Много съм доволна от клиника ТОРАКС - гр. Пловдив. Най - доброто място. Много добри лекари и професионално обслужване от квалифицирания персонал.
Останах с лошо впечатление само от една санитарка на име Цвета - направи ми впечатление, че спира колежките си за да им клюкари и това пред очите на пациентите, освен това обсъжда родилките, вместо да работи. Доста непрофесионално.
Другите санитарки бяха усмихнати, поздравяваха винагиа и бяха вежливи.
Подробна оценка от Елена Стойкова
Наскоро кандидатствах за длъжноста оперативен счетоводител в Медицински център Торакс гр. Пловдив на ул. Д. Цончев № 5. Интервюто беше пълен смях - два психологически теста с въпроси от сорта - Дали клюкарствам; Получавам ли сърцебиене без причина и т.н - пълни глубости и простотии - явно не ги интересуваше счетоводните ми познания, за да ми дадат някое счетоводно тесче, а колко лесно получавам сърцебиене.Капакът бяха въпросите за мен, съпруг, деца, родители, братя, сестри и т.н каква религия изповядват, от коя партия са, какво работят, какво образование имат, какво работят и т.н.Тези въпроси много ме вбесиха.Различно ли щяха да ме третират ако съм християнка или мюсюлманка, ако съм от ГЕРБ или от ДПС.Е, оказа се , че има дискриминация при тях.Аз не попълних тези въпроси.Аз съм една безпартийна българка,която е християнка.На интервюто им казах , че не трябва да ги интересуват тези неща и една дрисла ми отговори, че ако отиде ТУРКИНЯ при нея веднага ще я наеме на работа защото те работели най-много.Ние българите сме били мързеливи.Защо ме бяха викнали на интервю тогава.Самото ми име показваше ,че не съм мюсюлманка и не ходя забрадена.Така, че всички туркини тичайте към Торакс - там много Ви ценят - веднага ще ви вземат на работа без да решавате глупавите тестове,които ние българите решаваме.
Подробна оценка от килтек
Изключително лошо качество на работа от страна на повечето лекари.Нажежена атмосфера от интриги.Шефовете обиждат персонала.Некоректно отношение към пациенти и близки на пациенти.Лъжат в сметките,надписват суми.Няма нормална комуникация между двете клиники в София - от това страдат единствено пациентите.
Това е една сбирщина от от некадърни ламтящи за пари псевдо доктори.
Има една А.В. която ползва кабинетите за срещи вместо за прегледи.Не болница а бардак !
Подробна оценка от нямам думи
Шефовете са невъзпитани,некултурни,невъздържани,неетични,с изключително беден речник и крайно цинично поведение,с унизително отношение спрямо персонала дори и пред пациентите,взимат подкупи и перат пари-възмутително е клиника да се използва за такива цели,но уви,в България се случват и такива невежи типове да заблуждават хората,че оказват качествена медицинска помощ,като смея да твърдя ,че лекарите там са безобразно некомпетентни.