Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сайтел / Sitel https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Никола Вапцаров 55&markers=София,бул. Никола Вапцаров 55

Сайтел / Sitel

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 198 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 198


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, колебая се дали да започна да работя в Сайтъл по проект на Филипс в гр. София. Моля, някой да сподели мнение за София.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Първо да уточня следното: Сайтел не е работодател, това е секта, просто не са в сферата на религията, а на трудово-правните отношения. Иначе всичко останало е налице: промиване на мозъците от първия ден на шулунга, непрекъснато наблюдение и следене, параноя, психически и морален тормоз и изнудване на персонала, внушаване, че сте длъжници на фирмата, невъзможност от ваша страна да прекъснете взаимоотношението с тази "компания" бързо и безболезнено.
Отначало и аз не вярвах на писанията в този форум, но след 3 месеца мъчение във варненския офис на тази секта искам да споделя, че всичко негативно, описано тук е вярно. Ако обичате да работите в ужасни условия срещу смешни пари под постоянен натиск и тормоз, които не спират нито за една секунда-заповядайте в Сайтел. Като добавим към това неграмотни и малоумни мениджъри-идиоти мисля, че може да си представите, какво ви очаква. Ако сте кандидатствали за работа при тях се молете да не ви вземат, защото да работиш в тази фирма е да живееш в постоянен страх, стрес и кошмар, от който не може да се отърсите даже когато не сте на работа! Ако имате свястна стабилна работа не я заменяйте за работа в Сайтел, защото само след месец-два може да се окажете на улицата. В тази фирма се подиграват с хората и се отнасят с тях като с роботи. Добре е мениджмънта да прочете тези редове. Искам да ви кажа, че НЕ СМЕ МАШИНИ И РОБОТИ, както ни наричате, а СМЕ ХОРА, за разлика от вас. Това, че срещу пари сте се продали на една гнусна корпорация и че сте загърбили всичко човешко заради парите не означава, че сме същите безсърдечни машини като ВАС!!!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Sitel e компания от „модерен” тип, която си умира да използва префърцунени англицизми като „ейч ар”, „опърейшън мениджър”, „агресивна конкуренция”. Фирмата е „аутсорсинг” т.е. изнася дейността си от белите държави и експлоатира квалифицирани кадри от бедняшки страни като България, където вместо солидни заплати плаща жълти стотинки.

Работната среда в Sitel e меко казано нездрава. Тук клюките виреят на свобода, а доносите са ежедневие. Мога да сравня Sitel единствено с гнездо на пепелянки.

B това се убедих лично. По отношение на себе си те параноидно следят за лоялността и всеки кандидат за работа подписва договор от петнадесет-двадесет страници със задължения към фирмата. От друга страна обаче работникът не се ползва от никаква защита на данните. Още няколко часа след като подписах въпросния договор, беше разгласена лична информация, която би трябвало да е неприкосновена.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Тия хора наистина не са добре. Пращат на служителите си предложение за екскурзия в Рио за 6000 лв. What the fuck???!!!
Алооо, съвсем ли сте изгубили връзка с реалността?
Сега очаквам включване от някой мениджър, че е доволен и щастлив служител и че толкова му е бонуса от опции за предния месец.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих няколко месеца по един от немските им проекти. Напуснах, защото повече не можех да издържам, а и усетих, че работата влияе отрицателно върху живота и здравето ми.
Според мен работа в кол-център и по-специално в Сайтел не е за всеки, защото стресът и напрежението са на макс. Точно това е причината, че в белите държави почти няма кол-центрове и обикновено такива фирми се разполагат в страни като Филипините, Бангладеш и Индия. За съжаление макар и да сме в Европейския Съюз, ние също един вид сме страна от третия свят, поне за германците.
Според мен трите седмици шулунг не са достатъчни. Маринела е много назад с материала и лично аз се съмнявам, дали някога въобще е била на линия. Никога в живота си няма да заправя първите ми разговори с клиенти в тази фирма.
Разговор номер 1. Обади се някакъв чичко, който започна разговора със следните думи: ''Hallo, du polnische Hure''. Пих една студена вода и си казах, че това сигурно е случайност.
Разговор номер 2. В първите няколко секунди бях оглушена от истеричния крясък на някаква жена 1935 набор, която крещеше, че сметката й е грешна...не била пращала някакъв СМС. Със жената не беше възможно да се проведе разговор, защото през цялото време крещеше така, все едно че я изнасилват 10 бежанеца едновременно (въпреки че живях в Германия и знам, че германските баби обожават секс с 18-годишни араби, особено групов). Трябваше да затворя.
Разговор номер 3. Казах си името, чух едно ''ъъъ" и клиента ми затвори.
Това е като цяло работата в Сайтел: обиди, крясъци от клиентите, оплаквания, че не ви разбират. От вас се очаква да запазите професионалния тон даже когато ви обиждат и ви крещят. Но и това не е всичко. Вие трябва успешно да решите проблема на клиента, защото в противен случай ще получите негативна оценка от него. Но даже и това не е всичко. Трябва да действате в много тесни рамки, поставени от Сайтел и от Мобилком, които правят решаването на проблема в полза на клиента невъзможно. Общо взето се пържете на бавен огън по 8 часа на ден. Според мен всичко е измислено нарочно, за да не можете да си стигнете таргета и да могат всеки момент да ви разкарат. Няма и една свободна минута и ''нормалните" разговори са може би 1 на 10. 90 процента от клиентите влизат супер бесни и раздразнени, защото са чакали прекалени дълго на вартешлайфето.
Не искам да коментирам заплатата, защото според мен стресът, обидите и напрежението не могат да бъдат компенсирани с пари. Поне не с парите, които Сайтел дава на служителите си за една много напрегната работа. Иначе атмосферата в Сайтел е като в затвора, наблюдават ви всяка секунда, не може да излизате да си починете, когато искате, за да отидете до тоалетната или да си налеете вода, трябва да се слагате на някакви кодове, да не говорим, че трябва да идвате половин час по-рано на работа, за да се логвате по тъпите им системи, които непрекъснато забиват....
Като цяло заплащането не е голямо, гледат да ви орежат и бонусите. Според мен много гадно място за работа, само на шефовете им харесва, защото взимат тлъсти заплати, за да тормозят подчинените си. Предполагам, че нацъканите минуси и положителните коментари са от тях. Шефовете са прости същества, събрани от всичките села на България и си придават голяма важност. Според мен по-добре продавачка в Мола, отколкото в Сайтел, почти същите пари, пък стресът и напрежението са в пъти по-малко. Сайтел най-нагло и безочливо използва хората, които работят за фирмата. Супер се смях на коментара на един колега, за който 1200 лева бруто са много пари. Горкия сигурно дава половината да си плати тока и някаква миризлива квартира в Аспарухово, пък е супер щастлив. А, да, хигиената също е много лоша. На колегата до мен краката му миришеха през маратонките....


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като настоящ служител в офиса на Сайтел във Варна от повече от година мога да кажа че съм доволна от условията, средата и заплащането във фирмата. Никога не ми е била отказвана помощ и винаги мога да разчитам, че някой ще се отзове, когато имам въпрос. Винаги съм срещала разбиране от страна на мениджмънта и съм уверена в компетентността им. Като цяло фирмата може да предложи поле за развитие, а това, което е особено удобно за мен, е гъвкавият график. Работата може да бъде доста стресираща понякога, но по мое мнение таргетите са приемливи, а в случай че не успея да ги постигна винаги съм получавала подкрепа и съвети. Освен това има добра атмосфера за работа и много усмихнати и хора с които смяната минава значително по-леко.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодаря за разяснението!
Когато Сайтел стартираше във Варна кандидатствах при тях, но не ме устройваха смените и заплащането.
От коментарите научавам, че нещата от тогава са от зле по-зле...
Жалко за хората, които изгубват времето си в тази фирма.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Абсолютно непочтен работодател. Хранят служителите си само с лъжи и празни обещания. Последната им схема във Варна е следната: наемат те на 900 лева бруто с обещанието след Н-тия месец да ти увеличат значително заплатата и да ти дадат бонус. Истината е, че няма да получиш нито увеличението на заплатата, нито бонуса, защото след няколко месеца ще те разкарат, защото си в изпитателния срок. Почти нямат служители със стаж повече от 6 месеца във фирмата, за сметка на това пък всеки месец има нова група наивници, които фирмата наема за няколко месеца и ги разкарва, за да не им повишава заплатата. Идеята е да те задържат няколко месеца докато не бъдеш заменен от нови служители. И така цикъла се върти непрекъснато. За Сайтел служителите са тоалетна хартия, с която мениджмънта си бърше задниците.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Разбрах, че ситуацията в офис Варна се е променила с цел да се конкурира друга една такава голяма фирма в града. Има ли нещо вярно?
Заплащането вече не е ли по-добро?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Единственото хубаво нещо, което прави Сайтел е да създава сплотени колективи. Сплотени от общата ненавист към фирмата. Ужасен мениджмънт, постоянни лъжи към служителите. И най-лошото е, че никой не ти зачита мнението, а се води People first. Абсолютна пародия. Иначе се провеждат анонимни анкети, колкото да се отбележи някаква дейност, но после резултат никакъв. А след като зададеш въпрос относно съответната анкета се бълват такива лъжи от operational мениджърката. Ужасно е когато, човекът, който е по-висше стоящ е супер некомпетентен, все едно да спори със стената, ще постигнеш същия успех. Определено НЕ препоръчвам Сайтел.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?