хотел "Грийнвил" /img/frontend/nomap.png"

хотел "Грийнвил"

1 точка от 3 мнения

Привет!
Кандидатствам за работа в спа центъра към Грийнвил, можете ли да ми дадете съвет дали да започна работа там и да ми кажете как се отнасят там със служителите си, също както в хотела ли е - липсващо обучение, ниско заплащане и тиранични шефове?
Благодаря!

Гадно е, не ходете там! Нито като клиенти, нито като служители! Ако не си човек на Човека, забрави за каквото и да е развитие! А заплатата не си струва да се коментира!

Работя от няколко месеца във въпросния хотел. Първо бях на интервю с две момичета, симпатични, убедителни и им повярвах. След това се видях с прекия си шеф-управителя на хотела-той също първоначално ме впечатли с добрите си обноски. Но това беше само на интервюто. Трагедията започна след втория ден-никой нищо не ми показваше, не ме обучаваха, не ми даваха елементарни указания. видях, че колегите се правят на ударени, крият се като ги попитам нещо, плашат се. В последствие разбрах, че управителя е изключително тираничен човек. Всичко, което не е по неговата свирка се преследва с гаден тон и назидание. Заплатата няма да я казвам, защото е смешна, но съм принудена да работя. Положението на хотела е много неудачно, клиентите са малко. Знам два езика, но просперират колеги, които се нагаждат към гадния характер на управителя. Не се издържа. Не идвайте на работа тук.