Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сайтел / Sitel https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Никола Вапцаров 55&markers=София,бул. Никола Вапцаров 55

Сайтел / Sitel

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 171 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 171


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Най доброто място за работа с стартова висока заплата 1600лв


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, днес бях на интервю и доста хубави неща ми казаха. Звучи прекалено хубаво за да е истина но пък от друга страна защо да не е .... Ще съм благодарена ако някои от сегашните служители ми разясни каква е работната атмосфера там. Наясно съм че всяка работа има + както и - ... Благодаря предварително за отговора :)


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Как може да не подарите по едно цвете на служителките си за 8-ми март, при положение, че 70 процента от служителите са дами? People First, пък пестите от дреболии. Стига вече с това промиване на мозъците, или си мислете, че сме тъпи?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Аз съм във фирмата едва от три месеца, но съм потресен от това, което виждам. Липса на адекватно обучение, лоши условия на работа, неплатен овъртайм почти всеки ден, пълна аматьорщина във всичко и за капак на всичко самозабравила се шефка на варненския офис. Лично аз не мога да разбера как служител на толкова висока позиция може да няма нито стил на обличане, нито елементарно възпитание и обща култура, да не говорим за това, че жената не владее немски, а ръководи немски проект. За тимляйтерите даже не ми се говори-жалки мижитурки. Моята тимляйтерка ми се караше за грешките още от първия работен ден. Като цяло нивото на Сайтел е най-ниско от всичките места, където съм работил. В момента наемат хора без език, плащат им някакъв курс, а после ги тормозят да връщат парите. Внимавайте много, какво подписвате с тези изнудвачи.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,

Реших да напиша и аз мнението ми за фирмата. Работя в клона във Варна от вече повече от една година. Четейки някои от коментарите по-надолу, мога да се надявам само на едно - че всеки от вас ще осъзнае, че винаги има недоволни хора.

1. "Гадните клиенти от Германия само крещят и са ужасни"

Работата е в call center. Работи се с клиенти. Всеки, работил с такива, знае, че много от тях ще бъдат недоволни. Работата ни е да ги успокоим и да им решим проблема, както и на всяко друго място, където се работи с клиенти. Ако някой те псува по телефона - ами молиш го да се успокои, а ако не го направи му затваряш.

2. "Мениджмънта е ужасен, гледат ме под лупа и ми викат всеки ден"

Мениджърите и на двата немски проекта са предимно млади, културни и най-вече - отворени за всякакъв вид комуникация. Голяма част от тях са почнали като агенти във фирмата и са се издигнали нагоре, тоест не може да става дума, че не знаят за какво става въпрос. Поемат разговори при ескалации и дават редовен фийдбек. Естествено че когато резултатите ти падат ти отделят повече внимание - за мен това не е гледане под лупа, а нещо напълно нормално. И на мен ми се е случвало, и мен са ме слушали по-често, за да ми оценяват разговори - от това по-нормално няма. Никога не съм чувал някой мениджър да се развика на мой колега или нещо подобно - дори да има изключения, определено не е нещо редовно.

Критика от моя страна е, че висшият мениджмънт за нас е в далечината. Предполагам, че имат много работа, но понякога липсата на поздрав, може да бъде доста дразнеща. Въпреки това съм говорил с например проект мениджъра не един път и си личи защо е на тази позиция.

3. Заплата

Заплатата не е най-високата на пазара във Варна - няма спор. Къде е разликата - който може да продава, взема огромни бонуси без таван. Имаше период, през който нещата ставаха както е написано в по-долният коментар. Всички започнаха да продават както им падне (да кажем не особено "коректно") и точно за това вече не е така. Въведоха се нови правила и сега ако не продадеш по правилния начин едва ли ще вземеш нещо. И въпреки това - продължавам да вземам бонус, колкото основната ми заплата. Бил съм на интервю при всички останали кол центрове във Варна - няма другаде подобен бонус.

Освен този бонус се взема и бонус за качество - честно казано той не е много, но като го добавим към заплатата и към продажбите се получава една доста добра сума.

4. Сайтел е 100% коректен към всички. Никога е нямало закъсняване на заплати, не се взима от заплатата, толерират се много неща, които на повечето други места не се приемат. Това е работодател, на когото можеш да се довериш на 100% от правна гледна точка. Няма нито едно нарушение по трудовият кодекс.


За мен не е достойно един човек на живо да мълчи, а тук изведнъж да направи откритие, каква мафия са всички. Половината от коментарите са написани с толкова негативизъм и омраза, че мога да кажа само едно: точно такива хора няма в Сайтел и не се задържат дълго (и слава Богу).

Който се чуди дали да се пробва - давай! Фирмата е голяма, с много проекти и работи с едни от най-големите фирми в света. Тъй като офисът е сравнително нов продължаваме да растем супер бързо и всеки, проявил желание, получава шанс да се развитие.

Работата не е за цял живот, но мога да кажа едно - не съжалявам, че работя тук!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравей! Същността на работата се състои в приемане на входящи обаждания на бесни, истерични, вечно недоволни и прости германски селяндури, около 60-70 на ден без прекъсване. Ако ти харесва да ти крещят в ухото на немски, да те обиждат, да се заяждат с теб за един смс за 10 цента, да те псуват и да се отнасят към теб като към човек трета ръка само защото си българин, заповядай :-)
Офисът е много приятен-обор за добитък без лично пространство и минута покой и тишина. Мениджърите са много готини, особено когато ти се разкрещят, ако си дръзнал да си налееш вода, да си изпиеш кафето на бюрото или да отидеш до тоалетната. И са много опитни-не могат да отговорят на въпроси, свързани с работата, а пък от теб очакват да си перфектен. Мениджмънта на тази фирма заслужава отделна похвала-лично аз по-прости и малоумни хора не съм виждала, но даже не те са най-гадния момент. Същите тези прости германски отрепки, които ти крещят и те обиждат след всяко обаждане имат възможност да те оценят-доколко си ги задоволил и дали си бил мил с тях, когато са те обиждали с думи като: лайно, тъп чужденец и идиот. Германска перверзия :-) Бонуси ще получаваш чак след шестия месец, което е много хитро измислено, като се има предвид, че повечето хора напускат след втория или третия месец. Схемата също е умно измислена-продавай като луд и ако клиентът не се усети навреме, че си го набутал, може и да си докараш някой лев :-) Ало решиш да напуснеш, ще трябва или да отработиш двата месеца предизвестие, или да платиш солена неустойка на фирмата и даже не си мисли, че ще минеш между капките-ще те съдят до дупка и ще наложат запор върху банковата ти сметка. Ако не знаеш немски-не е проблем, ще те научат, но ако напуснеш, ще дължиш пари и за курса :-) Ако искаш да се почувстваш роб и собственост на една бездушна фирма-ела да пробваш:-)След две седмици работа в Сайтел ще си намразиш живота. А, да-забравих да ти кажа, че по време на работата ти в Сайтел ще си под непрекъснат стрес и напрежение, ще те гледат под лупа през цялото ти време на работа, ще следят, колко време почиваш, колко време прекарваш в тоалетната и колко време се бавиш с малоумните им системи. Порнофилмче :-)
Не ти съветвам да вярваш на обещанията на малоумните кифли от отдел Човешки ресурси. Сайтел е фирма с невероятно текучество на персонал и целта им е да запълнят дупките, защото цяла Варна вече знае, що за тресавище е тази фирма. Това, как ще се чувстваш там и че само ще съжаляваш, че си почнал работа във фирмата не е нещо, което ги касае. Вече наемат хора и без немски, което говори за това, колко ниско са пропаднали. Всички свестни колеги вече работят за конкуренцията. И не вярвай на нацъканите минуси-сигурна съм, че те се постават от шефовете, както и в това, че положителните коментари се пишат от отдела за ЧР.
Слава Богу се отървах от този кошмар и безкрайно съжалявам, че нямаше кой да ме предупреди за ужаса, който ме очаква. Сега съм в конкурентна фирма, взимам +500 лв отгоре и се чувствам по-добре. Ако си мазохист и нямаш пари за баничка-заповядай в Сайтел. Ако знаеш немски на прилично ниво и уважаваш себе си-бягай със скорост на самолет :-)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден! Може ли някой да ми каже в какво точно се изразява същността на самата работа ,понеже искам да кандидатствам в тази фирма с немски език и по точно във Варна.Какви хора се обаждат ,за какво, и какво трябва да им говоря ? Ако някой може да ме ориентира ще съм благодарен !


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте,
бях провокиран/а да напиша една реална оценка за Сайтел, защотото е очевидно че хората силно преувеличават и искат да опетнят възможно най-много фирмата без това да е истината. Да, може би не е най-добрият работодател с най-висока заплата, локация, среда и всичко, но е над средното ниво. Не знам как е във Варна, но в София проекта по който съм- парични преводи е доста натоварен, но енергичен и интересен проект. Има поле за развитие, има програми за обучение. Относно хигиената- всеки ден се чистят основно всички общи помещение. Да, вярно е че нямаме свободен достъп до интернет и не може да си цъкаме на телефона, което пък е нормално- на работа си и ти плащат за това, а не са си качиш краката и разцърваш на телефона. Мога още доста неща да напиша, но при запитване от някого, за да не излезе че пък прекалено хваля Сайтел. Пак ще кажа, нито е най-добрата, но още по-малко най-лошата фирма на света. Пиклите и малките гъменчета, които са несериозни и са свикнали като тропнат на масата или с крак на мама и тате да си спестяват коментарите и въобще да си изливат негативизма.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ТАЗИ ФИРМА Е МАФИЯ И СЕКТА! ПАЗЕТЕ СЕ!!!
Мога да споделя впечатленията си само от Сайтел Варна. Моят съвет е да не започвате работа там. Крайно некоректен и нелоялен работодател. Нарушенията на трудовото законодателство са ежедневие. Инспекцията по труда трябва да е подкупена. Непрекъснато се остава след работното време, без това да се компенсира с допълнително заплащане. Работа на Коледа и Нова година, естествено без допълнително заплащане. Прашни, мръсни, претъпкани, тъмни офиси. Липса на нормално обучение на новите служители. Мизерно заплащане. Крайно некомпетентен и малоумен мениджмънт. Като казвам некомпетентен имам предвид това, че най-висшето ръководство се състои от необразовани селяци. Непрекъснат тормоз над персонала. Отношението към служителите е като в карцер, все едно че сте без вина виновни и че дължите нещо на фирмата. Двумесечно заробващо предизвестие, което трябва да отработите, даже и да сте болни от рак. Практика е да се съкращават внезапно служители без предизвестие и компенсация под предлог лоша дисциплина. Аз трябваше да напусна поради лични причини и ме заплашиха със съд, ако не си отработя двата месеца. Тормоз до последния работен ден.
Изключително лошо отношение към персонала, което граничи с малтретиране. Робството е отменено още през 19 век, но не е в тази гнусна фирма.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Долното мнение е писано най-вероятно от някаква 18-годишна кифла, току-що завършила гимназията, затова пък с голямо самочувствие.
Заплатата от 1000 лева нето стартово е доста добра, като се има предвид, че от вас се иска само и единствено да владеете езика и да идвате навреме на работа. Бонусите наистина се взимат трудно, но пък ги има, а и целта на бонуса е да възнаградят доброто представяне, а не това, че присъствате на работа. Категорично не съм съгласен с това, което пише за шефовете, ако идвате навреме на работа няма да имате никакви проблеми с тях. Мога да кажа, че те като цяло се съобразяват с молбите и пожеланията на служителите и поне в моя случай всичките ми проблеми винаги се решаваха в моя полза. Смените не са строго фиксирани и винаги може да помолите да ви ги нагласят съгласно вашите пожелания, в 90 процента от случаите отговора ще е положителен за вас. Има възможност за почасова заетост и никой няма да ви кара да оставате след работното ви време, нещо, което често се случва в други фирми. Фирмата много рядко уволнява служители, винаги ви се дава шанс, повечето хора тръгват по свое желание, просто защото не са свикнали на дисциплина и сериозно отношение към задълженията си. Натоварването наистина на моменти е малко в повече, но така е на всяка работа, свързана с обслужване на клиенти, а и шефовете винаги ще са готови да ви помогнат и да направят нещата по-поносими за вас. Местоположението в Мол Варна е добро, като се има предвид, че някои компании са забутани в Бизнес Парка или в Промишлената зона. Колегите в повечето случаи са супер, по-опитните никога няма да откажат да ви помогнат, мога да заявя, че непрофесионалното и просташко поведение не се толерират. Фирмата има доста ясни правила и ако ги спазвате, всичко ще е ОК. Работната среда е типична за кол център, това, че кухнята е мръсна са виновни някои от служителите, които си мислят, че някой трябва да ходи и да чисти след тях. Има потенциал за развитие, много хора от най-ниската позиция са станали ментори или тим-лидери. Пак ще повторя, заплатата е доста добра, защото доста хора във Варна с висше образование взимат 600-700 лв. Във фирмата няма никаква дискриминация по пол и възраст, има доста хора на по 30 и даже 40 години, работещи в компанията. Работата ви се оценява по ясни критерии, които важат за всички служители, за разлика от българските фирми, в които служителите се оценяват на базата на това, кой се харесва на шефа, а кой не. Фирмата не е идеална, но е напълно нормална. Има доста неща за подобряване, но като цяло смятам, че Сайтел е добро място за работа, но ако сте дошли с идеята да си клатите краката, това не е вашето място.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?