Да е_а тая фирма, да е_а!
Доволна съм от богатия асортимент, ниските цени, доброто обслужване и любезното отнешение на персонала.
Моя близка работеше там и беше доволна от заплащенето, работната среда, колегите си, шефката и приятната обстановка.
Подробна оценка от Светлн
Много некачествени стоки и след като се опитах да направя рекламация за нещо което не е скъпо отношението им беше брутално посъветваха ма да си купя по скъпия артикул......ами само едно мога да кажа ВЛАШКА работа
Подробна оценка от Мария Николова
Собственикът на фирмата- Александър Радулов е изключително некоректен и невъзпитан човек. Дължи пари на хора ,с които е сключил договори, поне от година и отказва да плати, при 100% свършена работа. Препоръчвам на всички, които по някакъв начин имат намерение да работят с него да не го правят.
Подробна оценка от работничка
какво значи "сравнително прилични заплати за град със затихващи функции"? или пък "добри заплати за Видин"..нека на всички да е ясно, че стоките в магазина са на цената на тези и в другите градове(та и по-скъпи), така, че съграждани, моля ви спрете да се отнасяте към себеси като към хора "2-ро качество". Заплатите в този магазин са мизерни, както и в 90% от магазините в града!!!Работодателите се възползват по всякакъв начин. Видинчани, в нашия град има хора, които заработват над 1500 лева - те не са извънземни, защо и вие да не сте един от тях? Запознайте се със закона и отстоявайте своето!
Ако някой от управлението си направи труда да прочете този пост, бих посъветвала поне да си актуализират сайта с новите телефони(код 094 отдавна не съществува)..то пък бива безотговорност и немърливост..
Подробна оценка от todor
Ако мислиш, че в Аглая и Бан заплатите са доста добри, то попитай някой от работниците да ли я получава в пълен размер. Винаги, на края на месеца се оказва, че всеки има от 10 до 100 лв. удръжки за разни глоби.
Подробна оценка от клиент
Единственото добро нещо,което може да се каже за фирмате е сравнително приличните заплати за град със затихващи фунции, като Видин. Това, по всяка вероятност е, поради голямото текучество на персонала. Иначе договорите са на по ниски заплати, респективно и осигуровките.
Работната среда е отвратителна, особенно, ако шефа - Александър Радулов е там. Държи се много грубо, крещи, обижда и т.н.
За привилегии, опции за развитие и други екстри - забравете.