Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сайтел / Sitel https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Никола Вапцаров 55&markers=София,бул. Никола Вапцаров 55

Сайтел / Sitel

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 189 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 189


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Единственото хубаво нещо, което прави Сайтел е да създава сплотени колективи. Сплотени от общата ненавист към фирмата. Ужасен мениджмънт, постоянни лъжи към служителите. И най-лошото е, че никой не ти зачита мнението, а се води People first. Абсолютна пародия. Иначе се провеждат анонимни анкети, колкото да се отбележи някаква дейност, но после резултат никакъв. А след като зададеш въпрос относно съответната анкета се бълват такива лъжи от operational мениджърката. Ужасно е когато, човекът, който е по-висше стоящ е супер некомпетентен, все едно да спори със стената, ще постигнеш същия успех. Определено НЕ препоръчвам Сайтел.


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-3

Аз също съм бивш служител и съм съгласен с негативните отзиви на колежката, единствено нещата с излизането до тоалетната са преувеличени. Всичко останало отговаря на истината и тази истина лъсва 2-3 седмици след като започнете да работите, което лично мен ме накара много бързо да си подам молбата, както правят и доста нормални служители на тази фирма.
Фирмата е добро място за работа за хора без опит и за селяни-чалгаджии, научили немски покрай миене на тоалетни в Германия, за които заплатата от 1200 лв е тавана на мечтите. Лично аз взимам почти двойно повече от тази сума, без обаче да ми се налага да повтарям цял ден "Tut mir leid, dass es so passiert ist". И най-важното, без да ми се налага да влизам в ролята на телефонен измамник-циганин и да лъжа германските пенсионери, за да си докарам бонус, защото това, че в Сайтел бонусът може да се докара само с измама си е чиста истина, с която е глупаво да се спори. Това, че ръководството на Сайтел се прави, че не вижда, как се продават опции един ден ще им изиграе лоша шега.
Иначе какво повече да кажа освен казаното дотук? Сайтел си е един миризлив кол-център, животът е прекрасен и съм щастлив, че съм далеч от блатото, в което имах нещастието да прекарам няколко месеца :-)
На колегите, които мамят германските баби и дядовци искам да кажа, че колкото и банално да звучи, но всичко в този живот се връща и един ден на тяхното място може да се окажат вашите майки и баби :-) Успех, въобще ни ми липсва Сайтел, даже много се кефя, че не работя повече там.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чудно хора са това, хейтърите. Не ти харесва - напуснал си. Защо плюеш непрестанно?
Аз съм си доволен. 1200 изкарваш колкото работиш. Има си таргети, ама то и в хлебарницата като работих и там шефа искаше по 200 кифли на смяна. И че искаше да ги продам после. Коя фирма ще те вземе за да седиш на стола?
Пък като продавам тук още 800 лева си докарвам и супер си изкарвам. Че кой на моята възраст получава 2000 лева на месец. Че нашите двамата не взимат толкоз.
Не позволявали да ходим до тоалетната? Сериозно ли ве? Затова имаме час и половина почивки на ден, че и допълнителни минути имам.
Пък туй, че мениджмънта викал...голяма смешка! Ей тъй седи си моя мениджър и си вика без причина щото му е кеф? Като закъсняват по 10-20 минути и аз се изнервям, защото взимам повече колове и клиентите хич не са доволни че са чакали. Ако са си навреме - клиента ще е взет веднага и няма да има разправии.
Кухнята ли ви е проблема? А кой я замърсява? Мениджмънта или човешките ресурси? Гледам оня ден един агент яде като невидял, остави си всичките хартии на масата и замина. Кой да му почисти? Не аз във всеки случай не ми стига квартирата, че и тук да бърша след мърльото.
И нямало нищо за служителите тъй ли? Кафе машина на терасата, подаръци за децата, плодове, сладолед щяло да има...ай да не изброявам. Хубавите работи лесно се забравят.
А и за работното време съм доволен. Бачкам от по-късно защото не ми се става рано. Като трябва да ходя до сервиза за колата - обаждам се и няма да проблеми да закъснея. А по Коледа и Великден си починах доволно, отпуск никой не ми е отказал.
Тъй че - мразете ни ве. Ний сме си добре без вас, особено вез две дето постоянно мърмореха. Еййй каква тишина настана като напуснаха не е истина просто.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

До всички кандидатстващи или обмислящи да кандидатстват за работа в Сайтел: Работя в компанията от 2г. Работата си е като във всеки в кол център, с разликата, че в Сайтел се отделя специално внимание за нуждите и потребностите на служителите си. Иначе таргетите са едни и същи навсякъде. Работното време, почивките и отпуските са регламентирани, но ползването им е според вашето желание - и от днес за днес ако му се наложи отпуск на човек, пак ще го дадат, само и само да си свърши работата и да е доволен. Работното време е гъвкаво и също може да се променя по ваше желание. Заплащането е винаги навреме, като за Варна, смятам, е доста над средното ниво. Провокиран бях да си напиша мнението, заради хейтърските коментари по-долу, повечето от които са на един и същи човек - от служителка, за която се сещам, защото на нея всичко и всички и бяха криви, мрънкаше нон-стоп и се държеше надменно както с клиентите, така и с колегите. Като нямаше срещу кой да хейтва, звънеше да се кара с нейния мобилен оператор, или с доставчика на интернет, кабелна и т.н. Ако нямаше такъв, го отнасяше геджето... Може би някои от колегите и в настоящата и фирма, ако прочетат коментарите, също ще я познаят. Не вярвам да се е променила. А такова мрънкане, както и специфичния му начин, повярвайте ми, не се забравят.
Елате и опитайте, не се връзвайте на крайни, пристрастни и нямащи нищо общо с действителността мнения. Гроздето не е кисело... :)


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Какви оплаквания боже, какво нещо!
Получаваш 1200 лева заплата без да си даваш зор и пак недоволни. АМи като искаш повече - бачкай ве. Аз си взимам 800лв отгоре средно за продажби и много добре ми влизат.
Мениджърите били викали? Сериозно ли ве - ей така седят си и си викат без причина? Даже по няколко наведнъж викат за да е по-гадно. Хаххаааа
Ами то в другите фирми може да си закъсняваш колкото поискаш, да почиваш по 2-3 часа, да пушиш когато си искаш...къде ги, даите и на мен адреса пръв ще бъда на кандидатстване.
Доволен съм си. Като закъсняявам - обадя се и нмам проблеми.
Като искам да заведа колата на сервиз-ползвам повече почивка и си отработвам.
Каот искам да си сменя смяната-нма проблеми.
По Коледа почивах като белите хора, отпуска ми дадоха и никой не ми се начумери.
Ама аз се чумеря когато беше оная свадливата сврака дето нищо не й беше наред и заливаше със злъч офиса, добре че напусна. Малеее, не се издържаше-то все нещо ней беше наре-климатика, стола, светлината, въздуха,то съществуването й беше мъка. Слав богу изчезна, да е жива и здрава, ама не в наши офис.
Тийм билдингите били в миризливи кръчми? Че кой ги избира, май тима, а? Фирмата какво е виновна, че от 20 човека 15 сме чалгари. Яко ни е!
Кухнята била мръсна? Че кой мърси? Сигурно менджмънта, а? Те ходяят гадовете и зареждат съдомиалната, щото някои колеги си изсипват мръсните съдове в мивката и газ да ги няма. Ние като не си почистим след себе си кой да го направи?
Ай не ми се пише вече, толкова е жалко. Не ти харесва, напуснал си, ами свят широк, справяй се. Стга бълва гадости. Ние сме си добре, печелим си големите пари и толкоз.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-5

Има работодатели, да работиш за които е по-гадно, отколкото да си безработен. Сайтел определено спада към тази категория.
Препоръчвам Сайтел на хора, ударили дъното, чиято цел в живота е единствено физическото оцеляване. Но даже и в този случай ще си тръгнете от тази фирма след 3-4 месеца с мигрена и високо кръвно. Дали доброволно или просто защото ще бъдете заменени с нова порция наивни жертви на тази бездушна корпорация, според мен не е от значение. Сайтел не си цени служителите и ги заменя с лекота с нова порция ''свежо месо'' на всеки месец.
Фирмата заблуждава кандидатите за работа с какви ли не лъжи-за заплатата, бонусите, привилегиите, условията на работа, отваряне на офис в Добрич, курс по немски, стипендии за обучение. На мен ми беше обещана нетна заплата, която в крайна сметка се оказа брутна. Списъкът на сайтелските лъжи може да бъде продължен до безкрай. Ще се уверите много бързо, че Сайтел е некоректен спрямо служителите си и ви съветвам да проверявате стриктно фишовете си, които фирмата предоставя на служителите си в електронен вид и които не може да препратите към личната си електронна поща, нито да ги получите в разпечатан вид.
Заплатата във фирмата е ниска. Няма абсолютно никакви привилегии за служителите. След 3-4 месеца работа получавате мобилен телефон с абсурден тарифен план, а след още година здравна карта от някакъв странен фонд, която според колегите не покрива никакви разходи. Веднъж на тримесечието награждават най-успешните служители с грамоти, а ако сте топ-пърформър от топ-пърформърите-с бутилка вино за 1,49 лева от близкия Кауфланд. Социалният живот в Сайтел представлява събирания в евтини квартални кръчми, за които плащате от собствения джоб.
Сайтел не се отнася към служителите си като към човешки същества, а по-скоро като към роботи. Съответно се пренебрегват най-елементарните човешки нужди на служителите: за почивка, отпуск и с извинение ползване на тоалетната. Ако сте пушач, шефката ви ще излиза на терасата и ще ви кара да си прекъсвате почивката, защото в момента имало много хора на линията. Следенето на персонала според мен е прекрачило границата на най-тежката параноя. Като цяло отношението към служителите е, най-меко казано, неуважително. Част от мениджмънта и менторите са некомпетентни.
Стресът във фирмата идва по-скоро от мениджърите и в по-малка степен от клиентите.
Като цяло климатът във фирмата е като в някакво Трудово-възпитателно училище. Гадното е, че фирмата се опитва да превръща живота ви в мизерия даже когато не сте на работа. Веднъж се случи да получа обаждане от шефката си в 8.56 сутринта..."Къде си? Днес си на работа от 9.00...Ох, сори, грешка, чао".
За мен тази пародия е приключила, но горчилката е останала. В Сайтел има много млади хора, на които това им е първата работа и може би тези хора си мислят, че всичкото описано от мен е нормално. Аз пък съм работила на доста места и съм виждала какво ли не-но даже и на гадните места се чувствах в пъти по-добре, отколкото в Сайтел. Добре си помислете, дали си заслужава да си хабите нервите и времето за такъв работодател.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-5

Мотото на фирмата е "People First", което е върховен цинизъм като се има предвид какво става в тази фирма.
Обещанията, които се дават на интервюто за 100 процента лъжа. Стартовата заплата е малко над 700 лева чисто за немските проекти, като след 6 месеца работа тя трябва да стане около 1000 нето. Дават се ваучери за храна на стойност 60 лева. Бонусите се дават за продажби (ако обичате да лъжете хората) и така наречено качество, което е около 100 лева месечно бруто. За тези пари ще ви скъсат задника. Таргетите се вдигат всеки месец, за да не можете да вземете и тези пари. Качеството се оценява по около 10 показателя, като трябва да ги стигнете всичките, за да вземете прословутите стотина лева на месец. Пак повтарям, таргетите са нереалистични и се вдигат всеки месец. Немските мобилни оператори, които сайтел обслужва са фирми-мошеници, в сравнение с които нашия Мтел е почтена и коректна фирма. Отношението към служителите е ужасно, тормозят ви всяка секунда, в която сте на работа, не можете да пиете вода, да излизате до тоалетната. Сайтел е дребнав, подъл, лъжлив, некоректен работодател. Офисите са ужасни, това даже не са офиси, а някакви складове, които тънат в мръсотия. Работих в тази фирма 3 месеца и напуснах просто защото всичко е тази фирма беше някакъв кошмар. След като напуснах трябваше 3 месеца да стоя вкъщи без работа, за да дойда на себе си от всичко преживяно там. Когато си подадете молбата за напускане почват да ви тормозят още повече. Много добре разбирам че работа си е работа и никъде не плащат пари, за да си клатите краката, но това, което става там е нетърпимо, ужасно, отвратително. Офисът се ръководи от някаква селска пръчка...Нямам и един положителен спомен от тази фирма освен колегите, но и те бяха изтормозени, а и когато за 10 секунди си позволите да се разведрите шефката ви обижда и ви крещи...можете да си представите, че като цяло атмосферата е ужасна...След 8 часа на телефон всеки ден се прибирах с главоболие и не можех да спя...даже в свободното си време не можех да се отърся от този кошмар. Всеки ден отивах на работа все едно че отивам да ми бият 100 тояги. Моля ви се хора, не започвайте...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако имаш възможност още сега да прекратиш отношенията си със Сайтел мой съвет е да го направиш, защото нищо добро не те очаква. Отношението към служителите е като към затворниците в Аушвиц. Ако все пак започнеш работа при тях много скоро ще станеш жертва на психологически тормоз от страна на шефовете, които постоянно ще ти натякват, че са платили пари за твоето обучение и в прав текст ще ти заявят, че си им длъжен хиляди левове.
Сайтел не е фирма. Това е пирамида, която върти измамническа схема с така наречени обучения. За щастие аз се отървах от тези неморални типове и в момента се замислям, дали да подам сигнал в прокуратурата, защото става въпрос за ИЗНУДВАНЕ.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С тази фирма подписах договор за обучение в края на Март месец, като ми беше обещана месечна стипендия в размер на 300 лева, както и е упоменато в договора, който подписах. Уви, вече 2 месеца 1 лев не съм видял, а когато попитах какво се случва с въпросната стипендия, отговорът беше абсолютно молумен! "Ами може да се получи забавяне, зависи и от банките". Е какво е това забавяне с 2 месеца?!? От Бостан ли идват тези пари?!? Че то щом не плащат стипендиите, представям си какво се случва и със заплатите. Абсолютно некоректен работодател, с абсолютно некомпетентни мениджъри и абсолютно никаква организация! Изпитващата по немски в Сайтел, е една госпожа на 70 и няколко години, изключително неприятна жена, която си позволява да обижда, демонстрира абсолютно неуважение към курсистите и ги унижава по всевъзможни начини! Определено се замислям дали да продължа отношенията си със Сайтел!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Реших и аз да споделя мнението си за работата ми с тази фирма, а по-точно във Варна.
По-принцип и преди съм работила в кол-центрове, даже и в чужбина и бях подготвена за това, че работата е напрегната и неблагодарна. Започнах работата с идеята да работя дълго време там, защото бях доста надъхана, но се наложи да си пусна молбата за напускане още на втория месец просто защото вече не можех да издържам малоумния мениджмънт на тази фирма.
Обучението не беше никак добро, а кифлата, която го водеше се държеше странно, имах подозрение, че в почивките пуши трева. Шефката ми Лора Милкова е истерична леличка, която я дразнеше всичко-колегите, подчинените и самата работа. Според мен ако от първия ден се караш на подчинените си и в същото време не можеш да им отговориш на въпросите е редно да се замислиш, дали изобщо ставаш за тази работа. Клиентите бяха супер изнервени, което е нормално, като имате предвид, че фирмата ги лъже за всичко, за което се сетите и им надува сметките със стотици евра. Изобщо, ако сте човек с интелект и капка съвест Сайтел не е вашето място, защото буквално ще ви стъпчат. В тази фирма виреят единствено алчни студентчета, които са готови да продадат и майка си в бардак, ако това ще им донесе няколко лева отгоре върху жалката заплата. В крайна сметка обаче същите тези безскрупулни колеги остават излъгани, защото фирмата не им плаща коректно бонусите. Лично аз не съм взела бонус защото ми се повръщаше от цялото това лицемерие и ме беше неприятно да лъжа клиентите, нещото, което открито се поощряваше в сайтел. Най-смешна ми беше главната им мениджърка, много ми беше забавно да наблюдавам някакви отворковци да си гълтат езика от паника, когато тя минаваше покрай бюрата им :-)))))) Представете си една продавачка от селски магазин от времето на соца да върти целия офис. Изобщо мениджмънта им е под всякаква критика. Като цяло фирмата е пълен боклук, условията на работата са гадни и не ви препоръчвам да започвате там. Заплатата е много ниска ако я сложите на кантар с извращенията от някакви малоумници, наречени гордо Тимляйтери. Има два месеца предизвестие, което е задължително да си отработите. Колегите в повечето случаи са много готини, но има и пълни боклуци. Отношението към служителите е като към деца от училище за олигофрени, които не са си научили уроците. Наблюдават ви 20 камери, даже когато пикаете. Атмосферата е затворническа. Има много тъпи забрани, които трябва да спазвате. Абе общо взето ако искате да се чувствате всеки ден като някакви роби от Африка, заповядайте в Сайтел.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?