Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Българска импортна компания 1990 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Българска импортна компания 1990 ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

супер дирма.има много хубажи страни.наистина има понякога крещене но ж повечето случеи е заслужено


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-4

Искам да напиша този коментар, за да може някога някой ако реши да работи там, да има едно наум. Значи тази фирма, както и свързаните с нея други фирми (като ФОД, например) е меко казано БЕЗУМИЕ.... просто нямам думи да опиша всичките негативи, на които си подложен.
Може да се започне със заплащането - винаги НЕредовно, забавят го понякога със седмица, две...ако въобще го дадат (както понякога се случва да се пропусне месец август примерно...). Нормално е да си се разбрал за една заплата(а както в повечето случаи видях, почвайки някой нов човек дори не знае за какви пари ще работи), та имаш си ти една заплата, която в никакъв случай не е висока , в следващия момент правиш някаква грешка(било то по твоя вина или не) и заплатата ти моментално или я няма за текущия месец или става доста по-малка (или минималната такава), което от временно си става постоянно. Иначе като почне някой нов, то са едни помпозни планове, едни конфигурации, звучащи супер...а после идва и момента, в който шефа (П. Б.) си показва истинското лице и се почва крещането и обидите. Думи като малоумници и п*чка ви лелина са си нещо съвсем обичайно....и ако не си свикнал си тръгваш бързо бързо... От друга страна важно е да не си го слагаш толкова присърце и крещането и обидите, и тогава може и да се задържиш за повече време... въпреки че смисъл - никакъв!!!
След заплащането и крещането идва ред и на безкрайните безмислени съвещания, в които освен да си губиш времето и да слушаш поредното крещане от рода, че никой не си е свършил работата, се стига до там че си стоиш на съвещание до никое време (говоря за часови пояс, в който вече е тъмно - 21.00, 22.00, 23.00 ...а дори и до 2 сутринта е имало случаи!!).
Следващия момент са осигуровките, които задължително ти се удържат от заплатата...а в крайна сметка не ти се внасят в съответната организация. Така служителите редовно се оказва, че не са осигурявани здравно например, при проверка в интернет...
Могат сигурно още мнооооого неща да се напишат, но няма да ми стигнат символите :)
Та с две думи - фирмата и по-скоро господина собственик П.Б. вече са толкова зле, че ме учудва всеки ден, в който фирмата все още не е фалирала!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?