ви трябват само 20 мин да си платите тока, водата или телефона?
И ръководният екип на предприятието живее в постоянен стрес. Набързо напуснаха двама кадърни началници на един и същи отдел. Останалите безропотно приемат безумните му решения и грубото отношение, като го гледат предано в очите, с влажният поглед на уличен помиар и в същото време го псуват на ум по начин от който и хамалин би се изчервил.
Вземете се в ръце! Врагът е хитър, лукав и подъл. Беше член на БКП, стана Управител с мощната подкрепа на СДС, сега се заиграва с ДПС, скоро ще го видите като ГЕРБ-ер. Няма несменяеми диктатори и режими. Къде са Ви синдикатите? Само за трапези и купони ли са?
В предприятието тържествува некомпетентността. Създадоха се някакви измислени отдели със случайни ръководители. Провеждат Ви редовно някакви безсмислени изпити по материи, които нямат отношение към работата Ви. В същото време заплатите Ви замряха на едно недопустимо ниско ниво. Прави се всичко възможно да Ви унижат, смачкат и обезличат. Как ще привлечете нови кадри? Къде отивате Вие и предприятието?
Размислете малко и направете нещо за себе си, за спокойствието и достойнството си.
21 век сме и страната е член на Е.С. Метастазите на комунизма са отстраними!



настоящ служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
1

1. Заплащане: (2) Като в поделене на НЕК, заплащането не е лошо.
2. Уважение: (-3) От страна на Управителя към подчинените му е под всякаква критика.
3. Привилегии :(2) Като в поделене на НЕК, има привилегии.
4. Фирмена сигурност: (2) Като в поделене на НЕК, има сигурност.
5. Съотношение работа/свободно време: (3) Предприятието не е производствено!
6. Потенциал за развитие: (0÷2) Дори с посредствени възможности, може да станеш началник отдел в Управлението.
7. Местоположение: (5) Управлението се намира в идеалния център на София.
8. Колеги: (4) Добри специалисти със смачкано самочувствие.
9. Работна среда: (1) Работната среда вследствие създаваното напрежение от Управителя е в постоянно кризисно състояние.
10. Други наблюдения:
В предприятието се сключват договори за изпълнение на обществени поръчки без технико-икономическа обосновка, ненужни ремонти за десетки милиони лева. И то с едни и същи фирми!
Например поръчката за подмяна бетоновите тръби с пластмасови на канал „Сребърна-Гински” за 25 милиона лева (с ДДС).


клиент

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Предприятието е старо, с традиции. Екипа е с богат опит, но за съжаление застаряващ. Съоръженията, които стопанисва също са на пределна възраст и са към края на физическите си възможности.
Колективът упешно се справя със сложната задача за осигуряване експлоатационната годност и сигурност на съоръженията, въпреки многото обективни пречки.
Не може обаче нищо да направи по отношение на най –негативният фактор в работата си, за съжаление субективен – собственият си Управител. Човек с явни психични отклонения, обсебен от натрапчиви мании, болезнено властолюбив, със слаба професионална подготовка и високо самочувствие. Подражател на Сталин, но без капка от неговите умствени възможности. Дребно, жестоко, некултурно и отмъстително диктаторче. В същото време много умело успява да наложи ненужни инвестиции, явно носещи му лични облаги. Умее да се “слага” на висшестоящите, като безмилостно мачка всичко около себе си, вкл. “десните” си ръце.
Цяло чудо е че при това управление, или въпреки него, хората успяват някакси да се справят. Млади хора не постъпват, или бързо напускат.
Пиша това с огромна болка и загриженост за колегите и приятелите ми, които поставяйки професионалният си дълг над личните интереси, все още търпят издевателствата на един добре окопал се алчен комплексар.
Написаното по-горе, както и предложените оценки са едно обобщение от мненията на хора, работили с желание дълги години в предприятието.
Една анкета по темата, проведена от независима институция, би доказала правотата на написаното и би дала възможност за нормализиране на условията на труд на колектив от доказани специалисти.


клиент

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

koi li e injenera?
mai se pravi na nekoi drug!


15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
5

Искате да се пенсионирате спокоино? Това е точното място!
Иначе предприятието си е машина за източване на държавни пари.... - несменяем, пожизнен Управител на предприятието изглючително груб, посредствен и смотан е в пъти по-богат от Вальо Топлото!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?