Офиса е супер, много готин и модерен, интервюира ме някакво младо момиче беше много приятна. Идвам от агенция но никога не сме работили с тях. Направи ми впечатление, че обявите им стоят нон стоп явно има текучество и когато разпитах познати колеги за тях отзивите бяха ужасни, как ги обиждат, клюки и какво ли не и самата среда в офиса беше наистина тягостна. Все пак отидох на интервю и хората там изглеждаха тъжни, изморени, подвикваха си особено една по-възрастна жена и ми направи много лошо впечатление, когато влезнаха управителите изведнъж всички замлъкнаха и обстановката стана още по тегава. Явно много ги е страх и всички което съм чувала е вярно и си казах, че това място не е за мен.
Няма да давам оценка на фирмата.
Но пък ще кажа, че съм бил свидетел как служител на фирмата е агресивен към клиент и налита срещу него в Турция. И после същата агресивна "екскурзоводка" влезна в автобуса и по микрофона се опитваше да убеждава хората, че клиентът и е "размахвал юмруци". А то беше точно обратното. Тя на него размахваше юмруци. И то само защото той я попита съвсем възпитано, "защо сме тук?". Въпросът "защо сме тук?" беше зададен понеже шофьорите бяха объркали пътя и бяха спряли на някакъв паркинг и там пък бяха одраскали някаква паркирана кола и висяха да чакат... полиция ли, какво ли... Никой така и не разбра. А на хората никой нищо не обясняваше. Пътуване през нощта, някои тогава се събуждаха по местата си, гледат си GPS-ите по телефоните, виждат явно отклонение от маршрута, излизат навън да подишат свеж въздух, да пушат по цигара и не щеш ли, съвсем нормално задават въпроса "защо сме тук?". При което "екскурзоводката" изпадна в истерия. После и на мен ми крещеше и спрях да се занимавам с нея, защото ме натрови психически, ужасно.
Подробна оценка от Роси
НЕ пътувайте с Емералд в Турция, организацията им е под нулата! Няма кой от фирмата да благоволи да се обади на рецепцията в хотела (в нашия случай Буюк Берк в Айвалък), за да кажат на хората приблизителен час на тръгване обратно за България. Екскурзоводът Радостин си изключва телефона, а от централния офис "информират", че автобусът нямало да дойде преди 16-17 ч. Групата дремем все още, сега е 21 ч. Можехме да отидем на някоя от екскурзиите или поне да се насладим до последно на хубавото време на плажа, но от Емералд провалиха плановете ни, държейки ни в пълно неведение. Същото сториха и с часа на заминаване от София: бяха отговорили писмено за час в ранния следобед. Два дни преди тръгване обаче, промениха на 20,30 ч. - един ден от отпуска беше успешно провален. Простете, но такова нехайно отношение към клиентите е повече от унизително!
Турция, 1.10 2014
Подробна оценка от Jollie
Някаква нова информация за фирмата? Чудя се дали да кандидатствам...
Подробна оценка от И.Ц.
Лъжливи обещания, лъжливо работно време. Жестока експлоатация.
Първо те лъжат за работното време, казват 8 часа, а се работи почти 10, като е желателно да не се ползва обедната почивка. Работи се и в събота, а на итервюто като попиташ работи ли се в събота - отричат.
Има огромно текучество, само една стара служителка - инригантка. Останалата част от персонала постоянно се сменя.
Управителката Яна не уважава персонала си и се отнася с него, като към роби. Никакво уважение към клиентите също така.
Среда подходяща само за интриганти, хора със собствено мнение и уважение към себе си не се толерират.