Балкан Секюрити ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, ул. БОГАТИЦА, 10/12&markers=София,Район р-н Лозенец, ул. БОГАТИЦА, 10/12

Балкан Секюрити ЕООД

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет

ще дам още звезди но няма повече полета

Аз съм съгласен с по-долния коментар! Колегите са готини и работата беше супер. Доволен съм и от заплащането. Ако не ми се беше наложило да замина извън София нямаше да напусна. Пожелавам на фирмата много бъдещи успехи!

Здравейте! Аз съм много доволна от фирмата. Колегите са дружелюбни и няма интриги, работата върви гладко. Заплащането е на ниво и никога не се бави. Шефът е коректен и никога не е проявил неуважение към някого!

По отношение на заплащането няма проблеми, Друг е въпросът, Когато охраняваната фирма преведе парите тогава и Балкан Секюрити ги превежда на служители /охранителите/ ? Работя във фирмата 4г и 6 м , Първият път бях наэначен от фирмата по телефон и по телефон бях освободен по мое желание, При второто ми постъпване на работа фирмата ме эавари на охраняваният обект эа които бяха спечелили конкурс,Обясних на колегите че фирмата е коректна със эаплащането, Въпросът ми е : Защо когато искахме среща със отговорника за нашияш обект тои не пожела да се яви пред нас и да ни изслуша?ФИРМАТА НЯМА НЯМА ИНТЕРЕС ДА ИЗСЛУШВА ПРОБЛЕМИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ, Те само гледат да приберат парите за охраняваният обект и нищо друго,нги интересува,

шубе го/я е и не казва!

Кажте си мнението за шофьорите там аз обмислям варянта да почна като шофьор там и ми изглежда добре.Мерси предварително!

Тази фирма е много коректна към своите служители! Заплатите се получават навреме и колегите са супер!

Фирмата е супер фалшива.Заплащането-нищожно и нередовно.Укриват се данъци.Подлежи на пълна и безпристрастна ревизия!!!

За съжеление с много лошо впечатление съм, колегите от транспорта са уникално готини и точни, НО шефа гн. В. Гаврилов се оказва черната овца в стадото. Със сладки приказки за точност, лоялност и корекност може да искара нещата много приатни и розови той е шефа , тои ПЛАЩА, ПЛАЩАЛ без да се интересувал от мнението на гн. Р. Ралчев та нали тои е за това там да му движи нещата. Обаче кумичния момент настава на 15_то число на месеца когато трябва да се изплащат обещаните пари отгоре върху заплата и се почва едно ходене по мъките " ония курви от шчетоводсвот са ми вързали ръцете и ме мразят" това скупи читателю е всеки месец. Авто парка е пред разпадане момчета със героизъм катар по улиците на софето рискуваики живота си и този на осаналите около тях.

аз все още работя за тази фирма много от упреците по долу са верни ,но според мен напоследък подборът на кадрите е станал по-добър да много пенсионери работят за минималната заплата(240) но в момента средната заплата за невъоръжена охрана е 450 затова да не се лъжем те не са първа младост ,а на места и да искаш неможеш да извършваш качествена охранителна дейност. сигурен съм че за млади и пробивни хора с достатъчно мозък би могло да има бъдеще в тази фирма.