Подробна оценка от ЕЛЕНА КАПИТАНОВА
Поканена съм на интервю в Пловдив за длъжността финансов консултант фирмата е ИНТЕРКАРТ ФАЙНАНС АД ,която разбрах е дъщерна на компанията SISTEC .Ако някой има информация за заплащане и работна обстановка ще съм Благодарна да сподели.
Подробна оценка от Дядо Мраз
Холдинга е една доста динамична организация и който може расте, но ако е показал малко над останалите. Заплащането е на едно от най-добрите нива в БГ. Работи се по западен модел където се гледат първо резултатите а после всичко останало. Много ясно, че не на всички ще допадне подобна работа, но това е тенденцията и ако искате да симулирате, че работите то тази фирма не е за вас :)
Подробна оценка от Някой си
На първо място трябва да знаете, че обстановката е отлична и заплатите са добри. Има осигурен обяд..е..почти..ядем почти безплатно и кафе.
Ако сте готови да забравите, че сте личност. Да сте готови да се умилвате на шефа и да търпите да ви мачкат. Ако сте свикнали думата ви да не се чува и да ви тероризират неразбирайки стремежа ви да си вършите работата добре. Ако за вас това, да ви манипулират и обиждат, да ви внушават, че сте нищожество е нещо нормално и естествено. Ако можете да работите като кукла, без чуства и с каменна маска на лицето...
ТАЗИ ФИРМА Е ЗА ВАС!