Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аквамат 2000 ООД /img/frontend/nomap.png"

Аквамат 2000 ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 12


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
1

И аз работех там за известен период от време и въпреки че предварително бях горе долу на ясно каква е ситуацията в по-голямата си степен, започнах работа. 
Заплащането не е най-ниското, да кажем средно, но със сигурност не отговаря на огромната натовареност и хилядите стопени нерви. Изключително трудно е да работиш подредено и по план, защото управителят постоянно ти променя задачите, като в допълнение на това непрестанно повишава тон и нервничи. За мен лично, това е страшно нездравословна среда на работа, а като добавим редовните оставания след 19.30-20.00 часа, просто в един момент стана непоносимо. 
Фирмата има потенциал и със сигурност там може да се научат много неща и определено се учиш да работиш в стресова ситуация, но отношението към персонала не е каквото трябва да бъде.
Сега работя на друго място, където обстановката е напълно противоположна - спокойствие, нормално отношение и пълна организираност. Амии... в такава среда наистина се правят много по-малко грешки и просто работата ти доставя удоволствие. 
За съжаление г-н Кирязов не държи на тези предимства, а се старае да те юрка възможно най-много. Доста често се работи и през уикенда, като това разбира се, не се заплаща. 
Неуважителността към личното време на персонала, честите унижения и изнервената обстановка бяха това, което ме накара да напусна. За съжаление много харесвах работата си , но това няма как да е достатъчно, когато тя започва да ти пречи не само на личния живот, ами и на здравето. 


шубе го/я е и не казва!

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
-1
Работна среда
-1

Всеки който познава Кирязов илиме говорил с него поне веднъж не би имал нищо общо с тази фирма. Най- неприятната компания в този бранш.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте на всички писали до тук. Случайно попаднах на сайта и прочетох за Аквамат....и не се сдържах да коментирам. Колегата, който е разграничил служителите на 2 вида е горе долу прав. Работата е много, заплащането е малко за дребните риби и хората, които не умеят да бъдат лицемерни и да се кланят на шефа. За шефа, той е готин само когато го иска, но в повечето случаи е в лошо настроение и реве и крещи срещу теб. Простотията е велика понякога. Работих година и половина там и няколко пъти не ми издържаха нервите...Извънредния труд наистина не се заплаща, няма компенсации, нищо. Най- прекрасното е, че когато и да искаш да си вземеш отпуск шефа те привиква и започва да те разпитва"Ама защо сега, какво се е случило и т.н.", все едно ще извършваш някакви противозаконни неща. За дамата, която е писала преди мен какво да кажа - познавам я, няма да казвам грозни слова - просто не ме изкефи, тя е от безсмъртния вид...въпреки всичко срещнах много свестни хора там, и останаха много приятелства до ден днешен. Наистина фирмата е голяма школа, след като излезеш от там би могъл да работиш всичко, защото си подготвен за много стрес, интриги, понякога безпаричие и т.н.......но все пак пожелавам на фирмата и шефа успех - за мен лично беше голяма школа :)))


бивш служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В интерес на истината има много по-добри фирми, но има и мнооого по-зле. Всички колеги (или бивши такива), писали коментарите не са от софийския офис, поради което не бих си позволила да оспорвам тяхното мнение. На мен ми харесва. Колегите са страхотни, работната обстановка е приятелска. Има ужасно много работа, работи се до късно, трудно си взимаш отпуска в сезона, но пък за сметка на това ти е приятно. Шефът е малко като себе си, изисква много, изтисква ни до край, обаче работи на равно с нас и даже повече и ако успееш да намериш общ език с него (което явно е трудно за повечето хора), можеш да научиш много. А шефът се държи така, както му позволявате! Аквамат 2000 е перфектното място за обучение на всички, които нямат достатъчно професионален опит, но притежават достатъчно хъс да се научат и склонността да жертват малко лично време за тази цел.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-2

Аквамат е една “уникална “ фирма по много показатели . На кратко много успешно е съчетано най-лошото от държавните фирми (безсмислена бумащина , не заинтересованост) и най-лошото от частните фирми (не се спазва работното време, стои се до късно, работи се извънредно- не можеш да си вземеш отпуска когато искаш и различното от повечето нормални фирми извънредният труд не се заплаща,а и не те осигуряват на пълната заплата,а на минимална).
Уникален е собственика –шефа на фирмата който борави с подчинените си като с роби – животни, ниши същества, а не с хора които работят и се грижат за развитието на фирмата.
Но най-уникални са работещите- делят се на няколко вида ,но ще ги сведа до два под вида :
1 вид Най-застрашения ( не се задържа дълго във фирмата). Вършат си съвестно работата ,но в един момент не им издържат нервите от интриги или някой добре се постарава от колегите( вид 2) да им подлее вода. Също така и просташкото държание на шефа не е за пренебрегване.
2вид безсмъртните във фирмата – в повечето случаи нищо не вършат само сплетничат, интригантстват и се чудят как да демонстрират, че са свършили някаква работа. Когато започне шефа да им навиква те стават по-ниски от тревата и започват да му четкат самолюбието.
Лошото е, че само този 2 вид оцелява- останалото е текучество. Даже виждам, че тук основно се вихри в този сайт този 2 вид. понеже явно шефа периодично следи какво се пише тук в сайта. И ако някой нещо опише ситуацията по начин, по който не му харесва се намират няколко човека от вид 2 да го изчеткат.
Понеже основната цел на този сайт е да информира хората, които се двоумят дали да започнат работа във фирмата, а не да се заяжда с предишните мнения от натегачите.
Четящите сами ще преценят към кой от двата вида спадат и как ще се справят със ситуацията.
На кратко- това не е фирма в която ти се цени труда и фирма в която да се развиваш.
Заплатите не са високи (сега кризата му идва идеално оправдание), но ако знаете как да преговаряте може и да се сдобиете с добра заплата . Както знам хората от 2 вид доста успешно се справят със ситуацията . На кратко- заплата не е по заслуги и за добре свършена работа.
Иначе самата работа не е сложна, даже е интересна във всеки отрасъл на фирмата.
Като се изключат хората от 2 вид колегите са свестни ,но собственика не става за шеф - не знае как да се държи с хората.
 
 


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

За съжаление в интернет пространството могат да се пишат много неща, но има доста неверни и преувеличени. Едно е сигурно, няма фирма, в която всичко да е перфектно. За "Аквамат 2000" могат да се кажат много неща, аз ще споделя тези, които най-много ме вълнуват.
Относно заплащането като цяло не мога да кажа нещо конкретно, тъй като не знам какво е възнаграждението на колегите, но смятам, че е според заслугите, и като се има предвид, че "е криза", може да се каже, че е прилично.
За уважението, ако си вършиш работата съвестно, мился че ще бъдеш оценен. Е, винаги има ситуации на напрежение, но аз не знам фирма, в която да няма.
Ако си човек, който иска да се развива в тази област, това е фирмата.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя и моето мнение. Аз съм бивш служител на въпросната фирма и като навсякъде другаде не всичко върви като по учебник, но всичките тези неща са изключително преувеличени. За работното време е вярно, че лятото се работи повече, но за сметка на това пък зимата се почива повече. И абсолютно не е вярно, че не ти се заплаща за работата- напротив! Най-лошото е, че типично по български като нещо не стане както очакваме или не се справим с поставените ни задачи, никои не се замисля къде е проблема, не си признава, че просто е неспособен да поеме отговорността и да изпълни задълженията си. Веднага се започва с обвинения и хулене, жалко за което. Като бивш служител, запознат с начина на работа и взаимоотношения във фирмата, смело мога да твърдя, че фирмата си заслужава, но трябва да се трудиш и доказваш, както навсякъде, трябва да си заслужиш заплатата, тя не е даденост. И на хората тука, изказали мнението си по толкова пошъл начин бих казал, ако те не са били достатъчно кадърни, проблема не е във фирма "Аквамат 2000" проблема е във Вас и не е това начина да избивате комплексите си!


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
3

Тази фирма е меко казано ужасна - пълен батак. Заплащането е на минимума колкото да не умреш от глад. Но за сметка на това работодателя е на мнение, че дава много високи заплати и едва ли не всички са му задължени и трябва да са му под ръка по всяко време (как така не Ви е срам да имате личен живот) извънредният труд не се заплаща - правиш дарение на фирмата. Привилегиите не знам какви са - служебен телефон на който може да ти звъни по всяко време на денонощието , старите бангии който се водят за служебни коли . А най-прекрасното е ,че никой не ти уважава труда . За тази "прекрасна" фирма може да се говори много ,но на кратко. Ако сте много на зор и спешно се нуждаете от работа за времена 2,3 месеца става то и без това повече не се издържа. Но ако искате за постоянна и да Ви се цени труда , някакво развитие, добро заплащане -ПОТЪРСЕТЕ ДРУГА ФИРМА .


шубе го/я е и не казва!

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-2
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
1

Положението във фирмата е както във всички български фирми от малкия и средния бизнес (естествено си има и изключения)
Има си приемущества има и недостатъци
Приемущества:
* добро заплащане
* привилегии от типа на служебен автомобил, заем и всякаква помощ (услуга) от страна на управителя на фирмата
* възможност за учене и развитие
* много весел млад колектив
* много добри фирмени банкети
Недостатъци:
* работното време, което особено лятото може да стигне и до 12 работни часа
* лекотата с която се дават обещания за допълнителни възнаграждения и лекотата с която не се изпълняват
* трудно може да се вземе отпуска особено лятото, зимата по-може но пак не за всички
Лично мое мнение - фирмата си я бива!


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Здр, заплащането във фирмата е според възможностите и работата на персонала. Това предното ще да го е писал някой от тия дето нищо не разбират от работата, а само реват за пари. Аз съм доволен. Труда и усилията ми никога не оставата незабелязани. Имаме си всякакви привилегии, като за малко или средна фирма. Вярно монтажниците работим повечко лятото ама почиваме добре зимата. Най-готиното е, че имаме сериозен потенциал за развитие и данаучим многонови неща. Едва ли има по-добра фирма в бранша в това отношение. Колегите си ми ги бива. И средтасъщо. Ако искаш да научиш нещо за напояването това е мястото.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?