Аглая и Бан ООД /img/frontend/nomap.png"

Аглая и Бан ООД

Да е_а тая фирма, да е_а!

Доволна съм от богатия асортимент, ниските цени, доброто обслужване и любезното отнешение на персонала.
Моя близка работеше там и беше доволна от заплащенето, работната среда, колегите си, шефката и приятната обстановка.

клиент

Много некачествени стоки и след като се опитах да направя рекламация за нещо което не е скъпо отношението им беше брутално посъветваха ма да си купя по скъпия артикул......ами само едно мога да кажа ВЛАШКА работа

Собственикът на фирмата- Александър Радулов е изключително некоректен и невъзпитан човек. Дължи пари на хора ,с които е сключил договори, поне от година и отказва да плати, при 100% свършена работа. Препоръчвам на всички, които по някакъв начин имат намерение да работят с него да не го правят.

клиент

какво значи "сравнително прилични заплати за град със затихващи функции"? или пък "добри заплати за Видин"..нека на всички да е ясно, че стоките в магазина са на цената на тези и в другите градове(та и по-скъпи), така, че съграждани, моля ви спрете да се отнасяте към себеси като към хора "2-ро качество". Заплатите в този магазин са мизерни, както и в 90% от магазините в града!!!Работодателите се възползват по всякакъв начин. Видинчани, в нашия град има хора, които заработват над 1500 лева - те не са извънземни, защо и вие да не сте един от тях? Запознайте се със закона и отстоявайте своето!

Ако някой от управлението си направи труда да прочете този пост, бих посъветвала поне да си актуализират сайта с новите телефони(код 094 отдавна не съществува)..то пък бива безотговорност и немърливост..

Ако мислиш, че в Аглая и Бан заплатите са доста добри, то попитай някой от работниците да ли я получава в пълен размер. Винаги, на края на месеца се оказва, че всеки има от 10 до 100 лв. удръжки за разни глоби.

Единственото добро нещо,което може да се каже за фирмате е сравнително приличните заплати за град със затихващи фунции, като Видин. Това, по всяка вероятност е, поради голямото текучество на персонала. Иначе договорите са на по ниски заплати, респективно и осигуровките.
Работната среда е отвратителна, особенно, ако шефа - Александър Радулов е там. Държи се много грубо, крещи, обижда и т.н.
За привилегии, опции за развитие и други екстри - забравете.