Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стоянстрой ООД /img/frontend/nomap.png"

Стоянстрой ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 
 
Какво е нивото на заплащане във фирма Стоянстрой ООД?
Мижи да те лажим.Част от заработката е в натура - но за съжаление в енергото, вик и останалите инстититуции неможеш да се разплащаш в натура
Какво е отношението на ръководството на Стоянстрой ООД към служителите?
Павече от специално - след като ти се натрупат хилядарки от неизплатени заплати - ти търси цаката и те принуждава сам да напуснеш - за да не ти плати дължимото от натрупани и неполучени надници
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Стоянстрой ООД?
Да работиш като роб,и недай си боже да се разболееш просто се спасяваш сам-дори след решение на телк не се съобразява и не се грижи за тези които му работят.На трудоустроените предлага работа в другия край на държавата при неподходящи условия и по този начин се отървава от тях- без проблем.
Ако някой потърпевш реши да си потърси правата се оказва в абсурдната ситуация - шефа се крие и административните работници неиздават документ без неговия подпис. А тази игра на котка и мишка се оказва решаваща - пропускат се срокове за търсене на законна защита и предявяне на иск в съда.
-Каква е атмосферата на работа в Стоянстрой ООД и има ли възможност за професионално развитие?
Непрекъснато текучество , никакви шансове за реализация и професионално развитие - липса на техника и робска работа като в средните векове .Работиш 9 часа осигурява те на 4 и ти се казва че нямаш право на платен годишен отпуск защото той бил включена в заплата от 20 лева дневна надница, които не са гаранция че ще ти бъдат платени.
Защо някой, би искал да започне работа в Стоянстрой ООД? Само освидетелстван луд би се съгласил да работи - или незнаещ какво го чака почвайки работа в тази фирма.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За строителнада дейност на фирмата няма интернет страница. Който може да каже нешо за работата в строителната част от фимата, която е и нейната основна дейност нека да каже.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?