Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

10х ООД Рекламна Къща /img/frontend/nomap.png"

10х ООД Рекламна Къща

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мъж лети с балон и разбира, че се е загубил.
Променил височината и видял една жена.
Спуснал се по-ниско и се провикнал:
- Извинете, нуждая се от помощ. Разбрах се с приятели да се срещнем преди час, но не зная къде се намирам.
Жената му отговорила:
- Вие сте приблизително на 30 стъпки над земята, в балон с горещ въздух. Намирате се между 40 и 41 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте счетоводителка? - предположил мъжът.
- Да, но как разбрахте? - попитала дамата.
- Ами всичко, което казахте е абсолютно точно, но аз нямам идея какво да правя с вашата информация. Факт е, че аз все още съм изгубен, а вие не ми помогнахте с нищо.
- А, вие сигурно работите в ръководството - констатирала жената.
- Да, но как се досетихте?
- Не знаете къде се намирате и каква е целта ви. Издигнали сте се там, където сте, благодарение на голямо количество горещ въздух.
Обещавате неща, които нямате идея как да изпълните, но очаквате другите да решат вашите проблеми. И накрая вие все още сте в същото положение, след като ме срещнахте, но прехвърлихте вината за това върху мен


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Една фирма започнала добре,буквално от нулата,събрала чудесен екип от млади хора, но......идват многото пари и оттам.....главозамайването!Разшириха дистрибуцията на машини,но и закупиха такива за собствена консумация,като не отчетоха простия факт че нашият пазар не е толкова голям и клиентите в единият случай стават конкуренти след това.Очакваните големи поръчки всъщност не се осъществиха,няколко машини и то не на пълен капацитет изкарват заплатите на цялата фирма,дотолкова че да се стигне до намаляването им....Относно отношението към хората мога да кажа че успяха да изпуснат почти всички кадърни кадри с малки изключения, които след време само ще "потвърдят правилото".Самият факт, че наскоро ги напусна дългогодишният съдружник на собственика, (което вярвайте не е било никак лесно за него, след всичките усилия и безсънни нощи които е вложил в името на израстването на фирмата)говори само по себе си ,чия е главната заслуга за състоянито на фирмата в момента.В заключение ще ви кажа,че там оцеляват само "съгласните букви",но ....за всеки влак си има пътници нали....


35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
5

Не зная чие е това "компетентно" мнение, но само по себе си, то говори за човек, който не е свикнал да работи и или пък не е ясно със себе си и целите които си поставя. За разлика от много други агенции 10х ООД дава възможност на млади хора с точни критерии и реална представа за възможностите си да се реализират на 100%. За фирма, която е от 5 години на пазара 10хООД е заела своето достойно място и е доказала на клиентите лоялността си. Машинният парк говори сам за себе си. Едва ли фирма без перспектива за развитие може да си позволи в рамките на 3 месеца да отвори нов офис на Черноморието и да премести Столичния офис в новопостроена сграда. Съжалявам за тези, които не са успели да видят хубавите страни на 10хООД, а тези, които не познават фирмата нека я посетят и сами изградят мнение.


-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирма която се занимава с 1001 неща (Рекламна къща, търговия на сувенири, търговия на машини, търговия на инструменти, рязане на детайли и заготовки). Това с което е започнала остава на заден план, а хората който работят на тия длъжности се самоиздържат. „Промишленото” (де да беше настина сграда на производство) помещение се пука по шевовете от машини, такива на които се работи и такива които се складират материали и...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?