Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фреш Дизайн /img/frontend/nomap.png"

Фреш Дизайн

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Съгласно съм с публикуваното мнение!
Тотална първенющина, непознаване на работата, "високи" цели без покритие, непознаване на процесите е технологията за работа, а за работа с ХОРА - няма такава!!!
 
НЕ РАБОТЕТЕ И НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ!!!
 
Подиграват се с ХОРАТА!!!


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Фреш Дизайн е рекламна фирма с база за широкоформатен печат. Сформирана е и се поддържа със сериозната финансова поддръжка на така нареченият ГЛАВЕН КЛИЕНТ на фирмата - ТЕРАЗИД ЕООД. Огромна част от клиентите на рекламната къща идват чрез спомоществувателството на ТЕРАЗИД ЕООД. Почти цялото оборудване на фирмата също е закупено с пари на ТЕРАЗИД ЕООД :)
Собственикът на фирмата Найден Атанасов има изключитено арогантно и безпардонно отношение към персонала. Подиграва се, налага пезпричинни и несъразмерно големи глоби, обижда и потиска. Неуспехът да намери реални клиенти за истинска рекламна дейност прикрива с постоянни обвинения към персонала и дизайнерите за липсата на нови клиенти - сякаш те са виновни, въпреки че съвесно си вършат работата, често и с извънреден труд. атмосферата на работа е клайно потискаща а заплащането ниско... което обуславя и огромната текучаст на персонала.
единственото що-годе примеливо доходно перо във фирмата идва от постоянния печат на предпазни строителни мрежи за клиенти на ТЕРАЗИД ЕООД, като това нагледно обрисува тренда за тотална липса на собствени клиенти на фирмата. Съответно това пък обуслава неразностойното отношение на собственика Найден Атанасов към различните служители - тези които се занимават с печат на мрежа са във всички случаи привилегировани пред всички останали... Съответно се създава и почва за високомерие, савистливост и заяждания между колегите.

Като цяло крайно неприятно място за работа. Натоварващо. Тоталната липса на оценка за положените усилия действат деморализиращо и пораждат цинизъм

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?