Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джуниър 1998 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Джуниър 1998 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 166 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 166


представител на управлението

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте ,
аз съм Анна Каменова "Човешки ресурси" за всички, които не ме познават.
Предвид коментарите, които се пишат във форума искам да направя едно публично изявление, за да стане ясно на всички четящи и участващи за какво реално става дума. Надявам се след като изясним позициите, да не чета повече необсновани анонимни коментари по темата Джуниър-1998.

1. Ревизии- когато в магазин на фирмата се установи липса, преди да се наложи финансова санкция на екипа отговорен за липсата се дава период, в който да се потърси причината и да се изясни от къде идва. Никога по какъвто и да е повод не е глобявен служител, без да бъде предупреден екипа.
2. Във фирмата се води безупречна документация, всеки документ е предварително съгласуван и правно издържан. Всички договори подробно описват правата и отговорностите на двете страни-стига да се четат.
3. Заплащане- всеки месец на точно установетата дата, всеки служител получава месечното си трудово възнаграждение. Таргетите са бих казала занижени, не са малко магазините които ги преизпълняват (Ловеч, Бургас, Плевен, Витоша 29, Хит Младост, кооперативен пазар Иван Вазов, обекти гр. Варна). Въпрос на мотивация и лична инициатива на екипа.
4. Комуникация с управлението- всеки ден колегите от офиса водят десетки разговори, обясняваки подробно и спокойно всичко необходимо, за да няма пропуски. Комуникацията е постоянна и многопосочна. Всеки служител има достъп до служебен безплатен телефон, за да може да бъде разглеждано всяко желание.
5. Екип и атмосфера в ателиетата- в ателиетата работят млади, добре образовани колеги. Всеки един служител минава през входно интервю и обучение преди да постъпи на работа.
6. Осигуровки- всеки служител дори и в период на обучение не постъпва преди да подпише договор.
7. Платежни- всеки месец платежни документи се изпращат, за да бъдат подписани.
8. Трудова медицина- всеки магазин е обслужван от фирма по трудова медицина, която следи за здравословните и безопасни условия на труд.

Благодаря на всички колеги ( Анелия Чочанова, Александър Иванов, Йорданка Стоименова, Наталия Станчева, Румяна от Плевен, Али Назмиев, Кольо Иванов, Биляна Русева, Петър Давидов, Марин Руков, Снежана Ралева, Мариета Мръскова, Валентина Иванова,.... сигурна съм че пропускам някого) които работят и полагат усилия, за изграждането на корпоративна култура и поддържането колективния дух.

Вярвам че , административно-законодателно и пазарно фирмата е на високо ниво. За да можем да задържим приходите в предвид трудното полугодие, в което навлизаме препоръчвам на всички колеги главен приоритет да бъде борбата за работното място и просперитета на нашия бизнес.





0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бяла розо -какви таргети си хванала.Ти май си паднала от небето-
плана така е направен че да не може да се постига.Пари не сме виждали от Нова година!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наглеждам сайта от време на време , и бях решил ,че сте престанали "госпожици от офиса" да пишете поредната безмислена глупост за : великите продажби, да работим , работим та дай боже на пенсия някой ни е оценил!!! Пълни глупости- знаете прекрасно, че като г-н ви Маринов като се събуди утре и реши ,че някоя от вас вече не му е симпатична ще има един голяяяям ШУТ във "Д" или "Г" на който както му харесва ..... :) Престанете да се опитвате да заблуждавате малкото хора, които все още са нови и незнаят за каква измама иде реч !?! Ставате твърде смешни за всички нас !!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм много доволна че работя в тая фирма. Работила съм на няколко места и мога да кажа че никъде не се изкарват толкова пари за толкова малко работно време и толкова малко работа. Освен това се чуствам много добре в магазина в който работя. Много от вас никога не са работили в някоя от големите фирми за да разберат какво е дисциплина гърч и големи изисквания за смешни пари. Хора не мога да разбера от какво се оплаквате? Отидете в някъде другаде да видите как е
Като не ви харесва да работите за тая фирма защо сте още там? Или поне една част от вас......
Като чета с каква ненавист пишете си представям с какво желание си изпълнявате задълженията - е как тогава искате да има високо заплащане и някакво отношение към вас? Няма как да стане. За разлика от миналия месец ми се струва че тоя месец много от магазините си хванаха таргетите. Нашия също е от тях и ще си чакаме бонусите
Нито съм някой от мениджърите, нито нещо подобно, но практиката ме е научила, че в една фирма , която се занимава с търговия трябва да даваш доста от себе си преди да започнеш да получаваш. Достигнеш ли обаче до това ниво и работата ти ще е удоволствие и заплащането ще е по-добро. Повечето от ония които се оплакват са някви мамини лигли и лиглиовци. Така че ви предлагам вместо да седим тук и да се оплакваме да се вземем в ръце всички и да направим нещо по-смислено, като например повече продажби.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дам..паричките се взимат по екселска таблица,която с нетърпение тръпнеш да получиш .. :) Нали се сещаш,че за хората работещи в тази фирма,доволните от нея няма значение как ти идват парите - има значение ,че идват. Вижте сега познавам перфектно фирмата и като човек работещ в нея вече няколко години мога да кажа следното кадърните хора ги няма отдавна . Попадали са доста свестни ,грамотни ,образовани хора,които обаче са работили едва няколко месеца във фирмата. Нормално.. Приоритетна задача на фирмата като нейна политика е да държи масово хора без трудов опит,студенти или хора крайно непретенциозни към заплащане ,условия на труда и т.н. Защо се очудваш..нима екселската таблица е най-голямата глупост,която си виждал ? Не искам да коментирам ще кажа само това :
1. ) Ревизия - имаш липси плащаш ги ,имаш излишъци,но за тях не се приспада от сумата на липсите-липсите са си липси и си ги плащаш. А това,че имаш 2 ГБ отгоре ,но си 1 ГБ отдолу само плащаш 1 ГБ..тва е :) ако щеш :)
2.) Фишове,документи няма такива неща - нормално..много е сложно 1 път в месеца шофиора като мине да деде на всички да разпишат ведомствената книга и да донесе по един фиш :)
3.) Я някой да провери в НОИ какви точно осигуровки внавяме и колко трябва да са те? Та ние се осигуряваме на 100 % сами. Колко точно дава фирмата за нашето осигуряване ..нищо?!
4.) Законите са табу тук. Какви ти отпуски да ти плащат ? Какви извънредни за работа на официални празници примерно,а Декември за работещите на 24,25,31 имаше ли нещо отговре?...а да забравих отидоха за банкета ясно :) И да не забравим 50 лв в пликчетата :) Доволно :)
5.) Госпожица Каменова тепърва гради някакъв документален архив на фирмата колко години след съществуването и ..и утре когато г-ца Каменова я няма кой ще ни прави документите? Д ане говорим,че един договор не може да се пусне като хроата ,а сега ни сменят характеристиките УАУ . Каменова и давам 2 месеца :) още
6.) Къде са ни бонусите за таргета миналия месец ? Някой хвана ли таргет?
7.) Какво става защо от една маса време няма мейли от типа : МОлим за пределна мобилизация,санкции и т.н с любимите ни фрази? Не че ни липсват, ама освен да седите в интернет сайтове правите ли нещо в офиса?
8.) Защо не излезе един представител на офиса да напише нещо тук след като следят и знаят,че всички постове са реални на колеги,които наистина искат да спрат несправедливостите в тази фирма? Защо някой не заводоли питанията? А когато на семинара в София почнаха да се задават мнгоо въпроси и коментари какво стана? Някой им заши устата ли? :)
Ох..мъка мъка...ще изкарам още 2 месеца максимум поставям си го като цел. Аз лично съм си го направил добре да ми е..харесвам работата и колегите си ,но не харесвам фирмата, в която работя!
Приятели,не започвайте работа в тази фирма :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

който има време за губене и здрави нерви това е фирмата. който взема 1000 лева заплата, "халал" да му са. искам да питам само додлните, задоволените и всички работници на фирмата, подписал ли се е някой на фиш за заплата или си взема парите по някаква екселска таблица?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, виждам пак сте започнали с "големите" коментари !Искам само да питам тази закрилница "Светлина в мрака"- защо не проявите малко достойнство,от това за което говорите , и не споделите името си с всички нас? Мога да се обзаложа , че поне половината колеги тук биха ти задали същият въпрос! То няма такава майка орлица като тебе- свали си маската колежке, та тогава може и да ти повярваме ,че не си поредното уж "надъхващо" писмо от офиса!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, всички така "отчаяни" бивши и настоящи колеги. Какво толкова се оплаквате, щом не ви устройват условията и работната среда, която получавате, значи мястото ви не е в тази фирма. Защо просто не задържите елементарните си коментари за самите себе си и тук да споделяте открито само конкретни неща! А замисляте ли се, дали проблемът не е във вас? Задължението ви на работното място е,не да се оплаквате,а да показвате някакви резултати. И тази фирма като всички останали иска да се развива. Както вие така и аз си имаме цели,които трябва да се постигат и към които трябва да се стремиме.Просто е!Няма резултати-няма парички. Има ли смисъл да търсите вината в някой друг? Защо е нужна тази анонимност? Сещате се,че идеята не е само да се отвориме магазина в 9.00 ч,а трябва и да се случи нещо през деня.Иначе няма как да се наредят нещата.Аз също като вас съм служител в тази фирма и ежедневно се сблъсквам с проблемите.Устройва ме работната среда,разбирам се с колегите,допада ми отношението на мениджърите в офиса към колектива дори мога да кажа че трябва да са малко по строго понеже прекалено много ни лигавят. Определено заплатата има нужда от лека корекция, но това няма да коментирам тук.Относно глобите-това не е някаква системна и умишлена практика,всяка една санкция е основателна и сама се убедила в това.И нещо друго,което е много интересно-направете си едно сравнение,броят на негативните мнения към другите фирми с тези на нашата фирма. Ми ние работим в една от най малко оплюваните фирми в този форум. Не е необходимо да коментирам това а само ще добавя че Джуниър 98 е добро място за работа,не най-доброто,но ДОБРО!
Както преди един бивш колега каза в този АНОНИМЕН плювалник”НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДИ”!
По този начин може да спасите човек с мерак за работа!
А мижитурки бол, ще се яви друга да плюе тук.
Успех на всички!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Скъпи бивши и настоящи (или НЕДАЙ СИ БОЖЕ!) служители на фирма Джуниър 1998 или т.н ФУДЖИ ФОТО!
Искам тези,които по някакъв начин още не са разбрали,че фирмата е крайно некоректна ( даже некоректна е слабо казано!) да им кажа,че просто независимо от колко време работят още не са видели нищо! Коментирайте следното :
1.) Първата ми задържана заплата ми я дадоха ,но не ми дадоха последната ми заплата. Никой не може да ми помогне! Никой нищо не знае и който питаш независи от него!
2.) Колежката ми не и дават първата и заплата ? Как така ли ? Ами така..няма да и я дадът . ( За тези които не знаят първия месец работиш без пари с идеята като напуснеш да ти ги дадът,но я са ти ги дали я не)
3.) Не се плащат неизползваните отпуски както е по закон! Когато си работил 5,6,7 и т.н месеца имаш право на парично обещетение за неизползван отпуск. В тази фирма никой не е наясно с законните явно .. няма такива пари!
4.) Управителя ми не знае нищо и само казва ,че трябва да пита пита и не знам какво става , но до мен не достига никаква информация ?!Струва ми се,че всеки си прехвърля топката ..


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Чета и не вярвам на ушите си!? Гледам, чета, опитвам се да го осмисля...не мога, егаси тъпотиите пише. От добра идея за сайт, който да бъде полезен на хора търсещи информация при кандидатстване на различни места, това тук се е превърнало в някакъв вътрешнофирмен плювалник!? И положението не само за тази фирма е такова.
Самите вие, търсейки работа, опитвали ли сте да проверите за какво става дума тук? Аз се опитах и трябва да ви кажа, че ще остана без работа, ако разчитам само на изказаното в този форум, защото тук почти всички мнения са негативни!
Плюл един, плюл друг, тук там някой каже нещо и пак го оплюят...ами да си стоим всички вкъщи тогава и да търсим перфектната работа, перфектната работна среда, перфектното заплащане, перфектната организация....да, ама няма за всички...кофти, ама трябва да си търсим бач, така или иначе, че мен няма кой да ме гледа..
Прочетох мненията на бившия колега "Лучано".....абе човече ти си абсолютен темерут! Твоите мъдри творения и писания имат излъчване като на стара пощенска марка издание около 1949, престояла доста време в трюма на товарен кораб...и тоя смешник седнал да пише и да критикува. Не работиш вече във фирмата - защото ти биха шута, няма да работиш, я.....като нищо не става от теб. Че и събрал сили да плюе и хората в офиса и колегите си - има хората които си тръгват това е нормално, но повечето остават в прекрасни отношение с останалите от магазина....а тези, които и тях плюят....кофти, щото има нещо гнило Лучанчо :) От теб понамирисва.
И пак да се върна - няма нищо лошо да се изкаже мнение, но поне да е обективно. А щом и мишките като теб взеха да си подават главичките, то и мненията стават миши. Защо...защото на тебе не ти е провървяло в тая фирма,...еми реализирай се другаде и ни остави на мира бившите си колеги. Бивши колеги, а и настоящи, а и бъдещи....тъпо, ама в живота като минеш през нещо гадно, след време го разказваш с усмивка и ти е весело...и с работата е същото. Имал съм хубави моменти във Фуджи, имал съм и гадни, псувал съм хората в офиса, псувал съм и други магазини...сега като срещна същите тези хора, спомените ми са по-скоро приятни.
За фирмата: ако имаш желание да отдели известно време от живота си за да се научиш на работа - става. Парите не са нищо особенно, но са в нормалните граници. Уважение, колеги, местоположение и т.н....всичко е строго индивидуално. Който иска да работи това, ще бъде доволен, който го мързи ине му харесва му препоръчвам да си ходи още в самото начало. Това важи несамо за тая, но и за всяка една фирма. От мен толкова....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?