Зет Строй Инженеринг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Зет Строй Инженеринг ЕООД

Здравеите някои знае ли нешто за фирна ТЛТ Строи вчера бях на интервю за шофьор предложиха ми 60 лв надница фирмата е в град София 4

Здравейте дами и господа ! Бях пуснал обява в интер нет че търся работа и по някаква случайност ми се обадиха от тази фирма това беше на 29-ти декември и на 30-ти бях наработа и след това пак отидох на 2-ри януари до 5-ти  за което ми бе обещано 60 лв на ден + една част да ми покрият за пътните понеже трябваше да патъвам всеки ден по 100км  !  Работа та ми беше като кулокранист  за 1-вия ден си взех парите още вечерта а да неви казвам какво ми казаха хората на обекта че несъ им давали пари от незнам си колко време незнам си какво а истината беше че тез хорица наистина нямаха пари и за цигари понеже аз лично им купих 2 кутий с мои пари ! та от вапросната фирма Зстрой Инжинеринг имах да получавам към 300лв и когато започнах да им званя и да си тъ рса парите те ми казаха че няма да стане ! и така си ги чакам вече 1 година и няколко месеца !С ДВЕ ДУМИ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТАЗИ ФИРМА Е ПИРАМИДА ОТ ВСЯКАДЕ НЕДЕЙТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ И НЕСЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ И НАКРАЯ ЩЕ ВИ ИЗГОНЯТ КАКТО ГО БЯХА НАПРАВИЛИ С ДРУГИ БРИГАДИ ТА ДОРИ И ТАЗИ БРИГАДА БЕШЕ БИЛА ТЕХНИЧЕСКИТЕ И НЕЗНАМ СИ ОЩЕ КОЙ ПОНЕЖЕ НЕИМ БЯХА ИЗПЛАТЕНИ ПАРИТЕ !

Просто искам да ви кажа,не ходете в този бълвоч от фирми.Казвам бълвоч,понеже са толкова много фирмите,че чак главата да те заболи.Разберете едно,усетите ли,че Паскал Дойчев или Андон имат нещо общо,бягайте през глава и не се обръщайте на зад.

Напълно съм съгласна с "анонимен" (пуснато в 16:48 на 05.05.2009г. вторник ).
Това е самата истина. Хора, бягайте далеч от тази фирма!

zdr z stroi sa v Pleven tuk zapo4naxa remont na biv6ia DAP zapo4naxa 86 rabotnika sega sa ne pove4e ot 20 za 15 dni xorata razbraxa 4e ne se pla6ta samo davat po 50 lv avans i tova e , ako ste razumni ne zapo4vaite pri taix , as sam potarpev6 i ne znaia kak da si polu4a zarabotenoto mi .

На написалия долното мнение, ще отговоря така:
1. Какво точно правеше в Стара Загора? Нито Зет пропъртис, нито Зет Строй Инженеринг, имаха нещо в Стара Загора. Правя си извода, че си бил в някоя от десетките бутафорни фирми на Паскал и Андон, служещи за кой знае какви безакония и далавери или че профила ти е фалшив!
2. Ако ти е истински профила, значи няма как да си доволен от парите. Никой, никога не си е получавал заплатата, навреме и в пълен размер, никой и при никави обстоятелства - това беше изрично нареждане на Андон! Следователно пак ми намирисва нещо в твоя профил!
3. Голямото спасение на Зет пропъртис и на Зет Строй инженеринг е факта, че повечето от измамените служители са със слабо образование или са прекалено ангажирани, за да пишат мнения във форумите. Другото, което ги спасява за сега е и факта, че са 10-ки фирми с едни шефове и постоянно пускат обявите под различни имена - на пример "Болкан Асет Мениджмънт.

Изклиочителна фирма , много добро заплащане ,доволен бях но всичко си има и начало и краи.Успех на бъдещите служители,не се отказваите не слушаите одзивите
не е идалната но си заслужава да опитате .Шефовете са много готини , и разбрани хора. Това че всяка фирма си има и добра и лоша страна не зничи , че трябва да обвиняваме за нещо фирмата а просто да се замислим дали ние не смеси допринесли така да бъде. ТО ВЕЧЕ РЕШЕТЕ САМИ.............ОПИТАИТЕ.................

Работя тук вече 1 година.Има много верни неща във всичко което се е изписало.Наистина не ценят кадрите си,не плащат редовно.Истинско приключение е да си вземеш заплатата.Истината е и че не се работи много.Ако искаш просто да присъстваш някъде без да си даваш много зор това е мястото.Тук е един зверилник и всеки прави това дето не му е работа.Повечето хора тук стоят защото имат по някоя фирма на тяхно име и няма как да се отърват - стана ли са роби на шефа.Непрекъснато се измислят нови фирми само и само да се потулват нещата.БЯГАЙТЕ ХОРА.НИКОГА НЕ ИДВАЙТЕ ТУК.вИДИТЕ ЛИ ZSTROY НЕЗАВИСИМО КАКВО Е ОКОНЧАНИЕТО НЕ СЕ ЗАМИСЛЯЙТЕ.ПО-ДАЛЕЧЕ.

Работата в тази фирма е несигурна - по-точно заплащането. Обещават много, но не плащат изработеното. Това е практика - да се работи безплатно. Там има силно присьствие на мутри (начини и методи на работа). Не се подльгваите на обявите им за работа. Льжат ви, ще се разочаровате.

В отговор на james:
Това е една и съща фирма, но в два различни офиса. Повярвай на хората тук и бягай далеч, защото преди да постъпя на работа там, аз не повярвах на написаното тук и си изпатих! И знай, че колкото и да си способен(а) и трудолюбив(а), няма да бъдеш оценен(а)!