Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

SWAN Property Shop / ЛЕБЕД-95 ООД /img/frontend/nomap.png"

SWAN Property Shop / ЛЕБЕД-95 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ЛЕБЕД-95 ООД Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОРЕКТНА И ТОЧНА.ГОДИНИ НАРЕД РАБОТЯ С ТЕОДОРА,НИКОГА НЕ МЕ Е ПОДВЕЛА И ИЗЛЪГАЛА,ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПИШЕ ЗА НЕЯ СА НЕКОРЕКТНИ ИЗМИСЛИЦИ.ТЯ Е РЯДКО КУЛТУРНА,ВЪЗПИТАНА И ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТНА,КОЙТО РАБОТИ С НЕЯ НЕМА ДА СГРЕШИ!УСПЕХ ТЕДИ!
                                                              А.ПОПОВ-''ФЕДРОМАТ''ЕООД


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

така,първо погледнете себе  си  и  тогава  говорете  за  моята  майка.Относно работата и винаги  всичко  е било  изрядно!!!МОЛЯ да няма  неверни коментари.


25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
5

Не мога да не напиша опровержение на всички глупости,които прочетох по адрес на Теодора Бахлова. Аз съм бивш служител на Теодора Бахлова във друга фирма, в която тя беше мениджър доста време, и смело мога да кажа МНОГО ДОБЪР МЕНИДЖЪР! Става въпрос за Адрес Недвижими Имоти. Чета цялата тази помия и се чудя как може да има такива хора. Аз няма да пиша нищо относно SWAN Property Shop, а ще напиша какъв човек е Теодора Бахлова, нека хората сами да преценят след това.
На първо място тя е работохолик, което е доказала с многото успешни сделки в годините. Много пъти е пренебрегвала семейството си,заради работа или проблеми на някой от служителите си.Винаги е била в помощ както морална,така и финансова на всеки,който е имал нужда.Тя е човек с голямо сърце,който не заслужава тези ужасни коментари по неин адрес. Винаги е намирала начин да поощри подчинените си за добре свършена работа.
Да вярно е , че сме работили до късно и извън работното време,но нима има някой,който може да каже,че след това като си получи комисионната му е било зле!?
 И понеже познавам Теодора не само като работодател , а и като приятел искам да кажа, че всичко, което се случи е заради нейната племенничка Ивелина,която също познавам още от Адрес. Това момиченце е толкова неблагодарно и нагло, че просто нямам думи какво заслужава. При, всичко което Теодора направи за нея,тя и заби един нож в гърба!!! Теодора я обичаше толкова много и направи неща,които родителите и не са правили за нея! Тя толкова безрезервно и вярваше, и Ивелина използва това да се облагодетелства с нейните имоти по ужасно подъл начин!
Ако има виновен за състоянието на Лебед-95 ООД това отново е Ивелина, защото за времето , когато пишете Теди все още незнаеше какво върши тя зад гърба и! Така,че спрете да пишете помии по неин адрес,не я правете без вина виновна. Ако трябва да се обърнете към някои то това е Ивелина, залейте нея с тази помия!
 Теди, бъди с високо вдигната глава, както винаги си била! Тези хора никога няма да бъдат на нивото ти и никога няма да имат успехите ти, така че подмини простотиити им с насмешка, защото те са жалки!
Целувки! Ние с Жоро винаги сме насреща!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Къде изчезна човещината и диалога бе хора??? Защо си криете имената, кажете кои сте, да не ви е страх от нещо? Таня, ти най- добре знаеш, колко пари са изхарчени за моята прочута сватба, която засегна не малко хора, но не смятам че някой може да ме \"подкупи\" да напиша нещо, защото ми е направил сватбата. Никога няма да кажа лоша дума за човек, който ми е помогнал в НАЙ - ТРУДНИЯ момент в живота ми, а повярвай ми те се броят на пръсти. Просто не разбирам, защо се занимавате да оплювате по такъв долен начин един човек с който сте се веселили, и сте споделяли личния си живот. Всички сме стояли на бюрото до нея и сме си говорили, и сме плакали и какво ли още не. Имало е и тежки моменти, но нека някой да каже, къде ги няма??! Много добре знаете, че не можете да я впечатлите много с простотиите които пишете тук. Няма смисъл да ровите едни и същи неща. 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден на всички Вие, които пишете глупости!
Познавам Теодора повече от 10 години, достатъчно успял човек съм за да си позволя да дам своето мнение и становище, за да не петните името на една достойна жена, майка и дъщеря. Първо: в отговор на мнение от миналата година - този, който пише, че има Акт от инспекцията на труда нека първо да се информира - тази фирма никога не е имала каквито и да било актове - нито от Инспекция по труда, нито от Данъчни служби, нито от каквито и да било институции. Второ:нейната т.нар. не е измамена, а единствената измамена е Теодора - тя беше така добра да й услужи със заем за да си закупи жилище, тъй като нито родителите на племенницата, нито родителите на мъжа на племенницата не се погрижиха за семейството й, освен това племенницата заграби един от имот от нея, който си е на Теодора, и когатоел дойде време да върне имота и парите, с които й е услужила - племенницата избяга и забрави какъв човек е Теодора - сърдечен, честен, наивен и добър човек - престанете да пишете глупости, когато не сте наясно и най-вероятно или изобщо не я познавате, или пък сте някакви нещастници, които не сте постигнали нищо в живота си.Защо ли тя не се занимава с глупости като Вас, ами си гледа детето, родителите и бизнеса, като че ли след всички Вас, всички които са назначени никой не си е тръгнал - май не е чак толкова лошо при нея, а е лоша само за неудачници и мошенници като Вас. Тя е един от малките честни, лоялни и достойни хора в тази държава, личи си, че сте много прости и елементарни душици щом не сте успяли да я опознаете и да уважавате, ШАПКА Й СВАЛЯМ, дано има и други като Теодора Бахлова в тези трудни времена, Вие първо погледнете себе си и тогава говорете за другите, а едва ли сте на нейното интелектуално ниво, че да я коментирате, СРАМОТА - не сте достойни, по всичко личи, че сте дребни, ама дребни душички, незапознати с реалната ситуация, пък май и нея не познавате, просто й завиждате, защото не можете да бъдете като нея - нямате този капацитет, и това е жена, която в очите на успелите хора е изключително честна, доблестна, никога на никой не е дължала каквито и да било пари, работи си и толкова, от тук нататък Вие си правете изводите - колко трябва да сте ненормални и долни за да говорите по този начин за човек като Теодора Бахлова - защото тя наистина е голям човек и голяма жена - умна, достойна, с изключително силно развито чувство за коректност и честност, успяла и не на последно място красива жена - ЗАВИЖДАЙТЕ Й, какво друго Ви остава


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Уважаема г-жо Велева чест Ви прави мнението което сте наисали, защото ако и на мен ми направят сватба за близо 30 000 лева и аз ще пиша така, но това не во е истинското мнение. Вие си тръгнахте не по личен мотив а защото не можеше да се работи денонощно, да вземате една заплат и Шефката да се опитва да диктува личния Ви живот. Това беше не само спямо Вас но и спрямо всички. Но истината е че тя е мошеничка и Ви използваше да прикрива далаверите си и не е платила всички заюплати и комисионни на никой който е работил в тази фирма.
Господин Измамен ти май не си наясно че племенницата си отиде и сега е най-измамена затова че не беше съгласна с много неща и се опитваше да убеди Шефката в грешките и. Но въпросната шефка както сама си написа е много тъпа и въобще не е наясно какво се случва. Според информацията която аз имам е завлякла много хора и ще си получи заслуженото. Тази фирма не е нейна, а на нейна уж приятелка зад която се крие за да не я изхващат как краде. Но нейното си стои.......


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това последното е писано сигурно от някой от настояшите служители, броящи се на пръстите на едната ръка. Как може да ми обясняваш, че никой не дава заплата, след като не си направил сделка? ЗАПЛАТАТА си е заплата и е уговорена и ако работодателите бяха точни, а не селски пръчки, щяха да си плащат всичко точно на всеки. Комисионните са друго нещо, много от хората и тях не са получили, с това наясно ли си, г-н Клиент? И това го позволява шефката да се случва, от това печели само и единствено тя. А относно магариите поне по времето когато аз работех единствените които правиха такива бяха племенницата на шефката, която вече не е там и още едно лице което няма да спомена, но повярвай ми ТОЧНО ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ОТ ОЩЕТЕНИТЕ! Така, че преди да изказваш "компетентното" си мнение, хайде поработи малко там за да видиш и другата гледна точка. Ако всичко беше стриктно и ОК, нямаше да се случат някои от последните събития, а именно СЪСТАВЯНЕТО НА АКТ за нарушаване на кодекса на труда!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вие двамата нещо сте в грешка. Сигурни ли сте, че сте работили в "ЛЕБЕД 95"? Възможно ли е , само така вие да сте си мислили!!! Невъзможно е да си работил там и да пишеш такова ГЛУПОСТИ. Ако предположим, че все пак сте работили там, и твърдите, че не са ви изплатили всички пари, значи сте направили някоя магария - 100 %. Или е другия вариянт - не сте направили нито една сделка. Ами колеги, никой не дава заплати по цял ден само да стоите по столовете. Вземете малко се поразмърдайте и направете някоя сделка, пък тогава да видим дали няма да ви бъде дадено това, за което сте се разбрали. И повярвайте, ще ви се даде точно толкова, колкото ви е обещано, а не толкова, колкото вие си измислите или ви се иска. Това там не е пазар, да се пазарите с Шефката си и да си измисляте и сами да си изчислявате колко ви дължи. Дъжи ви толкова, колкото сте си изработили. Стига сте дрънкали тъпотии, защото "ЛЕБЕД 95" си работи, и то много успешно, а от цялата работа изгубилите сте вие.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не мога да повярвам, че може да има такава злоба в хора, като вас. Аз напускам фирмата и причината ми е повече лична отколкото служебна. Защо пишете подобни глупости по сайтовете, като не знаете каква е причината за положението във фирмата???????? КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО, ЧЕ СТИГНАХТЕ ДО ТУК ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ТАКА??? Разкажете го това на жените си, на майките си, на съседите, но не и публично. Не знам, може и аз да не съм права, но тези исказвания определено ме подразниха и не мисля, че С О Б С Т В Е Н И Ч К А Т А НА ЛЕБЕД ГО ЗАСЛУЖАВА!! Знаете къде са офисите, отидете и си кажете претенциите на ШЕФКАТА, искайте си парите и каквото там има да ви дава и спрете с тези глупости. Не искам някой да приема лично това, което казвам, но човек определено трябва да знае как живее и какво казва, защото не знае какво може да му се случи в УТРЕШНИЯ ДЕН и на чия врата можеш да похлопаш за помощ. Това се отнася за всички, без значение шеф ли си или служител или чистач си в една фирма. Това е моето скромно мнение!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам кой го е писал това, но със сигурност той не знае какво говори. Това не е начин да "отмъстиш" на някой. Напуснал си , ок, поне запази достойнство и не сривай престижа на фирмата. Иди в Русия да пишеш такива неща точно за тази фирма и хората ще ти се смеят. Работил си един месец и не знаеш политиката във фирмата, не знаеш състоянието и, положението и. Не е почтенно от твоя страна. Защо всички оплюват, запазваш си мнението и това е. И аз съм от напусналите, но това не означава че света е свършил и че трябва да плюя наред. Не са се получили нещата и това е. Има къде къде по-пропаднали фирми за които трябва да се пише и не смятам, че Лебед е в това число. И още нещо, ШЕФКАТА на фирмата се е доказала какво може за 7 години, и това че в момента световния пазар на недвижимите имоти е под всякаква критика не означава, че човек като ШЕФКАТА трябва да бъде оплюван по такъв брутален начин, защото това е човек с положение в обществото в региона. Може и да си прав за някой неща, но това е твоята позиция, аз лично ще запазя мнението за себе си, защото знам че това няма да ми помогне, но няма и да ми навреди!!! Преди всичко човек трябва да е добър с всички, каквото и да се случва, защото не знае след време какво ще му се случи. Това е моето мнение !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?