Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

EМ - КОМПЛЕКТ 33 /img/frontend/nomap.png"

EМ - КОМПЛЕКТ 33

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-3

Ужасяваща фирма-ако някога закъсате, и ви трябва работа на всяка цена-това е точно тази фирма която трябва безусловно да задраскате.
Заплащането за която и да е позиция е под критичен минимум-смята се че не са ви нужни повече, вие не изкарвате достатъчно печалба за фирмата (дори ако сте чистачка), а и по принцип не заслужавате-това е подкрепено с доводи от типа:"тъпите хора са тъпи, защото са тъпи, следователно не заслужават пари".
Управителя, неговите заместници (роднини) и съдружници са страхотни психопати и комплексари.Изискват непрекъснато да правите неща извън трудовата ви характеристика, а всеки опит за противопоставяне на това и на каквото и да било, завършва със средновековен скандал.Изисква се много работа, извънработно и без почивка, като това се аишира в прав текст и се подкрепя със невероятни доводи и примери.Ако в крайна сметка не пожелаете да работите извънредно, това се отразява на заплатата ви.При кандидатстване за работно място, кандидатствайки за позиция като секретарка, не се учудвайте ако ви назначат за... складов работник!Множество от административните кадри на фирмата, експертния персонал без р.ф. и прочее са били именно складови работници, като тази проба често трае години.Това е една теория на управителя за проверка на работниците и техните възможности за подчинение.
Няма привилегии-афишира се забрана за пазаруване от стоката с отстъпки-ако сте упорит, това може да стане само по втория начин.Това е и единственото което може да очаквате.
Фирмената сигурност е някъде между фалит и обявяване в несъстоятелност.
Както споменах-изисква се непрекъсната работа, дори от вкъщи и в почивните дни и празници, който са същинска рядкост.
Потенциял за развитие няма-текучеството на кадри е рядкост за по добрите позиции, а на по лошите е непрекъснато.
Местоположението е криво ляво добро, с изключение на един офис.
Колегите са добри хора, винаги на същото като вашето дередже, натоварени нонстоп но все пак пазещи сетни сили за добро отношение.
Работната среда е под видеоконтрол от управителя и останалите шефове.Също така джиесема ви трябва да е постоянно включен и да приемате обаждания за работа дори и полунощ, а нищо чудно да ви възложат задачи и за първите часове на нова година-празниците не се признават за такива.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?