Подробна оценка от Попето
Едни пълни измамници са гръцките служители но фирмата има голямо име. Изнудва българите да им работят а те да взимат големите пари но вече няма кой да им даде обект и са къто насрани всички гръцки чобани си заминаха по балканските села.
Това са експлоататори на хора взимат по 3000€ заплати а плащат на ромеите по 400лв и ги експлоатират на жп линията по цял ден без вода къто роби и по цял ден пцуват българската държава и нашите тъпунгер им дават обекти още срам и позор за родината
Подробна оценка от Йордан
ТЕРНА АД е меко казано добро място за работа.
Шефовете са повече от рабрани хора, държащи се много приятно и внимателно с персонала и работниците.
Колегите са страхотни хора, а за работната среда - приятна.
Подробна оценка от горанов комерс
Работих към "Терна".Изпълних работата си коректно,и също коректно си получих парите.Работата с "Терна" беше удоволствие за мен.Пожелавам го на всички.
Подробна оценка от орлин
Терна е много добра фирма за работа и развитие.Условията за работа са отлични,осигуряват те на пълна заплата.Дават 13 заплата.Колегите са разбрани и с кеф рботех с тях. Заплатите като цяло за фирмата са на много добро равнище. Който работи получава всичко.
Подробна оценка от Иван Иванов
Най-доброто място за работа с най-точните колеги, на което съм работил в България. Особено съм доволен от отношението на шефовете към подчинените си. Удоволствие беше да бъда част от този прекрасен екип!
Подробна оценка от s4et
Такааааа. Давате мнение, ама не познавате вътрешно фирмената среда. Защо не питате някой от общите работници /роми/ каква заплата получава и дали са му реални осигуровките... Получават повече от някои инженери в други фирми. Сметките са запорирани по нареждане на ръководството за кратък период. Уважението всеки сам си го постига ако е коректен и работи здраво. Същото се отнася до потенциала за развитие - който има желание, е оценен. Относно фирмената сигурност - продължаваме да печелим нови проекти и да се разрастваме. Обектите ни се намират в различни региони на България, така че за едни местоположението е удобно, за други - не. Колегите и работната среда - всяка фирма е като жив организъм - напасваш се и ставаш част от колектива, работейки за имиджа на фирмата /и за своя собствен/ или оставаш черната овца. Всеки си избира сам.
Подробна оценка от ТЕРНА ФЕН
Запорирани са им сметките на ТЕРНА АД. Имат си някакви проблеми и не плащат. На никой не се плащали от седмици.
Подробна оценка от Gosho
оценката е абсолютно обективна от моя гледна точка