Актавис ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, АТАНАС ДУКОВ, 29&markers=София,Район р-н Лозенец, АТАНАС ДУКОВ, 29

Актавис ЕАД

Визирам специално Актавис-Дупица. Но съм сигурен, че в Разград и Троян положението е същото.
Заплащането е безкрайно несправедливо. Квалифициран кадър с висше образование и то химическо и натрупан опит във фирмата няколко години получава 570 лв. Бонуси ако се излъжат да дадат, то е веднъж в годината и не е нищо запомнящо се. Увеличение на заплатата – може, ама много трудно и не винаги става.
Уважение не чакай от никого, още повече от шефове.
Привилегии няма.
Свободно време – ако си от града оставаш след работа, ако пътуваш от Благоевград, София или Кюстендил не оставаш след работа, но пък пътуваш.
Потенциал за развитие – само ако си от Дупница.
Колеги – стават. Бързо ще те научат на местния диалект.

Фирмата е в лощо финансово състояние в световен мащаб, в USA има нискокачествени лекарства и съответно съдебни дела за милиони. В BG положението едва се удържа, с ниски заплати и безобразни отношения, особено в офиса- клюки , интриги. До края на 2008 год. са замразени всякакви назначения, от друга страна за 3 мес. са съкратени 20 служители.

Ужасна среда и колеги!
заплата 570 лв и това е а цял ден си в отровите

Наистина много лоща фирма. Приоритет са ....., които се реализират особено след придобиването на Хигия. Семейна фирма с мениджъри които разбират всичко друго, но не и търговията с лекарства.

Това е фармацевтичната компания с най-големи претенции и най-ниско заплащане в BG, поне на средните нива.А сред мениджърите основното занимание е- как да ...... повече, а да ни хващат по-рядко- нарича се- Маркетингова стратегия:)Не ходете там!