Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БОНЕР ООД /img/frontend/nomap.png"

БОНЕР ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Фирма създадена от крадец и диктатор,с единствената цел да богатее за сметка на хората,които мачка и унижава!Не случайно липсват негови обяви за работа,защото той сам подбира хората ,които да работят във фирмата и да ги мачка!Отделно плаща на ръка,като осигурява на минималната заплата,а когато човек реши да напусне,не му плаща дължимото според уговорката!Крие и краде ДДС,като машините се плащат от клиентите на ръка-кеш,а иначе минава за много праведен!По сигнали идват проверки от институций,но той си плаща за да не го безпокоят!Истинска пералня за пари е и фирма Щефлекс,на която той Бочев е управител и съсобственик!Там е назначил зет си Стефан комплексара,който е едно жалко подобие на мъж,предвид че жена му Велислава го направи за смях пред двете фирми като му сложи рога с колега!Накратка казано бивш комунис и настоящ капиталист помияр,който се е самозабравил от лакомия за пари!Добре че навремето един човек спаси жена му Анелия от затвора,та да може сега да живее втори живот след операцията!Обаче и от Бог не го е страх, и не е благодарен,но един ден ще му носим венеца на погребението!


клиент

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Заплащането е според заработеното и ако работиш се изкарват доста добри като за района пари. Не споменавам, че постоянно има я премии, я банкети, така че повод за оплакване за липса на внимание от страна на шефа едва ли съществува. Относно самолетите и яхтите - ако колегата се понапъне малко да работи, а не да пише глупости може и той да си изкара пари поне за кола. А да....когато работиш някъде съвестно знаеш поне как се пише името на фирмата ти.....


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Rabotia ot skoro pri tiah,no po golemi kompleksari ne ste vigdali.samoleti,iahti i pro4ee.Golemi obestania no nakraia na mesetsa niama pari za zaplati.Pove4eto slugiteli sa palni nekadarnitsi i nisko kvalifitsirani.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?