Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Никол Строй ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Никол Строй ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Започнах работа,подведен от друг техен служител.Беше ми обещана заплата от 1200лв, по 300лв всяка седмица,в петък. Работното ми време трябваше да е 8 часа,с два почивни дни седмично. Нает за управител/ началник на бригада. Какво се случи в действителност:
Отивах на работа в 7 сутринта, и не знаех кога ще се прибера, случвало се е и да работя до 11 вечерта, междудругото бях превърнат в личен шофьор, с моя кола на човека който ме нацепи в тази фирма.За всички над 2000км които минах, получих около 30лв за гориво.
Заплата взех само първата седмица, и дори тя не беше 300лв. На втората седмица,след настояване от моя страна ми беше даден трудовият ми договор,подписан и подпечатан от работодателя, при него няма договор с мои подпис. Договора се оказа фалшив,в последствие се оказа,че хора работещи там от 10 години,са били само една година водени на стаж във фирмата, и въпреки това са им се одържали по 80лв всеки месец!!! Бригадата ми беше от хора от ромски произход. Те отказваха да вършат половината от работата, заради което аз се оказах работещ на 8 етажно необезопасено скеле, от което две седмици преди да почна е паднал човек. Фирмата е покрила всичко, а мен накараха да видя този човек до Плевен, 3 пъти за една седмица.Когато се разболях си взех болничен, от фирмата отказаха да ми го вземат с думите "какво да ти ги плащам пет дни". Разбрах,че не мога да работя повече там. Когато си поисках парите, ми казаха,че пари няма да видя,нито ще си видя машините,които те прибраха. Казаха ми, че единственото което ще получа от фирмата е бой.
Не се вързвайте!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, моля за информация за тази фирма. Зная, че предлага работа на строителни обекти на Карибските Острови. Информация от всякакво естество би ми била полезна. Блатодаря :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?