ITV partner /img/frontend/nomap.png"

клиент

щом и работещите в тази фирма не са доволни,какво остава за клиентите.докато съществува ефекта шуробаджанащина ще е така не само при ITV,но и в цялата ни държава.много хора се лакомяха през годините,но идва видов ден.

клиент

не съм доволен от начина по които се процедира при изтичане на договора.затова и клиентите ви бягат.оборудването е на фирмата ви и трябва да си я вземете сами,а не клиента да я носи,защото трябва да заплати сумата от 30лв.за демонтаж.с две думи прекратявам договора си поради лични съображения.по този модел клиенти не се задържат.

Изключително некоректен работодател,бавене на заплатите с месеци,осигуровки не се плащат.молиш се за аванс,не за заплатата си,заплата аз лично не съм виждала в тази фирма,все ти казват"утре".Вече не работя там,но все още фирмата ми дължи заплата за 4 месеца,а осигуровките ми не са платени.НАП е решемието и този път ще го направя.

Провинциална фирма (в наи лошия смисъл на думата)Потенциал за развитие базиран на шуро-баджанашки тип,бавене на заплати с по 2-3 месеца  ........каквото и да се каже за ръководството е малко .Не правете тази грешка да започвате работа там .

До всички, които работят или са кандидати за работа в тази "фирма": Хора проверете си социалните осигуровки, защото се оказа, че не се внасят ама въобще. А без социални осигуровки няма болнични, майчински и т.н. Все още ли мислите, че "фирмата" мисли за Вас? Маи маи много се заблуждавате.

здравейте,понеже съм одобрена за работа в магазин в София,а опитът ми в предната фирма е такъв,че се убедих колко голямо значение има отношението на прекият шеф.Та на въпроса: можете ли да ми кажете що за човек е прекият отгворник на този магазин?

аз работя във фирмата от няколко месеца и сам доволен от всичко:регионалния е готин,колегите ми са супер!проблеми с плащането нямам.Заплатата си идва на време а бонусите са добри и те идват на време (т.е. движат се с 2 месеца назад,но така е по договор) като цяло съм доволен от фирмата и смятам да си работя в нея!

Фирмата е толкова скапана, че няма на къде повече. Не плащат заплатите на време /закъсненията са от сорта на 2-3 месеца/ с оправданието, че "няма пари". До управлението им :" Хора вие знаете ли къде се намирате бре? Ние работниците гладуваме и мизеруваме заради вас! Как да няма пари Вие за глупаци ли ни имате нас работниците?! Нали всеки ден изписваме минимум суми с по две нули /от сорта на 700 - 800 лв всеки ден/ на мениджъра! Ясе осъзнаите! Явно няма да влезете в ред докато някои не се обади на Господари на Ефира.". До всички, които работят, ще започват рабта или са бивши работници на "фирмата": Хора не мислете, че ще си получите парите някога навреме. Бягайте от там докато не сте се набутали с невзети суми за заплати за 2,3 или повече месеци." Това за мене е пълна лудница направо скъсване на нерви.

аз работя вече доста дълго за да кажа,че всичко е ок.Доволна сам от колектива,от работата си.Но според мен всичко зависи от самия вас.Ако си харесвате работата и давате всичко от себе си значи не би имало проблем.Заплащането е много добро,вярно е че сас един месец назад но си има и плюсове.

шубе го/я е и не казва!

Хора спасяваите се кораба потъва.Жалко за свестните хора които все още се надяват нещата да се оправят и си вършат работата дори и без да си получават заплатата,както и за лоялните клиенти които един ден ще трябва пак да си сложат ефирна антена или да минат на кабелна тв.